Erjavec v rušenje vlade za koristi ozkega kroga njegovih naročnikov

12
Vrhunec etično pokvarjenih posameznikov ali kar najbolj škodljivi posamezniki pa so ta trenutek v naši politiki tisti politiki in stranke, ki brezsramno, brezčutno, neusmiljeno in egoistično rušijo vse pozitivno, kar trenutna oblast dela, dosega in je usmerjena v dobro nacije in državljanov.

Lažnivi, samovšečni in etično pokvarjeni Karl Erjavec je DESUS brezsramno s svojo demagogijo znova usmeril v vračanje tekovin zločinskega komunizma.

Trenutno živimo v času stresne negotovosti in nepredvidljive prihodnosti. Prihodnost sicer nikoli ni bila jasno razkrita in določena, ampak je živela od upanja in večje ali manjše verjetnosti, da se izpolni po pričakovanjih. Zadovoljstvo in razočaranje doživljamo opoteče, a ju nekako z razumevanjem in dobrohotno sprejemamo, če smo osebnostno uravnovešeni in nismo preveč zaslepljeni s pristranskostjo in egocentričnostjo. Etično pohabljeni posamezniki dobrohotnosti ne poznajo niti je ne priznajo kot vrline. Takšni ljudje ob lastni neizpolnjenosti, duhovni izpraznjenosti ter prežeti z nevoščljivostjo in celo sovražnostjo bodo v vsem vedno našli predvsem slabo, pokvarjeno in škodljivo, svojih slabosti pa si ne upajo niti priznati.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj, ki je danes ogrožen, podprete z donacijo.

Erjavec in njegovi naročniki škode ne povzročajo le svoji državi, ampak vsemu človeštvu

Te dni, ko se svet in mi soočamo s pandemijo nevidnega(?) sovražnika za naše zdravje in življenje, se etično pohabljeni posamezniki brez razumevanja okoliščin, neobjektivno in neargumentirano, naravnost zaslepljeno in polni sovraštva oglašajo v medijih lažnivo, z zaničevanjem, zavajanjem in škodoželjno. Prepričan sem, da bi tudi takšni posamezniki, če bi doživljali travmo težjega bolnika s covidom-19, premislili o svojem destruktivnem ravnanju. Ali pa tudi ne, ker je njihova etičnost pokvarjena, gensko defektna. Dokler pa sami niso prizadeti, se ne zavedajo, koliko škode povzročajo zaradi svoje etične pohabljenosti človeštvu in vsem, ki se trudijo za dobro. Ne trudijo se s pozitivnim mišljenjem dvigati optimizem in upanje na dobro. Nasprotno: zasmrajajo družbo z negativizmom.

Vrhunec etično pokvarjenih posameznikov ali kar najbolj škodljivi posamezniki pa so ta trenutek v naši politiki tisti politiki in stranke, ki brezsramno, brezčutno, neusmiljeno in egoistično rušijo vse pozitivno, kar trenutna oblast dela, dosega in je usmerjena v dobro nacije in državljanov. Govorijo (lažno), da jih to ali ono moti, vendar to sploh niso utemeljeni razlogi; to so prikrite floskule za naivne, prek katerih uveljavljajo svoje namene za rušenje vsega, kar ne ustreza njihovim egoističnim interesom in izmaličenim vrednotam negativizma, multikulturalizma ter zanikanju tradicionalnih vrednot.

Erjavčevi se ne zavzemajo za dobrobit državljanov, zanima ga le lastna korist ter ozkega njegovih naročnikov

Zakaj tako dolg uvod v to, kar hočem povedati. Zato, ker je prav danes, 17. decembra 2020, lažnivi, samovšečni in etično pokvarjeni predsednik DeSUS-a Karl Erjavec brezsramno s svojo demagogijo stranko znova usmeril v vračanje tekovin zločinskega komunizma. Janši očita točno to, kar sam počenja in kar lahko pričakujemo, da se bo zgodilo, če mu slučajno uspe pokvarjen politični manever. To je zlobno! Zloba namreč ne pozna omejitev in samorefleksije, zloba ruši, zanika vse dobro in ji niti najmanj nista v interesu dobrobit državljanov in pomoč potrebnim. Nasprotno, vse, kar je sedanja vlada dosegla pozitivnega, v veliki meri tudi zaradi Janeza Janše, ki mu poštenjaki priznavajo ugled v svetu in posebno v Evropi, bi si želeli pripisati sebi in koristi (finančne) iz kvote Evropske zveze neselektivno trošiti zase in za svoje.

Prepričan hočem biti in z upanjem verjamem, da je med izvoljenimi poslanci sedanjega sklica večina poslancev dovolj pokončna in razgledana, da bo spoznala zblojenost vseh, ki si želijo zgolj oblast, pa četudi na račun mrtvih in uničenja še tistih malo pozitivnih tradicionalnih vrednot, ki jih sedanja vlada skuša oživiti po uničevalni politiki povojnega komunizma pri nas.

