Brezplačnik Ljubljana namesto mask

11
Ljubljančani prejeli brezplačnik namesto mask

V korona času, ko se je država ustavila in imajo mediji resne težave z likvidnostjo, občinam pa grozi nelikvidnost. Edini svetel otoček ostaja mestno glasilo Ljubljana. V njem najdemo fotografijo prešerno nasmejanega župana Zorana Jankovića, ki s krajšim tekstom nagovarja meščane v trpkih časih. No, Ljubljančani bi bili bolj zadovoljni, ko bi župan svoj propagandni list Ljubljana zaradi krize začasno ustavil. Namesto brezplačnega izvoda mestnega glasila pa bi v vsako gospodinjstvo poslal brezplačne maske.

Vir: Mladina št. 15 (10. 4. 2020)

11 KOMENTARJI

 1. ne samo iz skropucala !Ljubljana”, če bi mu sodstvo pobralo nazaj vsaj pol nakradenega denarja, bi lahko nabavili medicinske opreme in ne bi bilo tiliko gorja! ta kriminalec, janković in njegova sinova bi morali biti zaprti na Dobu že min deset let! Slovenci, kdaj bomo osvobodili to našo domovino!?

 2. Hvala, tavarišč janković! Najlepše v mojem življenju je to, da kot pristni Ljubljančan že zelo dolgo ne živim već v “jankovićevem” mestu. Take sramote in takega žaljenja za časa županovanja aktualnega župana si ne bi odpustil.

 3. Pravzaprav ni slabo. Veliko bolje kot plakati. Župan se bo dotaknil mnogih. G. Nežmah, to z maskami ni tako posrečen pripis. Sploh po mojem, kakšna posebna kritika ni na mestu.

  • Hahahaha, Zdravko,
   pravite, da se bo vaš županković še mnogih dotaknil?
   Že marsikoga se je dotaknil…

   …da le ne bo sodišče po njegovem dotikanju imelo preveč dela z brisanjem prisluhov 🤣

    https://podcrto.si/primer-farmacevtka-zakaj-je-sodisce-unicilo-prisluhe-zoranu-jankovicu/

    • Zdravko,
     življenje nas vedno lahko preseneti…
     … meni se je na primer zadnje čase zdelo, da ne znate drugega kot nergati in rentačiti… ….zdaj pa vidim, da se znate celo pošaliti 🤪

    • Zdravko, ne cudi se, ce smo predvsem mnogi tu nekoc imeli boljse mnenje o tebi. Spremenil si svoje pozicije skoraj kot Krsinar…

     Pa si ti imel kdaj ta brezplacnik Ljubljana v svojih rokah? Vec kot 10 let vsak mesec cel speh v nabiralniku, od katerega ga je polovica ena sama direktna reklama in prilizovanje zupanu. In zraven se kak njegov uvodnik s fotografijo, na kateri se smeji do uses in kar naprej lajna o najlepsem mestu na svetu in zakljucek, kjer mescane spominja, da gre za mesto heroj. Edino, kar se manjka Ljubljani za popolnost vtisa pod Jankovicem je, da postavi vrh gradu kakemu revolucionarju vsaj 30 metrov visok spomenik. Kot da smo v letu 1950.

     • Težko da sem jaz kaj spremenil. Pripisujete mi pa marsikaj. Kar se tiče župana ali brezplačnika Ljubljana, se moj komentar nanaša izključno na članek. In na napačno stegnjen jezik s strani avtorja.

  • Ja, “župan se bo dotaknil mnogih.” Brez maske! Res je nedotakljiv, takšni pa niso drugi v njegovi bližini.
   Zdravko, pa saj imate včasih dobre misli. Tokrat pa …

 4. Sam sem napisal v zacetku epidemije, da bi se mi zdelo zelo ustrezno, ce bi vsi brezplacno dobili v postni nabiralnik vrecko zascitnih mask. Kar predlaga tudi Nezmah. Nekateri zupani so na svojo pobudo prav to storili za vse obcane. Za Bled to vem. Seveda od Jankovica ne pricakujem nic podobnega. Po mojem mu je, ker je verjetno ze obupal nad moznostjo, da bi bil govorec 1.maja na Rozniku, ta hip najpomemnejsa stvar na svetu, da se v mestu cimprej odprejo bari, restavracije in klubi.

Comments are closed.