Strah pred ekstremizmom, strah pred Janšo ne pojenja

5
Da je komunizem  preživel pol stoletja, se je predvsem potrebno zahvaliti tiskarni dinarjev v Topčideru in tudi izogibanju revalvacije dinarja, saj so prav največji kreditojemalci potrošniških kreditov bili prav komunisti. Foto: Novi glas.

Strah pred Janšo že nekaj zadnjih let obseda postkomuniste in restavratorje komunizma. To se je občutilo tudi pri zadnjih parlamentarnih volitvah pred dvema letoma. To čutimo tudi danes. Da bi prikazali ta strah, so si restavratorji izmislili propagandi film z naslovom STRAH , ki ga sedaj »kot vzgojni film«  predvajajo mladini po srednjih šolah. Vsebina  filma je  zavajajoča in še zlasti za mladino neprimerna in celo škodljiva(množično tetoviranje adlerjev in kljukastih križev v kožo mladih teles, nasilništvo, pretepi, ulica, kri,..). Strah nam želi prikazati  čas po Janševi zmagi, ki bo s seboj pripeljal desne ekstremiste.

In zgodilo se je prav to, leta 2018 je Janša zmagal z veliko večino Vendar vlade Janša ni sestavil. Zgodil se je namreč fenomen, da so vlado sestavili restavratorji komunizma, ki jih je povezal strah pred Janšo. Po manj kot dveh letih vladanja je ta »antijanševska koalicijo« razpadla. Medstrankarski prepiri znotraj koalicije, slabo gospodarjenje z državnim premoženjem in medstrankarski prepiri so bili razlog razpada Šarčeve vlade

Iz slovarja tujk izvemo, da je ekstremizem skrajnost, v politiki pa pomeni privrženost skrajni desni ali levi politični stranki. V zgodovini Slovencev pa ni znano, da bi kdaj  Slovenci bili naravnani  skrajno desno ali levo. V levo skrajnost nas je sicer »uvajal« komunizem, a mu to v celoti ni uspelo. Uspelo jim ni niti  v partizanih, niti ne obdobju »priborjene zlate svobode«, ko nas je komunistična indoktrinacija »s kulturo smrti« nepopravljivo zaznamovala Le ta prave, zavedne Slovence nas niso uspeli preobraziti, saj so ( smo) spoznali, da je komunistična enakopravnost le. Da se v komunizmu živi slabše kot v kapitalizmu!

Komunizem preživel le s pomočjo puške in s čaščenjem NOB

Da je komunizem  preživel pol stoletja, se je predvsem potrebno zahvaliti tiskarni dinarjev v Topčideru in tudi izogibanju revalvacije dinarja, saj so prav največji kreditojemalci potrošniških kreditov bili prav komunisti. Prav to pa je glavni vzrok, da je bivša država na koncu  finančno in nato še gospodarsko razpadla.

Pri osamosvojitvi Slovenije l. 1991 se je  pri nas  komunizem za nekaj časa potuhnil, da smo le uspeli z osamosvojitvijo in denacionalizacijo, transformacija iz komunizma v kapitalizem pa je  ostala na pol poti. To potrjuje predčasna  odstranitev prve demokratične vlade pod vodstvom Peterleta. In ponovno so nam zavladali komunisti, ki so priborjeno liberizacijo izkoristili in so skozi korupcijo obogateli ter se združili v njihov tajkunski ceh Forum 21.

Obetajoči zagon samostojne Slovenije se je tako čez čas zaustavil, »stari strici« pa so začeli kričati; naj » zaustavimo desni ekstremizem«. Ponovno so nam celo začeli groziti, kar smo nazadnje lahko slišali na nedavnem na protestu proti novi desni vladi, ki po strahopetnem odhodu nastaja v Ljubljani. Zadnji petek je torej šlo za staro komunistično navado, kako ostati pri koritu.

Resnica za rešitev naše države pa je ravno obratna, saj naših postkomunističnih oblastnikov na bogatejšem zahodu nihče več ne jemlje resno. Tudi vstop v EU, Schengen, prevzem evra, … imajo zasluge desne vlade, ki so doslej vladale le borih sedem let, preostalih enaindvajset let pa so vladali postkomunisti kot restavratorji komunizma!

In še to vas vprašam. Ste morda opazili, da v času postkomunističnega vladanja brez evropskih sredstev nismo mogli zgraditi niti kilometer avtoceste ali železnice.
_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

5 KOMENTARJI

 1. … “ki jih je povezal strah pred Janšo” ….
  —–
  Povezani v strahu pred samim sabo.
  Povezani v strahu pred prevzemom odgovornosti za svoja dejanja.
  To je za njih Janez Janša.

 2. ” … leta 2018 je Janša zmagal z veliko večino Vendar vlade Janša ni sestavil. Zgodil se je namreč fenomen, da so vlado sestavili restavratorji komunizma, ki jih je povezal strah pred Janšo.”

  Presenetljivo, kako Zloben je postal naš Slovenski narod, da iz njegovih vrst izhajajo tako Pokvarjeni Zlobni ljudje, ki želijo svojemu lasnemu narodu Slabo, Trpljenje in Uničenje !!! ! !!!
  Očitno, da je še vedno Preveč Lenuharskih Parazitov, ki samo Ropajo in Zajedajo ter Zažirajo ubogi obubožan del naroda !!! ! !!!
  In kdo bo sedaj tu naredil Red ???
  Janez, a boš ti tisti ??
  Molimo za zdravo pamet – Najbolj ravno te Primanjkuje Slovenskemu narodu !!! ! !!!

 3. Strah pred Janšo je strah pred koncem apartheida. Na Portalu plus Steinbuch zanimivo piše o svoji izkušnji s slovenskih levičarskim apartheidom ali z njihovo dvoličnostjo in hinavščino.

  Monopoli so v službi ohranjanja apartheida. Težka in zahtevna bo njihova demontaža.

 4. Tudi v NSi je “strah pred Janšo”, ki ga ustvarjajo udbomafijska kukavičja jajca. In ta “jajca”, se slinijo z vero in na udbomafijski način blefirajo z Bogom za poštene državljane in domoljube v lastni stranki. Če pošteni krščanski ljudje v tej stranki ne bodo odstranili plevela sami, jim tudi sam Bog ne bo pomagal.
  Glasovanje na Svetu stranke je dokaz, za število komunističnih kukavičjih jajc v stranki, v kar precejšnjem številu.

 5. Janez Janša je ekstremen v izvornem etimološkem pomenu besede edino zato, ker je od Slovenskih politikov daleč najboljši.

Comments are closed.