Kristus na Emi, pred vso Slovenijo

42
Ani Soklič nisem hvaležen samo za zmagovito pesem, ampak tudi za dodatek s Kristusom. Zato, ker je spregovorila o predoru, strahu in luči – ker je dala prednost srcu. Še bomo hodili po predoru, ampak z vero v luč. Foto: STA

Ana Soklič zmagovalka Eme. Kristus na Emi, pred vso Slovenijo, v najbolj gledanem trenutku. Groza, šok, nezaslišano, diverzija, zarota …

Kaj se je pravzaprav zgodilo, da se je v trenutku sprostil ves kulturnobojni ideološki recidiv?

Zmagovalka Eme Ana Soklič je v napetem trenutku prestopila rdečo črto. Na oder je prišla s tistim, v katerega verjame in se ji je zdel v trenutku sreče najbližji. Bolj osebna, neposredna in pristna ne bi mogla biti. Ana Soklič je izrekla Njegovo ime. Tega ji ni narekovala služba za stike z javnostjo, ni ji naročil župnik ali škof, niti Janez Janša (tudi ne krščanski demokrat Lojze Peterle, ki je pevko slišal prvič). Teorija strateško naciljane zarote odpade. V skrajno napetem trenutku je spregovorilo pevkino srce.

Seveda so se oglasili »ljudje« – eni s palico, eni z dobrodošlico. Ko Rado Pezdir razkrije mafijsko delovanje, ko se koruptivno gradi TEŠ 6, ko gre za iransko pranje denarja ali za naše izgubljene milijarde v bankah, ko Jankoviču odpišejo milijonske dolgove, se ne zgodi nič. Slovenska nojevska glava se zarije v globok pesek.

Slovenija se vedno zbudi/ jo zbudijo, ko poči trda skorja mita o osvoboditeljih in izdajalcih, pri čemer se Boga in njegove a priori pripiše slednjim. Ideološka in politična diskvalifikacija tega imena in tistih, ki mu pripadajo, traja pri nas neprekinjeno od leta 1941. Spomnimo se, kdo so bile prve žrtve komunistične revolucije in kdaj.

Projekt komunistov je bila družba brez Boga

Spomnimo se, kaj smo spomladi leta 1990 našli na »mačkovini« v Gotenici. Četudi so poskrbeli za uničenje ali izginotje arhivov, smo našli dokument, v katerem je pisalo, da na celotnem zaprtem območju Kočevske Reke ni več nobenih znakov verske dejavnosti. Projekt komunistov je bila družba brez Boga. Za zgolj materialistično razumevanje sveta, ki živi od videza in ignorira srce, so Mačkovi komunisti na zaprtem območju doživeli popoln uspeh: 250 kvadratnih kilometrov brez Boga, s sto totalno stolčenimi cerkvami, na katerih so letala JLA do leta 1956 trenirala bombardiranje. Svoboda! Mimogrede – čisto tako vendar ni bilo. Maček ni vedel, da je v nekem odmaknjenem gozdu nad Borovcem neki logar v najbolj svinčenih časih vzdrževal eno od božjih znamenj. Eno! Še je tam. Hvala Ti, neznani logar.

Zdaj pa neka Ana Soklič pripelje na oder samega Jezusa Kristusa. Zaradi govorice srca, v katerem je zapisana človekova narava, se tresejo Dražgoše in CK, ki stoji za njimi. Zgodila se je neplanirana stvar. Pevka je nehote postavila zrcalo slovenski družbi. Iz njega seva odpor do krščanstva. Pravijo, da je Sokličeva razdelila Slovenijo. Ni res, samo posvetila je v nesmiselno razpoko. Kasneje pa je še mirno dodala, da je dobro, če v kaj/koga verjameš.

Ana Soklič hvala za zmagovito pesem in za dodatek s Kristusom

Ob tem sem se spomnil obiska predsednika ZDA Billa Clintona v Sloveniji, ko njegovega pozdrava Sloveniji – God bless Slovenia! Bog blagoslovi Slovenijo! – prevajalec ni zmogel prevesti.

Spomnil sem se tudi bolj sveže samo nekaj let stare zgodbe, ko so neki javno izpostavljeni osebi ponudili v podpis pogodbo, v kateri bi se zavezala, da v svojih javnih nastopih v času njene funkcije ne bo uporabljala: »Bog živi Slovenijo!« Stopimo se malo k sosedom. Pred nekaj dnevi sem videl na televiziji novega hrvaškega predsednika, ki je brez spakovanja in javno prisegel z »Bogom«.

Spoštovani tovariši, končajte z revolucijo, pustite Boga pri miru, vernim pa priznajte enako dostojanstvo. Ani Soklič nisem hvaležen samo za zmagovito pesem, ampak tudi za dodatek s Kristusom. Zato, ker je spregovorila o predoru, strahu in luči – ker je dala prednost srcu. Še bomo hodili po predoru, ampak z vero v luč. Ljudje, ne se bat’!

