Žurnal: Igor Lukšič o Zoranu Jankoviću

8

IZJAVA DNEVA. Janković ima eno, za levico simpatično potezo – brezkompromisen odnos do partizanstva in socialistične samoupravne Jugoslavije. Na tej točki je bil Pahor izrazito mlačen, zato je verjetno nastala marsikatera zamera. Janković tako deluje bolj lev od Pahorja in mu odnaša volilce.

Vir: Žurnal, sobotna številka, pogovor z Igorjem Lukšičem

8 KOMENTARJI

 1. Dejstvo (kot trdi lukšić),da nekdo v demokratični državi pridobiva volilce na račun maškarad na shodih in totalitarnega režima, kaže samo na bolano volilno telo. 4. decembra imamo možnost, da se izkopljemo iz tega primeža preteklosti za vekomaj.
  In ta model (lukšić)naj bi v vrhu SD zamenjal Pahorja??? Hvali pa opankovićća. Bruh.

 2. Za totalitarce bi lahko v Kočevskem rogu naredili zaprt rezervat, pa naj se tam izživljajo med seboj.
  Čas je že, da pustijo tiste ljudi, ki ne mramo socializmov, pri miru. Nas ne ropajo z astronomskimi davki in nas ne posiljujejo z lažmi o partizanstvu in revoluciji.

 3. Carlos, nikakor nisem med tistimi, ki ste zaviti v rdečo kopreno. Ti modeli pa me skrbijo, ker nam zaradi njih gre slabše.

 4. GUFY, CARLOS ti odreka pravico poseganja v njegovo ideološko žlahto , vendar se mu svet sesuva , zaradi JANEZA JANŠE !

 5. GUFY , k omenjenim maškeradam spadajo tudi shodi izbrisanih in tisti “PARADERJI PONOSA ” , ki sta jim nudila podporo KRESALKA , JANKOVIĆ pa še kdo…

  Ali bi g. Janković razkiral preko 60.000 evrov za poroko svojega sina , če bi mu ta pripeljal v rod homiča , buzija ! Dvomim ?

 6. LUKŠIĆ IN JANKOVIČ , stara ideološka žlahta , ki se zlasti ujemata pri denarju ! Lukšič JE SOFINANCIRAL s PREKO 9.000.000 EVROV nasedle Stožice, z investicijskimi sredstvi šolstva, medtem pa po osnovnih šolah padajo stropovi po učencih !

  BIVŠI KUČANOV SVAK, sindikalist ŠTRUKELJ, pa je ob tem molči in se spreneveda !

Comments are closed.