Virant: “je mlada, dobronamerna in s korupcijo neobremenjena”

4

IZJAVA DNEVA. Mnenje Gregorja Viranta o Alenki Bratušek v pismu članicam in članom Državljanske liste glede odstopa podpredsednika stranke dr. Janeza Šušteršiča.

Vir: Državljanska lista


4 KOMENTARJI

 1. Zna biti, da vse to drži.
  Kdor se s korupcijo ukvarja ni rečeno, da se s tem tudi obremenjuje.

 2. Virant je “gotof”. In sam to dobro ve. Naslednje volitve ga bodo odplaknile na smetišče zgodovine.

 3. Dr.Previrant

  Nekaj časa sem ga videl kot nabito sposobnega birokrata, ki uspešno premika meje, potem nestrpno živčnega bledičneža, ki se zaganja sem in tja, potem kot lažnivca, prevaranta,brezhrbteničarja, egocentrika, povzpetneža, konvertita in na koncu rušenja neke vlade kot trmastega mulca, ki resnično uživa v hudobiji. Takega mulca, bi mu izprašil rit, da bi si zapomnil in bi ne delel več kozlarij…itd
  Ampak, vse zastonj.

  Po tej nebulozni izjavi zgoraj, pa me je zadelo in me spominja na nekaj drugega.Na nekaj strahotno abotno zlohudega.Spomin na sadizem. Od kje?

  V knjigah o ruskih gulagih in ruskih uničevanjih lastnega ljudstva v taboriščih smrti so nastopali vojaki, policaji, ovaduhi in sploh barabe, ki so razpolagali z človeškimi življenji in se naslajali nad nečloveškimi trpljenji nedolžnih mučenikov in so govorili osladne besede zlobe, ki gredo do zadnjih živčnih končičev vzdržljivosti pri zdravi pameti.

  V današnji situaciji, ki je hudo huda v vsem, kar pomeni status in funkcije v piramidni zgradbi države napolnjeni z kompleksom družbenosocialnokulturnega tvoriva in žitja v njej, izjavljati to, kar izjavlja človek in državljan dr.Virant, je kruto poniževanje državljanov!

  S kakšno lahkotnostjo se ta človek loteva usodnosti dveh milijonov ljudi, ki hrepenijo, želijo in hočejo živeti dostojno in se rešiti blokad tranzicije in strahovlade krvave revolucije in propadlega socialističnega eksperimenta ter moralne bede razvrednotenih vrednot civilizacije, ki se rojeva tisočletja!

  Ta človek ni pri pravi, ne pri zdravi pameti, je neodgovoren in zblojen do skrajnosti.

Comments are closed.