Islamizacija Evrope? Zgodba, ki postaja resničnost

21
Islamisti ne potrebujemo več teroristov in samomorilcev. Dovolj bo 50 milijonov muslimanov, in Evropa bo v nekaj desetletjih postala muslimanski kalifat.

Številni ljudje so prepričani, da živimo v svetu kaotičnih družbeno-političnih razmer, ki ogrožajo našo varnost, mir in socialni status. Znano je, da je bilo po drugi svetovni vojni veliko vojnih žarišč, ki bi lahko znova povzročila novo, celo atomsko vojno. Navajam samo nekatera najznačilnejša žarišča: korejska vojna (1950), sueška kriza (1956), madžarska vstaja (1956), kubanska kriza (1962), vojna v Vietnamu (1964), vojna med Iranom in Irakom (1980), falklandska kriza (1982) in mnoga druga …

Begunska kriza

Danes pa se soočamo z grožnjo nove svetovne ekonomske krize, naraščajoča islamizacija po vsem svetu pa nas prav tako ne bi smela pustiti ravnodušnih. Tu so mladi begunci, ki imajo veliko denarja in ki s pravim, klasičnim begunstvom nimajo veliko povezav. Dejstvo je, da so ti ljudje, ki zdaj po ilegalni poti prihajajo v Evropo, večinoma radikalizirani muslimani s čisto določenimi nameni. Vse to se lepo ujema tudi z izjavo pokojnega libijskega voditelja Moamerja Gadafija, ki je ob neki priložnosti izjavil:

»Obstajajo indici, da bo Alah zagotovil zmago nad Evropo brez mečev, pušk in brez osvajalske svete vojne (džihad). Islamisti ne potrebujemo več teroristov in samomorilcev. Dovolj bo 50 milijonov muslimanov, in Evropa bo v nekaj desetletjih postala muslimanski kalifat.«

To je bil takrat dolgoročni načrt islamizacije Evrope, ki je sedaj postal srednjeročni načrt, saj islamisti že množično oblegajo Evropo, kjer med drugim posiljujejo Evropejke itd.

Oriana Fallaci, borka za Evropo

Glede naraščajoče islamizacije Evrope je treba omeniti tudi znano italijansko novinarko Oriano Fallaci (1929–2006), ki je že pred desetletji pisala o grozeči nevarnosti islamizacije Evrope. Fallacijeva je bila izjemna ženska, ki je svobodo in resnico ljubila in spoštovala bolj kot popularnost. Sovražila je totalitarizme vseh vrst in barv. Bila je srčna, strastna in ponosna Evropejka, ki se je s svojimi zadnjimi knjižnimi deli zelo zamerila muslimanom. Zanje je dejala, da Evropo spreminjajo v Evrabijo! To, kar z begunsko invazijo na Evropo doživljamo danes, je bila njena prerokba! Kristalno jasna napoved! Izrekla jo je neposredno in nedvoumno, s precej grobimi besedami.

Zanjo grožnja islamskega fundamentalizma ni bila nikoli zgolj hipotetična, ampak realna. Zanimivo je, da so ji že takrat povampirjeni levičarji v spregi z muslimani pripisovali sovražnost, trdosrčnost, nesočutnost, rasizem in še marsikaj. Torej so ji pripisovali vse tisto, kar danes pripisujejo tistim, ki so kritični do muslimanskih beguncev, ki trumoma zasedajo Slovenijo in Evropo z namenom, da jo islamizirajo.

Škoda je, da Oriane Fallaci še danes mnogi ne razumejo. Saj Fallacijeva v svojem bistvu sploh ni sovražila, ampak ljubila! Takole je zapisala:

»Kdor ljubi življenje, se nikoli ne zna prilagajati in podrejati!«

Čez 20 let bo islam dominantna religija na svetu

Po vsem povedanem je treba opozoriti še na nekaj pomembnih dejstev, ki še kako potrjujejo nevarnost islamizacije Evrope:

1) V Berlinu je zadnja leta najpogostejše moško ime novorojenčkov MUHAMED! Če se bo ta trend nadaljeval, bo Nemčija leta 2050 postala muslimanska dežela.

2) Mladi so brez zaposlitve in stanovanj, zato se ne poročajo, raje se zatekajo k masturbaciji.

3) Tudi »ideologija spola« in LGBT skupnost imata močan vpliv na zmanjšanje števila rojstva otrok.

4) Število rojstev otrok v Evropi drastično upada, ker so mladi moški reproduktivno nesposobni zaradi stalnega upadanja števila semenčic v ejakulatu.

5) Pri muslimanih sta kontracepcija in abortus strogo prepovedana, pa ne zaradi svetosti življenja, ampak zaradi verskoekspanzivnih razlogov!

