Koronavirus razkril Šarčevo nesposobnost

12
Franci Feltrin: Epidemija demence pri velikem številu odgovornih v državnih službah
Šarec se je ukvarjal z volitvami, ni pa zagotovil ukrepov, ki s katerimi bi upočasnili širjenje koronavirusa, ko je bilo zanje še pravi čas.

Ali je Marjan Šarec imel intuicijo, da bo zaradi epidemije koronavirusa prišlo do zmanjšanja gospodarske rasti. Je zato odstopil? Prepričan sem, da to ne drži!

V letu in pol vladavine Marjana Šarca je Slovenija prvič v zgodovini načrtovala in sprejela največji proračunski prihodek v samostojni Sloveniji. Ministri so ga sprejeli z levo roko in ga s pomočjo stranke »Levica« delili na vse strani. V javnosti se je ustvaril lažen občutek njihove moči uspeha ter socialne darežljivosti.

Pa se je zgodil neviden, za ljudi smrtonosen in posledično za gospodarstvo uničujoč, virus COVID-19. Ob tem si je predsednik vlade zastavil vprašanje, če se je sploh zmožen spopasti s prihajajočo grožnjo. Kljub obilici proračunskega denarja je spoznal svojo nemoč ter odstopil s položaja. ne sposobnost številnih ministrov ter odstopil. S tem pa še ni bilo konec njegove vladavine. Z vso svojo sovražnostjo do SDS in mimo vseh zakonskih rokov in predpisov se je lotil rušenja vsake pobude, ki je bila namenjena sestavi nove vladne koalicije. In to je počel v času, ko se je COVID-19 nezadržno širil po Evropi, tudi v Sloveniji. Želel je preprečiti sestavo nove koalicije, ki bi vladno preprečila politično in gospodarsko krizo v državi.

Ko predsednik države Janezu Janši podelil mandat za sestavo nove začasne vlade, je predsednik vlade v odhodu, iz ozadja, s svojimi somišljeniki in strankarskimi podmladki organiziral protest z naslovom »Proti sovraštvu in diskriminacij«. Geslo protesta pa ni veljalo udeležence shoda. Na protestnem shodu so izražali neverjetno sovraštvo in celo javno pozivali k uboju Janše. To so bili zadnji in najbolj grobi sovražni poizkusi, s katerimi so želeli preprečiti stranki DeSUS in SMC v novi koalicijski vladi. To jim na koncu ni uspelo. Tako smo se rešili predčasnih volitev v pogojih epidemije in preprečili nesluteno krizo v državi.

Volitve med epidemijo, ki jih je želel Šarec, bi nas pahnile v politično nestabilnost

Vsi državljani in državljanke smo lahko hvaležni članom nove vlade za pogum, saj so zmogli prestopiti stare zamere in se dogovorili. Le operativna vlada bo lahko s strogimi ukrepi zmogla in znala omejiti neoviran pohod smrtonosnega virusa COVID-19.

Udeleženci »skromnega« protesta, v času napredovanja smrtonosnega virusa, nova vlada pa je nastajala daleč stran od medijskih žarometov, so s sovražnimi  govori, parolami nošenjem ter razkazovanjem simbolov nekdanje komunistične partije pokazali, da jim je za državo in narod malo mar. Vsaj upam lahko, da je ljudstvo končno spoznalo, kaj je Šarec želel z odstopom izsiliti. Želel je nove volitve, ki bi nas pahnile v politično nestabilnost. Sedaj že nekdanji predsednik vlade se je torej ukvarjal z namero, da bi si z volitvami zagotovil udobnejše pogoje za vladanje. In to se je dogajalo v času širjenja koronavirusa, ko je bil še pravi čas za najbolj nujne preventivne ukrepe.

Zgodovina nas uči, da je pred stotimi leti za špansko gripo umrlo nekaj deset milijonov ljudi. Med njimi so bili tudi Slovenci. Bog obvaruj Slovenijo in vse nas od bolezni in smrti, ki jo povzroča koronavirus. Hvala vladi in vsem, ki se po svojem znanju in sposobnostih neumorno trudite za nas!