42 KOMENTARJI

 1. AMENNN !!! ! !!! HVALA BOGU , KI JE DAL ANI VSAJ TOLIKO VERE IN POGUMA, DA JE ZMOGLA IZREČI TO BISTVO ŽIVLJENJA !!! ! !!!
  VENDAR PA GA NAŠ UBOGI POKVARJEN ZLOBEN IN MRTEV – DUHOVNO MRTEV – SLOVENSKI NAROD NI ZMOGEL RAZUMETI !!! ! !!!
  RAJŠI JE ZARIL SVOJO NOJEVSKO BETICO NAZAJ V PESEK, KER NE ZMORE VEČ PRENESTI RESNICE , TAKO SE JE POMEHKUŽIL IN POKVARIL !!! ! !!!
  Škoda le, da je ta Ana žal še vedno tako duhovno zmedena ali pa nepoučena, da ne ve, da so duševni bolniki kot so na primer istospolni iztirjenci , žal nujno potrebni za na terapije zdravljenja v Sibiriji, kjer jih je možno ozdraviti te njihove duhovne bolezni njihovih obolelih pokvarjenih duš.
  Mir naj vam bo, vse do Drugega Prihoda v tem desetletju, takoj za Koncem “sveta” v tem desetletju.

 2. Peterle!
  A imaš slabo vest ?
  In zdaj bi pezdetasto reflektiral za vse svoje zavoženosti za nazaj?
  Kaj si storil, orgličar, kaj se zdaj dviguješ?
  Nimaš šanse, da stopiš Ani ob bok ! Niti pravice nimaš , da to delaš, ker ji ne sežeš niti do gležjev.

  Človek tvojega položaja in tvojih kapacitet bi moral, to, kar je Ana pokazala spontano in absolutno verodostojno z vso silovitostjo skromne mogočnosti točno v svojem času, ti nisi nikoli naredil in ostajaš tam kjer si!
  Tiho si bil , Peterle Lojze, veliki orgličar in nič več-da si bil prvi predsednik Parlamenta, ti pri trej debati ne pomaga nič-morda to, da si snel Brozevo sliko.

  Peterle, nisi si zaslužil, da se glasiš !
  Zdaj se ti ni treba šlepat, da Aninem spektakularnem dogodku desetletij!
  Peterle Lojze, tiho bodi, rit potuhnjena, trmasto egoistična!

  • Frančišek, dolgo sem te imel za pametnega človeka, zdaj pa vidim, da si bedna razrvana duša, ki ne zna krotiti svojih kompleksov.

   • No, resda je govoril Preveč Pokvarjeno Zlobno in vulgarno , vendar pa je po drugi strani spet povedal vsaj delček resnice o Lojzetu, mar ne ? Ali pa se tokrat motim ?
    Mir naj vam bo.

