Vabilo: Strokovni posvet Zbora za republiko

3

zbor za republikoZbor za republiko vabi na strokovni posvet o noveli Zakona o kazenskem postopku (ZKP-M), ki bo v sredo, 15. januarja 2014, ob 17. uri, v dvorani Svetovnega slovenskega kongresa, Cankarjeva 1, IV. nadstropje v Ljubljani.

Strokovni panel je namenjen predstavitvi in kritiki zakonskega predloga Vlade RS, ki dovoljuje policiji, da tajno prebira elektronsko pošto, prisluškuje pogovorom po skajpu, brska po osebnem računalniku in ga pregleduje, za nameček pa še dovoljuje policiji, da tajno vstopi v stanovanje brez vednosti stanovalca in v stanovanju namesti prisluškovalne naprave, na osebni računalnik in na tablico pa za kontrolo namesti viruse trojance.

Na strokovnem posvetu bodo sodelovali

 • odvetnik Aleksander Čeferin,
 • dr. Damir Črnčec,
 • prof. dr. Lovro Šturm in
 • prof. dr. Žiga Turk.

dr. Lovro Šturm, predsednik ZZR


3 KOMENTARJI

 1. A je kaj čudnega, če imamo komunistični aparthaid?
  Potem mora tudi policija biti politična policija ( Gestapo, UDBA).
  In država mora biti policijska država.

  In seveda so vsi tisti podporniki Wikileaksa, Snowdna itd. potiho strinjajo, če Slovenija postane komunistična policijska država. Za (“varnost”)pest riža so ti notorčni lenuhi prodali svobodo in Slovenijo. Sami so že dolgo ekonomsko in vsesplošno NE-SVOBODNI.

 2. Kaže, da za popoln nadzor državljanov RS, ni dovolj samo komunistična UDBA v ilegali, zato bi jo komunisti radi na vsak način legalizirali.

 3. nič se mi ne zdi narobe (torej se mi zdi prav), če se zakon poažurira in med prisluškovanje doda nekaj izumov po pismih in telefonu.

  narobe je, če bo to policija delala po svoji presoji, brez odredbe sodišča.

  zato je poudarek vabila napačen oz. provocira na napačnem izhodišču (krajše: manipulira;)

Comments are closed.