V senci epidemije covid-19 poteka poskus okupacije Evrope

12
Napačno je, da sodobne migrante, ki v Evropo vstopajo ilegalno, enačimo s političnimi begunci, ki potrebujejo in so upravičeni do političnega azila. Razumeti jih je lahko kot okupatorje 21. stoletja. Z njimi namreč muslimanska uma poskuša okupirati in si v nadaljevanju podrediti Evropo.

Naša pozornost je, tako v Sloveniji kot v Evropi, usmerjena predvsem v zajezitev epidemije covid-19 in premagovanje njenih ekonomskih posledic. Nekako v senci te epidemije covid-19 pa v Evropi poteka še drug proces. Ta je verjetno za obstoj in identiteto Evrope še bolj nevaren kot prvi. Ta proces ni nič manj in nič več kot poskus okupacije Evrope. Pobudnik te okupacije je poskušal Evropo v zadnjem tisočletju in pol zasesti že ne vem več kolikokrat.

Sedanji migranti – bodoči okupatorji Evrope

Pobudnik te okupacije je uma – skupnost vseh muslimanov. Dosedanji poskusi okupacije so bili vsi s pomočjo vojaške sile. Tudi Evropa se je tem poskusom uprla z vojaško silo in bila na koncu, čeprav je včasih trajalo tudi stoletja, zmagovita. Bralca naj spomnim samo na nekaj najpomembnejših dogodkov. Karl Martel s svojimi Franki je porazil prodirajočo saracensko-muslimansko vojsko leta 737 pri Poitiersu v dolini Loare nedaleč od Toursa. Prisilil jih je, da so se umaknili južno od Pirenejev. Španska rekonkvista pa je potem trajala vse do 1492, ko je moral muslimanski osvajalec zapustiti zahodno Evropo.

Podobno, čeprav mogoče ne tako uspešno, je bilo na vzhodu Evrope. Prvi ki je turško-muslimansko vojsko ustavil je bil Andrej Turjaški s kranjskimi regimenti v bitki pri Sisku leta 1593. Sledila je bitka pred Dunajem leta 1683, po kateri je zmagovita avstrijska armada osvobodila Hrvaško, Madžarsko in Vojvodino. Sedanja meja Evrope je bila vzpostavljena v Balkanski vojni leta 1912 med Grčijo, Srbijo in Bolgarijo na eni strani in Turčijo na drugi.

Po vseh teh vojaških porazih in tehnološko – gospodarskem razvoju Evrope od 18. stoletja naprej bi bilo upravičeno pričakovati, da bi muslimanska uma in njeni voditelji opustili misel na okupacijo Evrope. Vendar temu očitno ni tako.

Največjo nevarnost predstavljajo domači kolaboranti – sodelavci okupatorja

Evrope ne poskušajo več zasesti z orožjem, saj so vojaško prešibki. Okupirati nas poskušajo s pomočjo ilegalnih migrantov. To je navidezno nenasilen način, ki bo, če se bo nekontrolirano nadaljeval, bistveno in odločilno spremenil nacionalno in kulturno sestavo Evrope.

Že sam način, kako ti migranti prihajajo v Evropo, meje prečkajo na nezakonit način, daje vsakemu pozornemu opazovalcu dovolj jasno vedeti, da ti člani ume tudi takrat, ko bodo v Evropi, naših zakonov in načina življenja ne bodo spoštovali. Očitno pričakujejo, da bodo nekoč lahko življenje v Evropi oblikovali po svojem okusu, po muslimanski tradiciji. Sedanji migranti so torej, vsaj tega si želijo, bodoči okupatorji Evrope. Vse kaže na to, da nameravajo, ne mogoče jutri ampak nekoč v ne tako daljni prihodnosti si Evropo podrediti.

Razlog, da je poskus tega novega načina okupacije še posebej nevaren, so številni domači kolaboranti – sodelavci okupatorja. Kot zavestne ali slučajne kolaborante okupatorjev 21. stoletja bi označil vse tiste, ki načrtno odpirajo meje Evrope, predvsem meje schengenskega področja slovensko – hrvaška meja. Med kolaborante prištevam tudi vse, ki ali se ne trudijo dovolj, da bi bila slovensko-hrvaška meja ustrezno nadzorovana.