   • Si ti, gospodič, kdaj srečal tega mojstra?
    Jaz sem ga, namreč in ne bom opisoval, ker on niti zaznal ni, jaz pa sem doživel tasvoje.Verjetno je bil moj šok odprtih ust in napetih ušes pretiran, ker sem ga pričakovanjsko imel za lik in za vzor, zabliskalo pa se je popolnoma obrnjeno.Osebna zadeva torej, ampak več kot dovolj.
    In tole njegovo pisanje, poudarjam, zame osebno na osnovi trpke izkušnje, poniglavo, zadihtano, farizejsko porivanje njegovega lončka k izviru, pač nisem prenesel in mi je pretrgalo glavno dihtungo, žal ampak druge ni.
    itak me je izzval on in ne bom upognil hrbta ter bil tiho, ker to tako mora biti po razočaranju, pa naj izgleda še tako divje.Odgovarjam itak sam.
    Sploh pa z nekom, ki se je pripognil udbi in tega kot špicenpolitik nikoli ni hotel pojasniti javno in se razglaša za krščanskega, nimam kaj debatirat.
    Če se motim zaradi udbe, če kdo ve za njegovo priznanje in pojasnilo, naj,
    če ga je volja, prosim, enkrat posreduje, jaz ga nikoli in nikjer vsa leta nisem zasledil.Torej opisano je vžigalna vrvica. Zdaj pa še eksploziv.
    Obupna vsebina, ki me razganja že leta, spoštovani g.Kapodistrias.
    Najhujša stvar, ki ima in bo še naprej imela galaktičen odmev v slovenski zgodovini in v glavah, to je najhuje, slovenskih zmedenih Kristjanov, pa je dvoje katastrofičnih trdovratnih in razkoljniško trdosrčnih grehov slovenske krščanske (ki zame to sploh ni) stranke.
    Prvi je greh , bom izrekel hudo besedo, absolutno zavestno, demoničnega in trdosrčnega zavajanja vseh državljanov države. To so t.im. prikrita grobišča po vojni krivično pobitih, ki to niso. De facto in de jure so to kajnovske in še huje- satanske mučilnice, kraji zasramovanja, razčlovečenja, zasmeha in umorov točno in nič drugega, kot slovenskih najboljših, najbolj zvestih Kristjanov- ki so mrli točno in nepreklicno čisto zaradi svoje vere, prepričanja v Božjo Besedo in v Večnost. V omari imam album slik mojega strica, tedaj 17 let starega Domobranca, ki na naslovnico albuma preroško zapiše,da se zaveda , da mu bodo krvoloki izpili srčno kri po krivici in, da druge izbire nima, kot , da se bori, ker so mu zažgali dom in onemogočili normalno človeško življenje, ker so ga pod grožnjo smrti hoteli, da se bori z njimi proti lastnim ljudem na krivičen način za krivične cilje.
    Kdor tega ne dojema, trdim, je ubogi nevednež, vendar ob poplavi dejstev zadnjih 30 let, butast površnež in nemarnež, šalabajzar, kar vrhunski politiki NSI niso, Peterle pa je bil v času te grehote na vrhu odločanja-nikoli nikjer ni muksnil ene same besede , pa smo se temu Satanizmu na glas upirali po vseh komentatorskih mestih!
    Prvi greh so prikrita grobišča, ki to absolutno niso in drugo je, da ne gre samo za zlajnane “povojne poboje”za katere so nekako med zobmi povedali, da so bili napaka…ampak prikrivajo še okoli 4000 /štiri tisoč krivično umorjenih med NOB & OF Revolucijo, kar je drugi greh velike prevare!
    Druga grehota je zapiranje arhivov in onemogočanje raziskovanj zgodovine, ki je ključna za slovenski rod v celoti, za nas, Kristjane pa dvojno ali celo trojno ključna! Kar je še najhuje pri zapiranju pa je, da jim tam v Arhivu
    asistira , kakor, krščanski človek, ki se je še kako oglašal po medijih, ki so drli k njemu v času, ko smo se temu Satanizmu postavljali po robu in trobil v isti rog kot protagonisti hudega zavajanja v obliki Zakona o “grobiščih”.
    Kdor ni prizadet, verjamem, da mu gredo te stvari enostavno mimo, vendar pa vrhunskim politikom slovenske krščanske stranke, odločevalcem, kar Peterle je, ne bi smele biti. Vemo, da bodo dajali odgovor, samo nam prizadetim, ki se matramo za Resnico Čistih ljudi tukaj na Zemlji, to strahotno moti naša prizadevanja dokler smo še živi in tega farizejstva enostavno ne prenašamo in se mu upiramo z vso mogočo silo, ki jo je mogoče izliti na papir !
    Vem pa absolutno, da za Resnico, zaradi katere so naši ljudje, stari starši, pa njihovi mladoletni otroci, naši strici in tete, strahotno mučeniško umrli, maltretirani, razčlovečeni in brez najmanjše možnosti preživetja in po krivem prizadeti zaradi ideje morilskega in farizejskega potuhnjenega Boljševizma, peklenske religije Satana, Belcebuba in Demonov nikoli nisem molčal in nikoli ne bom, ker sicer bi me bilo sram živeti in bi si raje obesil kamen okoli vratu in se zadegal v jezero, prmejdun, da bi se, od same sramote bi se moral.Kot izdajalec Iškarjot. Nič drugače ni to.
    Dovolj je bilo, vsi so jih izdali, z edino krščansko stranko na čelu, sramota stoletja, naše mučenike in mučenke in upognili so hrbte in glave in ostali brez časti in brez ponosa. Sam sem samo žalosten in jezen tudi ampak molčati ne morem in ne bom! A razumete, ko izrečem, da so jih umorili še enkrat? Kristjani so jih še enkrat umorili. Stacali so v blato njihovo čast in ubili so smisel njihovega žrtvovanja za slovensko odrešitev še enkrat!
    A to razumete? saj sprejeti to, vas nihče ne sili, sprašujem, ali me razumete.
    Za njihovo žrtvovanje in smisel njihove mučeniške smrti se gre. Enako je.
    Kot Kristusa so jih mučili, pribili na križ in njihove križe so zmetali v jame, zminirali in zametali smeti in odpadke. Niste vedeli, gremo do konca! Iztrebljali so se na njih grobove.
    In mislite, da človek ne sme znoreti v besedah, prav. Jaz sem izlil svoj gnev in prezir in sem povedal svoje.Peterle nima o veličini spektakularnega dejanja Ane iz Bohinjskega konca po mojem kaj pisati v smislu,kot je.
    Nima kaj tacati po svetih stvareh, kot vrhunski odgovorni v stranki za to, kar je NSI naredila našim prednikom Kristjanom – to mu jaz povem v imenu žrtvev komunizma, ki jih poznam in so moji predniki.
    Samo rekel sem, da bi moral biti tiho, ničesar ga nisem obsodil, kot to, da razumem, da je farizejsko.
    Kokr česte, Vaša stvar, samo izvolite, svobodni ljudje, jest s’m povedou kar s’m mou, hvala Vam za branje!