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

12 KOMENTARJI

 1. Šarec je bil lutka na vrvici (novi obraz) /zadnji stare murgelske udbomafije. Od tukaj naprej je jasno vsakemu starejšemu drugorazrednemu državljanu.

 2. Vrč gre tolikokrat po vodo, dokler se ne ubije.

  Nove razmere, povzročene z višjo silo, spreminjajo svet. Verjetno dolgoročno. Nove razmere zahtevajo sposobne, pametne, učinkovite in hrabre ljudi, ki so se zmožni soočiti s stvarnimi težavami. V takšnih razmerah ljudje tipa Šarec nimajo kaj iskati na vodilnih mestih. Niti sedaj niti v prihodnje.

  Koliko bodo te razmere vplivale na zmanjšanje dekadence Zahoda, ki je postala ogabno velika in obremenjujoča, bomo še videli. Pričakovati je pa, da bo tudi tu prišlo do korekcije. Ko se pojavijo stvarne težave, se namišljene umaknejo.

  Če ljudje sami nismo sposobni očiščenja, so se vedno v obdobjih, ko je dekadenca postala nevzdržna, pojavile višje sile, ki so to popravile.

  • “povzročene z višjo silo”

   Mnogi ne mislijo tako. Dokazov pa ni ne za eno in ne za drugo.

 3. Stvarstvo je res pravično:

  Vse zemljane je izoliralo in jim vlilo strah, pa ni pomembno kdo je kdo.

  Le kaj nam hoče sporočiti? Marsikaj.

  Predvsem pa o negativnih učinkih globalizacije in onesnaženja okolja, saj se je začelo v najbolj onesnaženi Kitajski. ker pa je bilo treba spoštovati negativno globalistično solidarnost in se ni prepovedalo stikov s Kitajci, dokler ne mine virus, se je ta razbohotil po celem svetu.

 4. Šarčeva nesposobnost je prišla do izraza tudi pred dnevi, ko je virus v Sloveniji že močno razsajal, ko se je ob zaključku TV intervjuva rokoval z novinarko, in na vprašanje novinarke ali se smet rokovati glasno potrdil, da se smeta rokovati.

 5. PA NE SAMO ŠAROTOVE NESPOSOBNOSTI , TEMVEČ TUDI NESPOSOBNOSTI VSEH NESPOSOBNIH PARAZITOV OKROG ŠAROTA SE RAZKRIVA ZADNJE ČASE !!! ! !!!

 6. HELLO SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU.

  Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: sonialaze08@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja.
  Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.
  Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem.
  Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze.
  Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj.
  – Osebni posojilo
  – Naložbeno posojilo
  – Delo posojilo
  – financiranje
  – konsolidacijski dolg
  – Revolving kredit
  – Credit Racha
  Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj.
  Pišite na e-pošto: sonialaze08@gmail.com
  Telefonska številka: +33 7 57 90 63 78

 7. […] Epidemija covid-19 je izreden izziv za vsako državo, pri nas pa je izpostavila dolgoletno zanemarjanje sistemov, ki državo delajo močno, zlasti varnostnega sistema v najširšem smislu: država v skladiščih nima mask; v krizi ne more računati na kaj več kot na gole roke in dobro voljo slabo opremljene vojske; nima transportnih, zlasti letalskih kapacitet, s katerimi bi hitro in učinkovito dostavila potrebno medicinsko opremo (brez dubioznih posrednikov kot je to bilo v primeru mask, za katerega bi bilo bolje, da bi ga minister Matej Tonin širši javnosti zamolčal); ima po svetu sila skromno mrežo majhnih veleposlaništev itd. Da ne govorimo o javnem zdravstvenem sistemu, ki se glede na vse pravzaprav v teh dneh drži izredno dobro. […]

Comments are closed.