Zmagali smo: Slovenijo smo spravili na zadnje mesto

3

Sedanji anticepilci so v večini trenirkarji, opankarji, jugonostalgiki in komunajzarji, potomci avantgarde, ki nastopajo kot protestniki proti vladnim ukrepom oziroma naporom za ohranitev obetajočega gospodarstva in za zajezitev novih okužb z novim koronavirusom. Njihova zmaga pa je prav nasprotna: zaviranje gospodarstva in siromašenje Slovenije.

In tako smo Slovenci z novimi okužbami 23. septembra 2021 pristali na zadnjem mestu v EZ.

Mama me je skupaj s šolsko klopjo privlekla k doktorju Haissu iz Središča ob Dravi, ki je na začetku šolskega leta 1943/44 v razredu cepil prvošolce pri Sv. Bolfenku na Kogu. Za kakšno bolezen je bilo to obvezno cepljenje, se pod Nemčijo ni spraševalo kakor tudi ne pozneje v trdem in formalnem komunizmu niti ne v našem postkomunizmu – vse do danes. Dr. Haiss nas je infal (cepil) z debelo iglo, ki jo je pred vsakim vbodom pomolil v plamen gorilnika na mizi. In misleč, da bo, ker je bila igla vroča, še bolj zapeklo, sem zato mami delal še večje težave. Ko pa je doktorju iznenada gorilnik na mizi ugasnil, je bila za nadaljnje infanje dobra tudi šolska petrolejka.

Ker so ugotovili, da cepijo s kozjim smrkljem, so se tovarniške dame temu uprle

Za uvod se še dotikam cepljenja proti gripi v TGA Boris Kidrič Kidričevo sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja. Že ustaljena navada je bila v samoupravljanju, da so se po OZD-ih, TOZD-ih in SOZD-ih delavci (proletariat) vsako leto cepili proti gripi. In to leto je bilo kot prvič to cepljenje s pršenjem cepiva v nos. Med prvimi se je pri nas cepil ing. Jaka G. (tovarniški šaljivec). Kmalu za njim se je v tovarni razširilo njegovo prepričanje, da nam v nos pršijo kozji smrkelj. Ko so za kozji smrkelj izvedele tovarniške dame, so po vrsti začele cepljenje ignorirati. To pa je našega uglednega direktorja TGA ing. F. G. (po narodnosti Juda) tako razjezilo, da je odločil: »Cepivo smo po sklepu DS (delavskega sveta) kupili za vse, kdor se ni hotel cepiti, ne bo dobil dobička« (ki se je tedaj obetal ob plači). Nobeno opravičilo še tako uglednega zdravnika ni pomagalo na disciplinski komisiji, da bi komu necepljenje iz zdravstvenih razlogov spregledali in bi vseeno dobiček dobili.

Sedanji anticepilci so v večini komunajzarji, potomci avantgarde, ki nastopajo kot protestniki proti vladnim ukrepom oziroma naporom za ohranitev obetajočega gospodarstva in za zajezitev novih okužb z novim koronavirusom. Njihova zmaga pa je prav nasprotna: zaviranje gospodarstva in siromašenje Slovenije. In tako smo Slovenci z novimi okužbami 23. septembra 2021 pristali na zadnjem mestu v EZ.

In kolikor se še spomnim oziroma vem, to vprašanje o ignoranci cepljenja pod nobeno dosedanjo vlado ni obstajalo – in še zlasti ne v komunizmu in nacizmu.

3 KOMENTARJI

  1. Ja, to je še en dokaz, da so malikovalce Kidriča in drugih komunističnih malikov res cepili z dna spreminjajočim strupom.

  2. Najslabšo epidemiolosko sliko imamo spet v celi EU. Medicinska stroka, vlada in deli civilne družbe delajo vse možno, da bi epidemijo ustavljali, varovali zdravje in ga vračali bolnim. Tisti, ki ne naredijo nic za zaustavljanje, pa s prstom kažejo na druge, predvsem na vlado. Kul opozicija ne naredi nič, razen da nagaja. Ustavno sodisce blokira vse napore po pravni poti. Najbolj militantni nasprotniki ukrepov na ulicah imajo vso zaščito tožilstva in sodišč. Dominantni protivladni mediji so zaradi enega nesrečnega primera spet sredi razpihovanja zerjavice proticepilske obsedenosti, posebej ocitno pa populisticno, a neodgovorno nasprotujejo prepotrebnim PCT omejitvam. “Pametujejo” s selektivni primerjavami z drugimi državami, češ kako drugod sproščajo omejitve. Ne povejo pa pri tem, kakšna je trenutno v teh državah incidenca covida19 ( tudi 10 krat nižja kot v Sloveniji) in kakšna precepljenost ( 90% in ne 50% kot pri nas).

    Namesto , da bi poslusali tiste, ki kaj vedo, torej stroko in prenašali ljudem njihove nasvete, pametujejo in zavajajo s svojo nevednostjo in neumnostjo in pristransko politično pogojeno propagando. Kdo samo zaposluje to nezrelo anarhisticno olos po slovenskih medijih?

  3. Še sreča, da imamo najvišjo gospodarsko rast in najnižjo brezposelnost v Evropi, kar je zaslužna sedanja vlada, kar sta poglavitna razvojna podatka.

Comments are closed.