Z novim denarjem nad spremembo vrednot

6
19

Podporniki kampanje “Za vse družine” so napovedali novo akcijo za sprejem spornega Družinskega zakonika. Od 26. oktobra do 15. novembra bodo izobesili okrog 70 velikih plakatov v osmih največjih slovenskih občinah: v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novem mestu, Novi Gorici in Murski Soboti.

Dosedanje akcije spremembe družinskih vrednot in rušenja skozi tisočletja preizkušenih vrednot, so bile mogoče zaradi večletne obilne finančne pomoči države in tudi tujine.  Vse z namenom, da se večini državljanov in državljank vsili sprejem spornega Družinskega zakonika, ter odvzame otrokom naravno pravico do očeta in matere.

Sponzor tokratnega koša denarja za spremembo vrednot omenjene plakatne akcije v višini 6.000 EUR je Kraljevina Nizozemska. Naravna pravica otroka do očeta in matere je tam uzakonjena krnjena že več let.

Več v prispevku na 24kul.si

Foto: 24kul.si

6 KOMENTARJI

 1. Fascinantno, nad denarjem za to akcijo se pritožujejo tisti, katerih mednarodna korporacija vsako leto pobaše povsem neprimerljivo vsoto denarja slovenskih davkoplačevalcev – tudi gejev in lezbijk.

  Jih noben ne vpraša, ali bi ogabnemu Strehovcu radi plačali socialno.

 2. bah,

  tudi tebi se prikazujejo mednarodne korporacije? Aha, haloween je pred vrati… upam, da bodo strahovi in prividi v nekaj dneh popustili

 3. oh, brez skrbi, denar slovenskih davkoplačevalcev za vesoljno RKC, ki stoji za lažnivo gonjo proti Družinskemu zakoniku, zagotovo ni noben privid. Lahko preveriš pri cerkvenih ekonomih, zlasti letos, ko se je pokazalo, da so visokomoralno potopili baš vse cerkvene investicije 🙂

 4. Zarota dobiva vse večje razsežnosti: zlobnim Fincem in Avstrijcem, ki so hoteli križati plešastega Mesijo, se sedaj pridružujejo še travo puhajoči Nizozemci, ki so si za cilj zadali nič več in nič manj kot spreobrnitev Valerija Grašiča v homoseksualca. Nakar si bo nadel rožnat poliestrski brezrokavnik in si pustil rasti brke ala Village People. In svet bo zdrsnil s tečajev.

 5. 1.500.000 evrov, ki jih namenja vlada aktivistom z dobrimi plačami na položajih z izobrazbo: homoseksualec; in to v času krize.
  Nekam pokakano.

Comments are closed.

Prijava

Za komentiranje se prijavite