Video: Zoran Predin s pestjo nad sodnika

8

Zoran Predin, slavni glasbenik in podpornik Zorana Jankovića na Magistratu, se je po košarkarski tekmi s pestjo lotil sodnika. Po poročanju MMC je Predin takole povedal: “Sodniku sem želel povedati svoje mnenje. Ko sem krilil okoli sodnika, me je k sreči zadržal redar. Takoj sem se pomiril in takoj mi je bilo žal, da sem tako reagiral. V tistem žaru navijaštva se mi je krivica zdela prehuda.” Povedal je torej, da je krilil okoli sodnika, a s posnetka se dobro vidi, da ga je prav po hinavsko od zadaj udaril po glavi. Takoj laž.

Verjetno nam bo tole dolgo ostalo v mislih in bo morda celo za vedno “preglasilo” njegovo umetniško izražanje. Žal.

Predin se je sicer po incidentu opravičil.

Vir videa: YouTube

8 KOMENTARJI

 1. Ko Forum 21 zgubi nadzor

  Forum 21 je zelo nazorno pokazal svoj modus operandi: če ne gre drugače, pa na nepošten način in na silo.

 2. Napaka v članku: mešate socialističnega navijača Predina in košarkarja Vilfana ( 2. vrstica).

  Predin je tipična socialistična ovca. Kdor ne skače, ni ovca. Navijač. Če športnik zmaga – potem navijač orgazmično hruli: “ZMAGALI SMO!” Če pa zgubi, pa se začne nasilni lov na čarovnice.

 3. Predin je režimski zabavljač , priviligiran s strani radijskih urednikov. Ima se za boema pa je le navaden pijanec, ki je nekoč davno pisal dobre pesmi.
  Napad od zadaj pove vse o njemu.
  Vstajniki ga podpirajo.

 4. To mi je najbolj zoprn slovenski glasbenik. Govori in poje težko, kot kak razsodnik, ki vse ve in zna. Tako sem si kot otrok predstavljal grške bogove.

  Manipulacija Foruma 21, ki jo lahko pričakujemo:
  Predin nasilen? Na sliki se točno vidi, da je miroljubni popevkar slučajno udaril sodnika, v demokratični diskusiji je pač malo bolj zakrilil z rokami.

  Ha ha

 5. Najverjetneje je to novi performans slovenske kulture. Po novem izgleda, da če nekoga počiš javno po glavi dobiš samo plačilni nalog. Se smatra samo kot prekršek. Me zanima, če bi si to lahko vsakdo privoščil. Bi dobil takoj lisice na roke. Kulturniki naj bi kot večkrat pravijo predstavljali Slovenijo v tujini. Res to je bila zelo dobra predstava za tujino. Vendar nikjer ni nobene besede ostalih kulturnikov in obsodbe tega dejanja. Mogoče bodo Predina predlagali za Prešernovo nagrado… za neizmerni prispevek v kulturi. Samo drugič naj si da Predin gate na glavo pa dva svinčnika v nos…. to je tudi maksimum njegovega ustvarjanja.

Comments are closed.