»Pacient nič« v Italiji naj bi bil pakistanski migrant

10
V enem od mnogih spletnih virov, ki se poglobljeno ukvarjajo s pojavom koronavirusa, zasledimo podatek, da naj bi bil »pacient nič« pakistanski migrant. Ta je zavrnil izolacijo in testiranje na koronavirus in je še naprej kuhal in delil hrano v eni izmed kitajskih restavracij na severu Italije.

Odgovora na vprašanje, zakaj je ravno v Italiji smrtnost zaradi koronavirusa tako visoka, ni teško poiskati. Italija je starajoča se družba. Povprečna starost obolelega v Italiji, ki je umrl za posledicami okužbe z virusom, je 81 let. Nasprotno pa je raziskava epidemije na Kitajskem razkrila, da je bila tam povprečna starost 51 let …

Kdo je bil tisti, ki je prvi prinesel novi virus med Italijane?

Eden od dejavnikov, da je smrtnost v Italiji toliko večja, je starajoča se družba. Kot je znano, je v primeru bolezni pri starejših, sploh če imajo pridruženo bolezen, veliko večja. Prav to se kaže tudi v primeru Italije. Italija ima namreč eno najstarejših prebivalstev na svetu, skoraj 6o odstotkov prebivalcev je starih 40 let ali več, od tega je 23 odstotkov Italijanov starejših od 65 let.

V enem od mnogih spletnih virov, ki se poglobljeno ukvarjajo s pojavom koronavirusa, zasledimo podatek, da naj bi bil »pacient nič« pakistanski migrant. Ta je zavrnil izolacijo in testiranje na koronavirus in je še naprej kuhal in delil hrano v eni izmed kitajskih restavracij na severe Italije. Sicer pa so bili virusi iz Kitajske v Italijo verjetno preneseni še po kakšni drugi poti.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

10 KOMENTARJI

  • Eni vidite bolnost, kjer je ni (v tem članku že ne), in je nevarno, da je ne boste videli tem, kjer pa je.

   • Potem ste samo vi zdravi in so vsi drugi bolani. Tudi to je stališče. Slepo in v prepričanju.
    Predvsem pa nevredno države. Kar bojim se, da bo ta vlada padla še preden bo lahko sprostila sedanje ukrepe.

    • Avtor v članku naniza nekaj podatkov, za katere nikjer ne trdi, da so Sveta Resnica.
     Ugotavlja in navaja.
     Iz svojega zornega kota!
     In to je za vas bolano ??
     Nevredno pisanja?
     Ne zavedate se, kako zelo ste žaljivi.
     Če pa se svojega mnenja zavedate, ste hudobni do neba !!!!!

 1. HELLO SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU.

  Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: sonialaze08@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja.
  Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.
  Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.
  Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze.
  Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj.
  – Osebni posojilo
  – Naložbeno posojilo
  – Delo posojilo
  – financiranje
  – konsolidacijski dolg
  – Revolving kredit
  – Credit Racha
  Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj.
  Pišite na e-pošto: sonialaze08@gmail.com
  Telefonska številka: +33 7 57 90 63 78

 2. Reče se nulti pacient, tako kot na primer nulti servis. Ta izraz je vsesplošno znan in razumljiv, zato je nepotrebno govoriti o pacientu nič.

 3. Informacija o pacientu 0, ki naj bi bil pakistanski priseljenec in naj bi prinesel okužbo s koronavirusom v Italijo, je krožila po spletu konec februarja. V resnici do danes ni bilo z gotovostjo ugotovljeno, po kateri poti je prišel virus v Italijo. V znanstvenih krogih so ugibanja o tem različna. Slog, s katerim je prišla informacija o Pakistancu v javnost konec februarja, pa zelo spominja la ligaško protimigracijsko propagando. Bolje kot nasedati nepreverjenim govoricam, je slediti zanesljivim podatkom, ki jih posredujeta zdravstvena služba in civilna zaščita.

 4. Čudno se mi zdi, kako smo Slovenci izrazito športni in tekmovalni na vseh področjih.

  Pri preprečitvi in zajezitvi virusa pa temu ni tako.

  Premalo se sliši in bere, kako so tekmovalne občine na tem področju:
  od izdelave mask in drugih zaščitnih sredstev, samoizolacij oziroma iskanju tistih, ki so bili v stiku z okuženimi in do drugih preventivnih ukrepov.

  Čudno se mi zdi, da ni v tem smislu tudi bolj aktivna civilna zaščita.

Comments are closed.