Bog nam pomagaj in pamet v roke, spoštovani poslanci v parlamentu, ko bodo na preizkušnji vaša vest, poštenje in ne nazadnje vaš ugled vrednega zastopnika nas, navadnih državljanov, ki smo vas izvolili in vam zaupali, da boste pošteno vodili našo samostojno državo.

foto: Borut Krajnc

12 KOMENTARJI

 1. Začelo se je s tistim nogometašem, ki ponudbe ni mogel odbiti. Nadaljevalo se je z gospo, ki je prejela plačano prenočišče. Sedaj ruši vlado tip, ki na volitvah ne bo zbral ducat glasov. Bo Janez znal to ìzkoristiti?

 2. Naročilo je prišlo iz krogov “pte kolone”, ki od znotraj ruši demokratične vrednote Evrope. Obenem tiha diplomacija milijarderja, lvrova, Kitajcev… Slovenija je le zadnji opletajoči vagon, je pa nevaren zgled in navdušenje prevratnikov pa bo, če “rjavci” uspejo in zrušijo tega, ki je dosegel prvi korak k uravnoteženju enotnosti vzhodnega in zahodnega dela pluč celine in sveta.

 3. Čudno, Desus je v obstoječi vladi izpolnil vsa materialna pričakovanja upokojencev, kar pri drugih vladah ni dočakal, pa izstopa iz vlade.

 4. DESUS je stranka Erjavca, že odkar je njen predsednik jo izkorišča samo za svoje koristi. Ne morem verjeti, da se upokojenci (ki nas je veliko, damo, kljub modrosti ki bi jo morali imeti), TAKO NATEGOVATI !!!
  Upokojenci mislite na dobrobit vseh Slovencev, ne pa tega KLOVNA !!!

 5. Dejanje Karla Erjavca je sramota za državo, ki se je opredelila za demokracijo. To kar počne Erjavec ni častno in pravično. To je sebično in v interesu močne države, ki skrbi za svoje osebne koristi.
  Volilci, dajmo že biti pokončni in razumni državljani !!!!!

  • Res je, Zabukošek, pa kaj lahko storimo!? Premišljujem, zakaj se dober vic tako naglo širi med ljudmi! Premišljujem, zakaj je virus tako napredujoč, če ni ukrepov! Bi ne mogli ljudje med seboj širiti tudi informacij o naših voditeljih!? Takih in drugačnih! Poglejte kako daleč lahko pririne popoln politični lump alla Erjavec! Menda osebno ni dobil veliko glasov, a stranka je prišla v parlament, kar je tudi katastrofa! Ta mafija skup drži, čeprav Jurša trobenta o pogovorih, usklajevanju, demokratičnem odločanju! Polnar paše noter toliko kot skuta v govejo juho! Je mislil, da jih bo precepil!??
   Dobro mnenje o določenem politiku lahko vztrajno širimo po terenu. Sama to počnem zelo prizadevno že dolga leta.
   Npr. Spoznam na placu v vrsti čakajočo gospo, Prekmurko. Ste kaj ponosni na vašega Jožeka Horvata, jo pobaram in ga pohvalim, z navdušenjem! Če naju kdo sliši, sem zadovoljna! Nekaj izjemnib poslancev imamo v tem sklicu. Naj gre dober glas o njih po svetu, kot tudi odločna svarila o ljudeh, ki plezajo po hrbtih in delajo kariero, pa je njihova dejanska vrednost manj kot “1Korl”!!!

 6. Poglejte ljudje, to je prag Sodome in Gomore! Morda tega še ne čutite v svojem življenju, vašim otrokom pa ste izvolili kar ste!! Sveto pismo je morda za vas starodavna literatura, za miljone ljudi pa božja beseda. Opozarja nas, naj ne nasedamo lažnim prerokom! Opozarja nas, naj se varujemo greha, ker je greh od hudega! Odprimo srca za božično blagovest in poklonimo se Kralju, ki ni od tega sveta! Ste opazili, kako je na tem svetu vse vedno bolj postavljeno na glavo, kako obljuba nič več ne velja, kako raste število prodanih duš, kako je mamon vse bolj sveta vladar!?? Stopimo proti Betlehemu! Samo tam je tista luč, ki jo iščemo na koncu mračnega tunela! Za mir v dušah, za mir v domovini, za mir na svetu! In za razsvetljenje, da bomo prepoznali znamenja časa!

 7. Erjavec se je pokazal kot najbolj zdraharski človek med levico in desnico na slovenskem.

  Pomenljivo, njegova predhodnica pa najbolj povezovalna.

Comments are closed.