V Sloveniji so v mojih očeh kolaboranti vsi, ki v tem za vse nas težkem trenutku epidemije covid-19, ekonomske krize in migrantskega pritiska nasprotujejo uveljavitvi znanega 37.a člena. Uveljavitev te odločitve bi Slovenski vojski v obmejnem pasu zagotovila zadostna pooblastila za zaustavitev ilegalnih migracij.

Napačno je, da sodobne migrante, ki v Evropo vstopajo v senci epidemije covid-19, enačimo s političnimi begunci, ki potrebujejo in so upravičeni do političnega azila. Razumeti jih je lahko kot okupatorje 21. stoletja. Z njimi namreč muslimanska uma poskuša okupirati in si v nadaljevanju podrediti Evropo. Poskus te okupacije je še posebej nevaren zaradi številnih kolaborantov tako pri nas v Sloveniji kot tudi drugod v Evropi. Ko enkrat razumemo dogodke okoli nas, se je lažje sprejemati pravilne odločitve.

vir:demokracija

12 KOMENTARJI

 1. Natančno tako, dr. Umek! Kdor tega ne vidi, je slepec ali pa popolnoma politično zaslepljen. Tukaj je zahodna Evropa popolnoma odpovedala. Kulturni marksizem, ki je poleg univerz očitno našel zatočišče tudi v odločevalskih institucijah EU v Bruslju, si je v povezavi z globalizmom zadal cilj uničiti spolno identiteto, družino, narod in krščanstvo, in to mu očitno zelo uspeva. Krščanska Evropa je identitetno na hudi preizkušnji. Zahod je že podlegel, protestantski Sever tudi, edino upanje ostaja višegrajska skupina in baltske države. Tu pa tiči druga nevarnost, da se bo ta skupina v svoji nemoči in ob bruseljskem nasprotovanju zatekel pod okrilje Putinove totalitarne Rusije, ki se upira islamizaciji in je v pravoslavju našla novo združevalno moč, kjer je komunizem odpovedal.

  • “Tukaj je zahodna Evropa popolnoma odpovedala.”

   Ja, tako je. Premalo otrok imamo pa izumiramo, nezakoniti prebežniki preko meje so le prišli na pogreb. Seveda je treba takoj pokazati rešitev: “Več otrok! Vsaka žena štiri otroke! Seveda govorim o povprečju.”

   Ne pa tako, kot neki sloviti odrešenik Slovenije, ki ima sicer usta polna lepih besed o borbi za Slovenijo, menda celo knjige piše, v praksi pa je fental dve ženi, ker je vsaki naredil le po dva otroka.

   • AlFe,
    v bistvu imate prav, ko Slovencem priporočate večjo rodnost z vsaj štirimi otroki na žensko. Vi ste svoji ženi zaplodili ravno štiri otroke, kakor priporočate, kajne, doktor AlFe?

    Se mi pa zaradi vašega odnosa do nje, smili vaša žena, ker jo očitno obravnavate kakor plemensko kobilo, ki bi jo vi fentali, če ji ne bi bili zaplodili štirih otrok.

    Uboga reva – saj ima še srečo, da ste v praksi takšen žrebec… in je niste naravnost fentali!

    Knjig pa najbrž ne pišete, ker itak nimate časa za branje…

   • Zlobno, ni kaj!?
    Saj morda bi jim lahko jih še več naredil, če bi bile tudi one pripravljene za to!?
    Tako da ?

 2. “Največjo nevarnost predstavljajo domači kolaboranti – sodelavci okupatorja”
  In kdo je to iz tako “učenega” in olepšanega naslova ?
  Z naslovi v “normalnih medijih” je potrebno že enkrat za vselej napisati naslove v zvezi take tematike tako,
  da razume vsak drugorazredni državljan – od starega ata do mladega magistra, doktorja, inženirja, do vsakega upokijenca – pogrebci drugorazrednega naroda IN DRŽAVE je STARA UPOKOJENA (iz ozadja) UDBOMAFIJA IN PODEDOVANI VZGOJEN PODMLADEK TE RDEČE KOMUNISTIČNE MAFIJE. Glavnega strokovnjaka za vso režijo in usmeritve pa itak vsakdo pozna in ni vreden da se napiše ime.