    • Spoštovani Frančišek, dotaknila se me je vaša prizadetost zaradi preteklih krivic, ki se nadaljujejo tudi sedaj. Vem, težko je odpuščati, ko se vedno znova posipa sol na rane.

     Sam Peterleta že dolgo osebno poznam, še iz časov, ko ni bil politik. Toda nikoli si nisva bila tako blizu, da bi ga bolje poznal. Zato o njem ne bi sodil. Vem, da je naredil tudi marsikatero neumnost, kdo je pa ni. Tudi on bi morda danes pri marsikateri stvari drugače ravnal kot tedaj. Kar zadeva NSi, ne vem kolikšna je bila njegova vloga pri teh odločitvah. Kolikor vem, je bila tedaj glavna Novakova, ki je sedaj svetovnonazorsko pristala kar pri levičarskih skrajnežih. Morda vi stvari bolje poznate, toda pretekle krivice se ne zdravijo z morebitnimi novimi krivicami.

     Preteklosti se ne da spremeniti in prav je, da se bobu reče bob in da se na krivice opozarja. Spoštovani Frančišek, poizkusite stvari sprejeti takšne, kot so in umiriti svoje srce. Boste lažje živeli in se tudi lažje borili za resnico. Zadnje Jezusove besede so bile: Ljubite se med seboj …

  • Zapomnite si kaj je napisal ta “Frančišek”. Spet en ki se je prihulil na ta portal ? S tem tekstom je pokazal kdo in kakšen je.
   Odpade vsako branje in vsak komentar njegovih tekstov !!
   Prav ?

  • Opravičilo in prošnja.
   G.Peterletu se opravičujem za v afektu in v hudi jezi izrečeno krivičnost, ki je: ” rit potuhnjena, trmasto egoistična!”, ki ni realna, ni resnična in niti slučajno, ne logično, ne razumsko ne pripada mojemu(sprva čustvenemu) razlogu za protest, ki ga izrečeno blatenje izničuje.g.Peterleta za te besede prosim tudi za odpuščanje.
   Razlog za šokirane bralce, ki se jim tudi opravičujem, pa je moj protest pojasnjen kasneje tukaj spodaj.Hvala.
   ————————————————————————————————————–

 3. Frančišek! OSTRO PROTESTIRAM!! Taki privrženci “desnice” kot si ti sam, delajo veliko škodo podobi verujočih v Sloveniji. Iz katakomb smo prilezli, ne s puškami in bajoneti, ampak s simboli in čutenjem, ki nas je ohranjalo pri življenju ko smo bili še nebogljene koreninice telohov pod težkim snegom. Peterleta poznam še iz tistih časov in po padcu berlinskega zidu je naredil mnogo več kot le snel Brozovo sliko v parlamentu! Vidim, da Aninega sporočila sploh nisi dojel. Morda te je navdušila čedna mlada blondinka in njeno petje, bistva pa nisi dojel in ga boš tudi težko, ker Kristus prihaja ljudem v odrešenje. Ti še presneto čakaš v vrsti, da te ljubi Bog dvigne iz teme greha. Takole nizkotno zmerjati človeka , ki ga pobliže poznam že petdeset let, je več kot zavržno besedičenje! Pravico imaš kritizirati ga kot politika, nobene pravice pa nimaš pljuvati po njegovem osebnem dostojanstvu! Če se prištevaš med kristjane, imaš tudi TI dolžnost “posvetiti v razpoko, ki je nastala v narodu”, ali pa se spokaj do prve spovednice!! ….in gospodu Peterletu se javno opraviči, če te je kaj v hlačah!??

  • Amen. Vendar pa tega Frončka žal Nobena “spovednica” Ne bo odrešila Zlobe v njegovi duši, če z tem ne bo razčistil in opravil sam z seboj ob Nujni Božji Pomoči.
   Mir naj vam bo.

  • Tudi tebi sem napisal “opravičilo” za moje bese zgoraj, če se ti zljubi, beri, čebula čebulasta!
   To kar je bolečina v človeku, je ne upogne žareče železo, kaj en Peterle in njegova stranka, ki je zafurala svojo “krščansko” pot – pojasnilo spisano danes pred 10 minutami za vse , ki ne veste!

 4. Komentatorji, kje je vaše dostojanstvo, kje je vaša suverenost in državljanski ponos ??!!
  Če hočemo naprej moramo biti suvereni državljani in hvaležni našim državotvornim ljudem, da imamo suvereno državo. Če jo hočemo imeti, moramo biti suvereni državljani. G. Peterle, hvala vam in Bogo, da smo !!!

  • Mislim, da državotvornosti oziroma Narodotvornosti ne razumejo , in še manj cenijo takele današnje Pokvarjene “mlade duše”.
   Mir z vami.

 5. Lepo napisano. Ce se kristjani javno ne bodo spostovali, ali kot je pisano, izrekli razloge svojega veselja in upanja, bo slo tezko, da bi jih drugi spostovali. V Sloveniji so tu mocne zgodovinsko pogojene blokade, ocitno mocnejse kot v vecini evropskih drzav, a ne pomeni, da so nujne in vecne.

