Vabilo: Srečanje s pomladnimi strankami

1

prebudimo slovenijo logoCivilna iniciativa PREBUDIMO SLOVENIJO, vabi pomladne stranke:

  • Novo Slovenijo – krščansko demokracijo,
  • Slovensko demokratsko stranko in
  • Slovensko ljudsko stranko

na skupno srečanje oziroma novinarsko konferenco v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa, Ljubljana, Cankarjeva 1/IV in sicer v četrtek,  3.julija, ob 18 uri.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


1 komentar

  1. Danes sem se udeležil tega srečanja. Vendar ne morem reči, da sem ravno zadovoljen. Od SLS ni bilo nikogar, tako da sta od predstavnikov, bolje rečeno predstavnic strank sodelovali Ljudmila Novak iz NSi in Alenka Jeraj iz SDS.
    Nastop ge. Novak mi tudi ni vlil veliko upanja, ker še vedno izhaja iz premise, da je slovenska družba v svojem bistvu normalna in da vse probleme lahko rešimo s preseganjem ideoloških razlik. Ne vem no.. medtem ko sodstvo "v imenu ljudstva" deluje kot nekakšen institucionalni Hanzi (op. udbovski likvidator), nam ona še vedno predava o preseganju delitev in sodelovanju.
    Mimogrede, bi tudi v Nemčiji upali tako govoriti o preseganju ideoloških razlik med (neo)nacisti in krščanskimi demokrati? Dvomim.

Comments are closed.