 3. Natančno tako, dr.Umek! Natančno tako, Kapodistrias! Natančno tako, novinar! Pričakujem plaz, ki se bo usul na dr, Umeka. Naj se! Naša generacija je dolžna upreti se tej okupaciji in poučiti mlade, kaj jih čaka v bodočnosti. Če jim je vseeno, pa naj si postiljajo kakor želijo! Usodno pri nas je LEVIČARSKO NEDOMOLJUBJE. Dr. Umek, prosim, opozarjajte na ta problem še kje in kdaj. Meni bi bilo všeč, ko bi se zgodil referendum na to temo. Ilegalni migranti DA ali NE? Sedaj je morda še čas.

 4. Ah, obup. Hvalabogu, da je avtorjava delitev kolaborante popolnoma prazna in popolnoma brez pomena. Drugače bi še vse skupaj bilo nevarno. Tako pa je povsem benigno. Članek, za katerega je škoda pixlov na monitorju.
  Žalostno je brati komentarje. Spomnil bi vas, da nam je Bog dal deželo, in da nam jo lahko tudi vzame.
  Neverjetna kultura nedržavotvornosti, malodušja in še česa, da ne kritiziram preveč.
  To je tisto kar je usodno.
  Referendum? Za božjo voljo, shalotka, morda vam je to v opravičilo, ker ste ženska, toda res ne veste o čem govorite!
  Kapodistrias je vse naštel prav, potem pa sovražnika našel na drugi strani, 180 stopinjski zasuk.
  in že 80 let,kar desnico nič ne izuči. Pa bi človek rekel, da bi komunizem moral vsaj biti huda in trda šola.
  Ob prihajajoči veliki noči, prazniku izhoda iz suženjstva, vam želim lepe in vesele praznike.

 5. Vse, kar je nelegalno je nezakonito in s stališča vsake družbe nezaželeno. Zakoni so božji in zemeljski, človeški. Zakoni so zato, da se omeji vpliv zla. Nobenega zakona se ne krši, če pa se ga, podlega sankcijam. Kajti v večini primerih zla drugače ni mogoče omejiti, kot s sankcijam.

  Seveda se pa vedno najdejo ljudje, ki ne spoštujejo niti sedmih od deseti božjih zapovedi niti zemeljskih in drugih zakonov. Oni mislijo, da so sami bogovi. Da zanje noben zakon ne velja. Njim odgovarja anarhija, ker si od tega obetajo lastno korist, na račun drugih.

  Preventiva je boljša kot kurativa. Zato je bolje nezakonite dejanja, med katera spadajo tudi v članku navedene migracije, preprečiti, kot pa prestopnike sankcionirati.

 6. Precizna ugotovitev avtorja: gre za okupatorjeve pomagače. Smo v modernem svetu. Pomoč okupatorju je zato moderna – zakamuflirana je v človekove pravice in kar je še podobnega marksističnega sranja..

 7. Spoštovani Zdravko, ne razumem kaj ste mi hoteli povedati. Kakšno stališče imate glede na vsebino članka g.Umeka? Tudi jaz vam želim lepo peterodnevje. Ga bodo naši potomci nekaj rodov naprej še lahko obhajali!??

 8. Zgolj naš boj je oz.je bil izgubljen že med drugo in po drugi svet.vojni zaradi genocida ter povojnega totalitarizma-posledično pa tudi zaradi izseljevanja in mnogo premajhne rodnosti. Ker je ravno veliki četrtek naj dodam še izgubo trdne vere. Samo Bog nam lahko pomaga-zato:blagoslovljeno Veliko noč želim vsem. nam.

 9. Znano že dolgo. Ena od teh potez je bila tudi takratna neuvrščenost in naveze so enake, le da bo tukaj jeziček na tehtnici Kitajska, od koder se je virus razširil… Je še kaj dvoma?!!!

Comments are closed.