  Spostovanje pomeni tudi, da se po nepotrebnem ne grizemo med sabo, bodisi samoiniciativno, zaradi kdovekaksnih osebnih zamer ali celo dirigirano od notoricnih izganjalcev krscanstva, ki se zraven odzgoraj hahljajo, ko obvladujejo polozaj po nacelu divide et impera. Ne razumem npr, kdo bi lahko z dobrimi nameni iz slovenske pomladi, ki naj bi prinesla renesanso slovenstva, krscanstva in demokracije izkljuceval ali Peterleta ali Janso ali Podobnika in drugih pristnih pomladnikov.

  • Hmmm, … zlobnim ljudem , ujetim v svoje grehe , je marsikaj slabega mogoče tudi storiti , ne samo izreči , pa četudi anonimno.
   Drugače pa se strinjam z vami. Amennn.
   Mir naj vam bo, vse do Drugega Prihoda v tem desetletju, takoj za Koncem “sveta” v tem desetletju.

 6. Hvala ti Nadvse Dobri Ljubi Bog , da si Lojzetu Peterletu razodel in osvetlil to komunistično Zlobo njihove Zlobne-Pokvarjene komunistične ideologije o “družbi brez Boga” , da jo sedaj lahko širše razkrivamo pred nepoučenimi in celo pred zlobnimi ljudmi.

 7. Žal tudi jaz , šele po mnogo letih, spoznavam Vso Skrito Zahrbtno Zlobo Komunizma, pa zadnja leta tudi Socializma, pod katerim se žal preveč podpira lenuhe ter parazite , ob še vedno prisotnim vmesnim zlorabam vladajočih .
  Pa tudi “liberalizem” je žal še vedno Napačna ideologija oziroma prepričanje oziroma sistem , kajti , pri liberalizmu se zraven podpira tudi “verska svoboda” , in tudi prenekatera “svoboda” Prepokvarjenih ljudi , kar je podlaga za Zlorabe , katere so nam znane že v Komunizmu. Glede Vere so pa itak Znane Zlorabe iz področja Mohamedancev ( staroarabcev ) .
  Pri demokraciji pa je problem, da Izključuje Voljo oziroma izključuje Vladanje Boga , ki je Najpomembnejša Življenjska Pot, česar pa slepo ljudstvo žal ne dojema !!! ! !!!
  Kakšna bi torej bila rešitev, oziroma Prava Pot ?
  Nek moj brat pravi , da bi bila še najbolje : ” Razsvetljeni Absolutizem” .
  Vendar pa mora biti tudi ljudstvo-Narod Duhovno Pripravljen na to , ker drugače lahko pride do polomije.
  Mislim pa, da bo ta “Pot Življenja” v našem ubogem Slovenistanu težko mogoča prej kot pred Koncem “sveta” , kar pomeni, da tudi ta planet pred tem ne bo napredoval, temveč kvečjemu nazadoval.
  Mir naj vam bo, vse do Drugega Prihoda v tem desetletju, takoj za Koncem “sveta” , ki se začenja z že znanim upadanjem svetovnega gospodarstva , izbruhom Novih bolezni zaradi mešanja ras (koronavirus, aids, sars, ipd) , požarom ( Avstralija , Kalifornija , ipd …) , poplavam, potresom, prihajajočim explozijam plina ( samo nad velemesti) , viharjem (tornadi, nevihte , ipd … ) , tsunamiji , in končno še z “sovražnikom iz zraka” , ki bo prišel zaradi Prenaelektritve Ozračja.
  Preživeli pa bodo večinoma samo Tisti ljudje , katerih Osrednja tematika njihovih pogovorov je Bog.
  Med katere se torej prištevate ? …

  +++ # +++

 8. Gospod Peterle je žlahten mož, o tem ni nobenega dvoma. Zna povedati, ima srčno kulturo kot le malokdo. Morda je bil in je še malo naiven v politiki, tako da nam ni bil vedno všeč.
  Je pa krasno napisal o tej pevki, nam zaupal tudi nekaj podatkov ki jih nismo poznali.
  Le zakluček njegovega teksta je bil – zopet- naiven…
  Komunisti bodo ostali isti , isti, isti….

  • V redu. Površna si, Bog pomagaj.
   Če pa češ, pa preberi moje današnje pismo vsem, ki me pljuvate in me pošiljate v spovednico.

 9. Zgornji, predpostavlja se, da v spovednici človek opravi sam s seboj in tudi brez božjega posega je odveza nična. Preveč ponujaš govorjenje o Bogu! Potrebno je malo govoriti in Boga živeti, tako da okolica bolj čuti kot sliši kdo je kristjan. Pa tale “konec sveta” mi že enkrat razloži, ker si z napovedovanjem že kar moteč.Vse dobro!