6) Belgijska vlada je ugotovila, da bo 1/3 vseh otrok, rojenih v Evropi, čez 15 let muslimanske veroizpovedi.

7) Čez 20 let bo islam dominantna religija na svetu.

8) Evropa se je uradno (EU parlament) odpovedala svoji krščanski in kulturni dediščini!

(Viri: Wikipedija in splet, fotografije so s spleta)

21 KOMENTARJI

  • Mislim, da si v zablodi in da je duhovnik g. Rudi Koncilija, nas avtor je pa bivsi zupan Novega mesta. Morda bi se v clanku kaksno rec dalo bolj polikano izraziti, a v osnovi drzi, da se zlasti mesta velikega dela zahodne Evrope hitro dekristijanizirajo in tudi islamizirajo. Ce je tebi precej vseeno, ce bo zvonik na blejskem otoku kmalu zamenjal minaret, tvoja stvar. Samo pusti, da nekaterim ni vseeno.

   • Ne vem o kakšni zablodi govoriš?! To z minaretom na blejskem otoku mi podtikaš brez potrebe in po krivici.
    Če avtorja citiram: “8) Evropa se je uradno (EU parlament) odpovedala svoji krščanski in kulturni dediščini!”, potem nimamo pravice do nobenega zmrdovanja nad migranti. Imamo svoj prag za pomest.
    Cel članek je zato bolj hujskanje kot kaj drugega, podprto z izmišljenimi “dejstvi”. Naj tudi tu navedem citat: “Dejstvo je, da so ti ljudje, ki zdaj po ilegalni poti prihajajo v Evropo, večinoma radikalizirani muslimani…”.
    Politično je avtor popolnoma mimo, milo rečeno. Tole je hujskanje, ki ga od duhovnika ne bi pričakoval.
    Naj se obrne najprej na EU parlament, tam bo imel veliko dela zase in tam je bistvo problema v EU. Potem tudi problem migrantov rešen.

 1. Da, zgodba postaja resničnost, a vendarle jim nebo uspelo, kajti Bog Je na Naši strani, ne na strani Lažnivih mohamedancev, ki bodo ob Konu “sveta” pometeni dol iz obličja tega planeta !!! ! !!! Mir vam bodi do Drugega Prihoda, takoj za Koncem.

  • Na vaši strani očitno ni, če ste morali sodelovati s hitlerjanci in omogočili komunistom zmago, zdaj vas bodo pa še muslimani premagali.

 2. No, no. Čistih izmišljotin pa ni treba objavljati. Gadafi ni bil islamist, ampak se je proti njim aktivno boril ves čas.

  • V zadnjem obdobju se je Gadafi, podobno kot iraski diktator Sadam, vendarle zblizal z islamizmom, vsekakor pa z islamom, cetudi je bilo izvorno njuno politicno gibanje nacionalisticno, z elementi socializma.

    • Zdravko,
     prosim, razložite natančneje, v čem se L.Erzen v zgornjem komentarju ne moti.

     Včasih se tudi vi motite. Črni dnevi so to za vse nas, a kar je res, je res 😉

     • Kadar se jaz motim dnevi še niso črni. Uh, bi bilo hudo, ko bi bilo tako. 🙂
      Glede Gadafija je res, da ni bil islamist, celo ukinil je šeriatsko pravo, če se ne motim.
      Res pa je počel marsikaj, zaradi česar je zahod tako z veseljem “poprijel” pri pomoči arabski pomladi, ki pa ni bila tako cvetoča, kot je izgledalo.

  • Gadafi je islamiste pregsnjal, to drži. Ne vem pa, zakaj mu to kčitste. Kot se zdaj mnkgi spravljajo na Kitajce, ker deradikalizirajo islamske teroriste. To je treba podpreti.

   Gadafijev padec je omogočil ponovno zavladanje uslamistov Libiji in odprl je prosto pot v Evropo

   • Joj na telefon pa res ne gre. Ne vem, zakaj mu očitate, da je obračunal z islamskimi skrajneži.

    Mnogi spravljajo na Kitajce, ker uspešno deradikalizirajo islamiste.

 3. Ekumenizem pričuje, da vere lahko sobivajo in je to tudi koristno. Večje prizadevanje za svojo vero je vredno vzgleda ne pa zgražanja in zaničevanje. Torej trudimo se za svojo vero in kot verniki dokazujmo svojo bit v dobrem in pravičnem. Opustimo ideološki ateizem, ki je čisto zlo in nasilje. Dokazujmo, da smo vsi različni in enakopravni, če smo miroljubni in spoštljivi.

Comments are closed.