Slovensko ljudstvo naj bi bilo odrešeno s pomočjo komunistične partije

13
Voditelji naroda se Bogu odkupujejo tako, da olepšujejo svoja zla dejanja
Resnica je samo ena, vendar je težko priti do nje

Vsaka revizija zgodovine je zlonamerna in nestrokovna, stalno poudarjajo naši etablirani zgodovinarji. Vsako alternativno mnenje je pospremljeno s pomilovalnim nasmeškom. Revizionizem je bil v prejšnjem sistemu nekaj najslabšega in zavrženega ter primernega za obsodbo in pogosto tudi kaznovanje (zapor, izguba službe, blatenje po medijih ipd.). Nekaj od tega se na žalost uporablja še dandanes. Pa poglejmo našo »uradno zgodovino«. Jaz jo delim na »čebinsko Novo zavezo« in »čebinsko Staro zavezo«.

Nova zaveza je posvečena Jezusu, ki je prišel odrešit človeštvo (ne samo izvoljeno ljudstvo, zato ga Judje priznavajo samo kot enega izmed prerokov, ne pa odrešenika). Stara zaveza cel čas nakazuje, da se bo pojavil odrešenik, ki bo izvoljenemu ljudstvu omogočil odrešitev od izvirnega greha, ki je povzročil izgon iz Raja.

Slovensko ljudstvo naj bi bilo odrešeno s pomočjo komunistične partije

Kako je pa pri nas? Slovensko ljudstvo je bilo odrešeno s pomočjo komunistične partije, ki je bila ustanovljena ponoči iz 17. na 18. april 1937 na kmetiji Antona Barliča v Zgornjih Čebinah. Nato je bila skladno s tem napisana celotna čebinska Nova zaveza, katera je edina resnica. Nova zaveza pa rabi še Staro zavezo, ki skozi celoten zgodovinski tok nakazuje prihod odrešenika. Ključne dogme čebinske »Stare zaveze« so: Slovenci smo pritepena plemena izza Karpatov, nakar smo se takoj ponižno udinjali za hlapce, nikoli nismo imeli svojega plemstva, ne posedujemo niti trohice svoje državotvornosti, bili smo brez lastne inteligence in podjetnikov, smo pa celoten zgodovinski čas krepili revolucionarnega duha.

Glede na odrešenjsko naravo Čebin, se dogme čebinske Stare zaveze ne smejo nikakor izničiti. V nasprotnem primeru v »težavah« tudi čebinska Nova zaveza. Ta (nova) je zacementirana in branjena na vse možne načine, čeprav je neskončno pisanega, slikovnega, filmskega, pričevalskega dokumentarnega ipd. gradiva (in tudi logičnega premisleka), ki zahteva temeljito prenovo oz. povsem nov pristop. Izpostaviti je potrebno tudi, da je postavljati dogme v čase (tu imenovano Stara zaveza), ko je virov za preverjanje resničnosti interpretacije takratnega obdobja še bistveno manj, še mnogo bolj nepošteno.

Resnica je samo ena, vendar je težko priti do nje

Eden izmed zelo pritlehnih pristopov je tudi trditev, ki se uporablja v primeru, ko zmanjka argumentov: da obstaja več resnic. To je seveda ne-umna trditev. Zakaj ne-umna? Ker njej lahko nasedejo samo intelektualno omejeni posamezniki (oz. oportunisti in verniki »ene in edine resnice«). Resnica je resnično samo ena, le do nje je pogosto zelo zelooo težko priti. In tu nikakor ne mislim, da jaz posedujem resnico. Samo opozarjam na to da, ko se postavi dogma, o kateri ne smeš dvomiti, je potrebno biti zelo previden. Še posebej takrat, ko se na daleč vidi politična (in posledično materialna) korist tistega, ki podpira to »edino resnico«.

13 KOMENTARJI

 1. Kamor človek pogleda, same dogme. Verske, čebinske, progresistične, klimatske itd.

  Treba je sicer priznati, da so prve cerkveno-krščanske dogme izhajale iz duhovnih izkustev Jezusa in njegovih učencev in so predstavljale njihovo zunanjo obliko. Toda kmalu so se osamosvojile in so tako kot vse kasnejše postale del toge verske predstave “zidane Cerkve”. Dogme predstavljajo zidove ali ograde, za katerimi morajo (omejeni) ostati tisti, katerim so namenjene. Dogme so priročno orodje, da manjšina svoje ideje, zaradi svojih koristi, vsili večini.