  • Šalotka , če bi razumela Bistvo “spovedi”, bi Tudi razumela Konec “sveta” . Ampak, o Obeh stvareh žal Premalo piše v Svetem Pismu , pa še tisto kar piše, Velika Večina Žal Nezmore razumeti . Namreč, za Razumevanje Skritega Duhovnega Pomena Svetopisemskih Besedil, mora človek poseči po Čisti Božji Besedi , katero jaz jemljem iz Novega Razodetja po Jakobu Lorberju, Gottfriedu Mayerju , Antoniji Grossheim, in Francu Šumiju. Vse ostale lažne preroke pa Zavračam in jih Razkrivam, čeprav sem jim morda nekoč sledil, orizoma prebiral.
   Vseeno pa ti bom o Konjcu “sveta” razložil kaj pravi Bog o tem .
   Takole pravi On :
   “svet” predstavljajo ljudje.
   Torej pomeni Konec “sveta” samo Konec Starega dela “sveta” , ki je žal postal Preveč Pokvarjen.
   To pomeni, da bo Konec starega – Prepokvarjenega dela prebivalstva na tem Božjem planetu, ki bo pač Moral biti Očiščen “slabega semena” še Pred Drugim Prihodom ki naj bi se zgodil v drugi polovici tega desetletja , morda malo prej, morda malo kasneje – Odvisno od Svobodne Volje ljudi na planetu.
   Približno 48-49 % mrtvih na tem ubogem planetu Bo ta “rezultat” tega Konca “sveta” .
   Kajti, Ljubezen Ne bo stopila med sovražne ljudi , in tudi Ne v Neprijazno – Mrzlo okolje – odtod Globalno Ogrevanje, ki je šele v povojih , zato pričakujemo najmanj 10 + stopinj dviga najnižjih zimskih temperatur v tem desetletju.
   Na srečo pa Bodo po Božji Milosti Poboljšani še preostali Prepokvarjeni ljudje , tako, da bo namesto 10-15% preživelih skoraj Polovica.
   Preživeli pa Bodo Večinoma Tisti Ljudje, Katerih Osrednja Tematika Njihovih Pogovorov Je Bog .
   In to Bo Obnovljena Stara Povezava Nebes z Zemljo, ki je napovedana tudi v Bibliji , z pričetkom Nove-Zlate Dobe za ubogo pokvarjeno Človeštvo.
   Mir Vsem ljudem Dobre ( Manjpokvarjene ) volje .
   Z Božjimi Blagoslovi .
   Amen.

 10. Sprva nisem verjel, da se je to res zgodilo. Jezus Kristus je res edino vodstvo, dopušča pa marsikaj.

 11. Spoštovani šokiranci!
  Zakaj sem napisal kar je bruhnilo iz mene g.Peterletu sem pojasnil v odgovoru g.Kapodistriasu tukaj zgoraj. Opravičilo za izrečene blatenjske besede zadnjega stavka mojega izbruha pa tudi posebej
  g.Peterletu.
  Hvala.

  • Dober, hvala 🙂
   (skoraj) 😉
   Kajti Dober Je + Ostaja Predvsem + Zlasti Samo – Bog !!! 🙂
   Mi pa po njegovi Milosti, kolikr si jo pač zaslužimo.
   Mir naj ti bo , z Blagoslovi Njegovimi 🙂

 12. Frančišek! Razburljive debate imamo danes na temle portalu! Nič hudega, le paziti moramo, da ostanemo na nekem kulturnem nivoju komuniciranja. Ni prav lotiti se človeka “ad personam”, grobo, žaljivo in tudi krivično.Ob tvoji pretresljivi osebni izpovedi globoko sočustvujemo s teboj. Za grozote bratomorne vojne sem sama izvedela šele dvajsetletna. Starši so o vsem molčali, ker so bili prestrašeni in so želeli preživeti in otroke spraviti do kruha.Mene pa ta” slovenska rana” spremlja vse življenje. Ob osamosvojitvi sem imela velika pričakovanja, zelo podobna vašim in še danes jih imam
  .Sem pa z leti postala bolj realna in vem, da od politikov ne morem terjati čudežev. Veseli me, ko jim uspe vleči poteze, ki so dobre za naš jutri, so pa moje simpatije do njih zelo odmerjene. Po zaslugah, bi rekla. Na volitvah se z lahkoto odločim. Glede gospoda Peterleta pa, prosim, ne podtikajte več njegove omadeževanosti z Udbo. To sem povedala tudi g.Boštjanu Turku, ki bi ga sicer zelo cenila, ko bi ne širil te mantre.Kdor je poznal mladega Lojzeta,ki je bil kot sodelavec revije 2000 glasnik bodočih sprememb, bi mu lahko le čestital, ker ni podlegel udbinim pastem kot so žal mnogi. V devetdesetih letih je.veliko tvegal in naredil res veliko, glede na skrajno nepredvidljive razmere. Korajže in vere mu ne moremo odtekati! Vseh grehov v stranki ne moreva pripisovati le enemu človeku. Ta stranka je kar malo preveč “demokratična” znotraj sebe.Med vodilnimi se zelo krešejo mnenja. Navzven se fotografirajo nasmejani.Gospod Frančišek, kot politike jih še naprej ocenjujva na volitvah! Hvala Bogu imamo še možnost izbirati! Naj živi pomlad!! Žrtve revolucije, še vedno nedoumljivo, pa so humus vseh naših pomladi in po Odrešeniku Jezusu Kristusu vzeti v večno slavo.

