Zoran na cilju maratona

11

Na cilju Ljubljanskega maratona so nas tekače redarji hitro podili naprej. Kar je prav, da se ne dela gneča. Samo eden pa je lahko delal “gužvo” na cilju. Zoran Janković, ki je tekačem, ki so prihajali v cilj, delil “petke”. Populistično? Zame že.

Foto: Aleš Čerin

11 KOMENTARJI

 1. ah pa sej na vsaki prireditvi terajo tekmovalce naprej, dostikrat je to opaziti predvsem v zimskih športih, zato, da se naredi prostor za ostale, ki še pridejo v cilj 🙂 zakaj pa ne bi smel talati “petk”, saj navsezadnje daje MOL denar za prireditev in tudi uoprabno dovoljenje in poskrbi za zaporo cest, da se sploh lahko teče. Najboljš da vse ukinimo, pa je. pa bomo hodili samo še k maši 🙂

 2. Gospod Miha, tudi mi beremo:

  4. Argument „slamnatega moža“. Nasprotniku pripiši nekaj, kar on sploh ni izrekel, potem pa to argumentirano ovrzi. Ali pa si izmisli neko situacijo, ki sicer temelji zgolj na tvojih interpretacijah nasprotnikovega delovanja, nato pa jo raztrgaj. Stvari vodi tako, da se ves čas izogibaš bistvu razprave.

  Ostalo je na spletni strani http://www.drugisvet.com/novice/25-nacinov-za-zavajanje-javnosti.html

  Kar se tiče mnenja gospoda Aleša pa samo to: da, tak populizem je del “biti na oblasti”. Volivci pa moramo biti razumni, da nas tak populizem ne zavede. Saj nekaj delamo na tem,kajne?

 3. kakorkoli, vsaj ob tako pozitivnih prireditvah, kot je ljubljanski maraton, bi lahko tudi Jankoviću priznali nekaj zaslug, ali pa vsaj opustili to skopljeno, nedonošeno in bedno godrnjanje.
  čestitke avtorju za udeležbo na maratonu, želim vam več podobnih osebnih zmag in manj sovraštva.

  • JOŽE pa po vseh portalih hvali opankarja in strice iz ozadja, ki skupaj s preostankom opozicije vztrajno in zanesljivo uničujejo že tretjo državo.

 4. Mater, kako se ob eni opazki takoj nagnetejo v obrambo – slepi Jankovičevi verniki.
  žNajbrž bodo tudi pred sodiščem protestirali in pred zaporom, ko bo šel sedet.

 5. Pa se menda ni hvalil , da je pretekel maraton ‘?

  Sedaj , ko je ta vlada uspešno vnovčila obveznice , za okoli 1,5 miljarde evrov , jim je zadišal ta denar , zato nagajajo !

  Leta 2010 je bilo “odplavljenega ” denarja v davčne oaze oz . CIPER 1,64 MILIJARDE evrov , po poročilih ” DURSA ” !

Comments are closed.