  Tako je tudi s čebinskimi in vsemi drugimi dogmami. Vse dogme, takšne kot so sedaj, zaradi zaščite ozkih interesov oddaljujejo od resnice. In tudi ni naključje, da verniki v ene dogme zlahka podležejo tudi drugim.

  Cerkvene dogme duhovne narave se ali potrdijo ali ovržejo prek mističnih duhovnih izkustev. Vse druge dogme se potrdijo ali ovržejo na podlagi res znanstvenih raziskav.

 2. Znanec, doma iz tistega čebinskega zakotja, je rekel, da mu je še danes žal, da ni s svojimi “kumarati” razgnal tisto zlohotno druščino, ki je za toliko desetletij zaznamovala slovensko družbo in ji prinesla nesluteno zlo.

 3. Dogme so verske resnice, ki jih potrjuje življenje in stvarnost. Dogme so resnice, ki jih potrjuje vera, upanje in ljubezen, ki so kot take resnica stvarnosti. Tako jih sprejemamo in ne po človeško, katere resnice imajo dva obraza in jih kot take jemljemo za dejstva o katerih razpravljamo in se prepričujemo. Prava resnica pa je v veri, upanju in ljubezni !

 4. Cebine so nam med drugim dale himno. Za 7 kitico Zdravljice so se odlocili tam. Tako da ne mislit, da so blodnje mnenja, da se danes zivimo iz cebinskega duha.

 5. Slovenci smo pritepena plemena izza Karpatov, nakar smo se takoj ponižno udinjali za hlapce, nikoli nismo imeli svojega plemstva, ne posedujemo niti trohice svoje državotvornosti, bili smo brez lastne inteligence in podjetnikov, smo pa celoten zgodovinski čas krepili revolucionarnega duha.
  =============
  Koliko je resnice v tem?
  Morda nismo pritepeni, morda nismo povsem brez inteligence in podjetnikov, ostalo pa kar v tišini drži. Ne morete ovreči tega z molkom, ali z obtožbami drugih, da so še slabši, ali z zatajevanjem vsega, kar se zdi nekoristno. Treba je dvigniti moralo.

 6. slovenski komunisti so “odrešili” Slovence za civilizacijski razvoj in ga potisnili v brezno najhujšega barbarstva v slovenski zgodovini in razvojnega zastoja.

  • AMENNN !!! ! !!! ŠELE PO TOLIKIH LETIH SPOZNAVAMO VSE SKRITE ZLOBE KOMUNIZMA !!! ! !!! Amennn.
   Mir naj vam bo.

 7. Parola ” več resnic” pomeni le to, da obstoji poleg resnice še laž. Torej sistemska laž. Laž ki je vgrajena v delovanje družbenega sistema.

  • Da, temu bi lahko rekli tudi Antikristova ukana za sejanje semen zla !!! To pa vedno z pridom kasneje Satan uporabi, če le dobi najmanšo možno priložnost !!!

 8. Laž je že tako in tako vgrajena v človeka.
  Morda ne bi bila, če bi otrok dobil idealno vzgojo v družini, in odraščal v idealnem okolju, tega ne vem.
  V osebnem zorenju naj bi se pa teh laži otresel, se kolikor toliko usposobil za življenje.
  Problem nastane, ko se odraščajoči znajde v sistemu, ki to človekovo ne-zorenje podpira.
  Tako laž postane sistemska.

  • AMENNN !!! ! !!! Kmalu bodo že v šolah začeli učiti kako se laže , … no , saj, deloma so že začeli, … z raznimi spolnimi iztijenci, ki iščejo izgovore z lažmi kot so “duša v napačnem telesu” in podobnimi Zlobnimi Antikristovskimi in Satanskimi ukanami Uničujejo našo mladino ki je naša Prihodnost !!! ! !!! Torej , se bo naša prihodnost tudi Zares kaj Lmalu končala. Samo še manj kot 8 let je do Konca “sveta” , (+/-5) in še kako Zares ga Bomo izkusili. Žal. Šele nato se bo zgodil Odrešenjski Drugi Prihod, pa še to žal Ne povsod naenkrat na planetu.
   Mir naj vam bo do tedaj.

 9. Da, vendar pa ljudje dandanes sploh več Ne vedo Kaj je Resnica, in jo še manj prepoznavajo.
  Resnica pa Je Bog, Kajti Samo Bog Je Resnica , ker Je Samo On Večen ker je Neustvarjen in kot je Edino Resnica Sama Večna.
  Mir naj vam bo.

 10. Slovensko Ljudstvo Bo lahko Odrešeno Samo tako kot Vsak Narod Posebej : Samo Z Pomočjo Boga , in Nikogar drugega !!! ! !!!

Comments are closed.