 13. Človek, ki se zna iskreno opravičiti je zame velik človek. Globok poklon gospodu Frančišku in želja, da mir v srcu objame vse njegove bolečine.

  • Frančišek Ni Noben “gospod”, KAJTI : GOSPOD JE VEČNO SAMO : E D E N !!! ! !!! VEČNO VEČNI IN EDINI !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

   • Ne skrbi, kajti, ko boš deležen, če še nisi bil, prvega čudeža, se ti za tvojega Gospoda ne bo treba več bati. Šele takrat boš, namreč, izkušenjsko, tako daleč, da te ne bo skrbel in se ti po mozgovju vrtel njegov drugi prihod, konec sveta in podobne malenkosti.

 14. Ana, hvala lepa! Pred dolgimi leti sem bil službeno zraven tega cirkusa. Tvoje dejanje, tvoja zahvala Jezusu Kristusu je tej prireditvi snela nazivanje s cirkusom. Hvala, Ana!

 15. Frančišek! Tiho, skromno vsako leto nekajkrat romam v Kočevski Rog. Z močjo intuicije mi je bilo dano (ko še ni bilo raziskano kdo leži pobit v Macesnovi Gorici) najti zame sveti grob.

  • Grozno ti verjamem, kaj si našel tam vg gozdu in kaj si našel znotraj sebe, blagor ti, kajti odprlo se ti je zagotovo po dolgoletnih trkanjih na vrata spoznanja, ne dvomim in imam svojo predstavo.
   A ti v treh stavkih povem, kako je moja mati iskala očeta in brata, ki so ju umorili neznanokje?
   Sled je našla in nekaj let verjame, zdaj je mlada pri 92 letih, da je oče na Hrastniškem hribu, tam kjer je ušel oče Petra Opeke, za bratom pa se je našla sled, ko je Leljak objavil, da je v Hudi jami
   ves Rupnikov bataljon.V jami, ne pred jamo, je bilo opravljenih, kolikor vem, troje sv.maš in k eni od teh sem peljal svojo mater. Kje je našla moč za to dejanje pri 90 letih, me ne sprašuj, vem samo, da je bilo zame psihično zelo težko, on pa je po vstopu v jamo kar oživela in z korajžnimi koraki jo je kar neslo proti tistemu morilskemu jašku in glasno je molila Očenaše drugega za drugim, kar ustrašil sem se je, naj se nekako umiri vendar – maša je bila zelo sveta stvar, stopila je na kovinske rešetke, ki so nudilo pogled v globinpo, kjer naj bi bil njen mladoletni brat – noro vzdušje do katerega smo v družini čakali dolga desetletja in se spominjali trpljenja stare matere, ki je izgubila moža in najboljšega, najbolj milega sina … neopisljive zadeve. In potem smo doživeli kaj? Po izkopu vseh so jih dali v tiste barvaste plastične gajbice in so jih odpeljali na Dežmanovo pokopno polje v Maribor – 200km od proč od doma !!! Dežmanova komisija z blagoslovom Države, nadškofa Zoreta in blagoslovom Nove Slov. Zaveze – nepojmljivo – niso hoteli poslušati svojcev, naj jih, Dolenjce in Notranjce pokopljejo bližje domovom, vsaj v Teharje. NE. Tudi to NE !
   Zakon , kakršen je, je sfabricirala ravno, kakor, krščanska stranka v tedanji konstelaciji politikantsva v Slovenistanu, bila je navadna štacuna Ludmile Novakove z aparthajd režimom Milana Kučana in nič drugega. Bolje bi bilo, da so jih pustili dalje trohneti, vsaj počivali bi v miru
   Hude jame pod Sv.barbaro, zavetnico rudarjev!
   Živimo v grozni deželi in zasluge za to kar imamo imajo tudi “hudo pobožni” tipi slovenske krščanske stranke in preživetveni prototipi spajsani in vrednostno skorumpirani na vse strani – samo, da njihovo politikantsvo preživi in če za drugega nisi, greš za nagrado še v Bruselj!

   • TO LUDO MILKO NOVAKOVO SEM SPREGLEDAL ŽE PRED LETI, DA JE TAAAKA PRIKRITA HINAVSKA SATANISTIČNA HUDIČEVKA, KATERO BI TUDI V NAJHUJŠEM PEKLU PREMALO POGREŠALI !!! ! !!!
    AMPAK, KAJ, KO JE TA SLOVENSKI NAROD DUHOVNO ŽE TAKO MRTEV, DA NE ZMORE VEČ PREPOZNATI TAKIH ZLOBNIH POKVARJENK IN POKVARJENCEV !!! ! !!!

    • Z njo se ni več kaj ukvarjati.
     kar je skrb, je dejstvo, da so okoli nje ljudje, večina stranke s Peterleton in mladci na čelu stranke , ki so jo ustoličili in ji dovoljevali čemur smo priče. Izstopa potrditev Kučanove penzije, ki je čisto koruptersko in hudičevo delo ter Novačkino branjenje Kardeljevega spomenika pred osnovno šolo nekje na Dolenjskem – to pa presega vse meje – da spet ne govorimo o zakonu o “grobiščih”. Čisti obup hudega in nedovoljenega sleparstva ter duhovne kolaboracije par excellance.

 16. Kaj sem Ani Sokličevi napisal takoj po njeni fantastični zmagi je :
  Jezus Christ superstar is back !
  Bravo, Ana , čestitke in velika hvala za popolnost svobode v Ljubezni.
  Ljubezen je Bog, ki je Jezus.Čisto nič več in čisto nič manj.Popolna popolnost.
  Pesem je pravi špon, tvoje petje in glasovi pa bomba, ki razruka na polno.
  Hvala Bogu za Milost, da se je končno zgodilo!
  ————————————————————————-
  80 let suženjstva in strahovanja slovenskih Kajnov.
  Ko so Judeži in Kajni in nejeverni Tomaži prevedli Clintonov pozdrav pred skoraj štirimi desetletji “God bless Slovenia ” v karnekaj, smo se zdrznili in se zabetonirali v svoje užaljene in komoditetne kokone in nismo naredili skoraj ničesar, samo tlelo je v nas.
  Ana je prebila, ne led, Ana je prebila železobeton boljševiške morilsko satanistične šole inženirjev slovenskih duš. Ajda Lesjak ga je tudi, takrat izredno pogumno dejanje z malim križcem okrog vratu na sredi betonske komunistične ere, ko je debeli pav, gobar in glavni Udbaš
  in Martuljčan, Stane Dolanc oznanjal svetu, da bodo komunisti vladali oznanjajoč satanski Nič večno, je bilo celo bolj vratolomno korajžno in Bogu všečno, ampak je bilo premajhno, ni butnilo v medije in bilo je prezgodaj- misija nemogoče. Ajdi Kalanovi kapo dol in morali bi se je spominjati s hvaležnostjo.
  Ana je dozorela že zdavnaj, te dni pa se je vse poravnalo v ravnovesju in prekrasna zmaga na pravem mestu in v pravem namenu in navdihu trenutka in ob polni Božji milosti tudi.
  Enega samega argumenta ni bilo nasproti Ljubezni, eno samo blebetanje in žlehtnoba, zavist, bežanje Hudiča in neponovljivo šokantno spoznanje dejanske spremembe, dejstva in Resnice.
  Zdaj je tukaj.
  Jezus Christ is back ! Vrnil se je v deželo starodavnega barbaskega plemena, danes lastnika stotnij
  cerkva in kapel na holmih, hribih in na gorah vse dežele, kot nikjer na tem svetu!
  ANA, ne kakšna Kaja, ga je pripeljala na velika vrata na sredo Slovenije, v čisto vsak satelitsko dosegljivi kotiček fantastične dežele.
  Ana, torej! Ana ga je pripeljala nazaj na sredo dežele. Marijina Mati, Joakimova žena.
  Ja , Ana, mati Marije ,Mati Jezusova. Ona Marija, ki je obljubila, da bo kači glavo strla.
  Krasno je in pravično je tako. Veliko je bilo žrtvovanih v strahotnih mukah nehanja za ta trenutek.
  Hvala, Ana Sokličeva iz bohinjskega kraja. Narod te bo pomnil za dolge čase.Unikatni dragulj.
  Tako dolgo smo Slovenci prevajali stavek ameriškega predsednika. Bog nas lahko zdaj ob Aninem zasluženju, blagoslavlja kot veliko bolj čiste ljudi.

  • Se mi je kar zdelo, da je nekoliko v žlahti z Martinom, …
   AMENNN !!! ! !!!
   Ampak, vseeno jo je oni Satanistični novinar tako Zmedel, da ni več vedla naprej Razložiti, da bodo Vsi istospolni Iztirjenci Poslani na Obvezno Zdravljenje v Sibirijo, da uspešno ozdravijo svoje Pokvarjene Zlobne Mrtve Bolane duše .
   To pa je posledica Duhovne Zmede zaradi (pre)slabe vzgoje , dasiravno so jo vzgojili v manj pokvarjeno dušo.
   Mir vam bodi, vse do Drugega Prihoda v tem desetletju, takoj za Koncem “sveta” v tem desetletju.

   • Drugi prihod in konec sveta bosta šla z roko v roki, veš?
    Vsekakor bo “končevanje sveta” kot ga poznamo bo najprej, potem pa …snemati ne boš mogel, p’rjatu.

Comments are closed.