Vabilo: Shod Odbora 2014 – Upanje, pravica, svoboda

6
Foto: Odbor 2014.
Foto: Odbor 2014.

Drage Slovenke, dragi Slovenci, vsi, ki vam je mar! Slovenija je na točki preloma. Na točki, ko so vladavina prava ter človekove pravice in temeljne svoboščine na preizkušnji, Janez Janša in Tone Krkovič pa sta v demokraciji žrtvi politično montiranega procesa.

Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin – Odbor 2014 vas v sodelovanju s številnimi podpornicami in podporniki vabi na shod UPANJE, PRAVICA, SVOBODA v četrtek 10. julija 2014.

Pred shodom se bomo zbrali ob 17.30 uri na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Na shodu bodo spregovorili:

 • dr. Damir Črnčec, predsednik Odbora 2014 in Društva Evropska Slovenija
 • Aleš Primc, predsednik Civilne iniciative za družino in pravice otrok in član Odbora 2014
 • David Tasić, novinar in založnik, član četverice JBTZ in član Odbora 2014
 • dr. Vasko Simoniti, član Sveta Zbora za republiko in član Odbora 2014
 • dr. Milan Zver, podpredsednik SDS in evropski poslanec.

Zbrane bodo nagovorili tudi:

 • Anca Boagiu, podpredsednica Evropske Ijudske stranke
 • Mikulaš Dzurinda, predsednik Centra za evropske Studije Wilfried Martens
 • Mikheil Saakashvili, nekdanji predsednik Gruzije.

Shod bo popestril bogat kulturni in glasbeni program.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


6 KOMENTARJI

 1. Ha, ha luzerji vabijo luzerje!

  Govoril bo tudi propadli bivši predsednik Gruzije Salikašvili (agent Cie), po čigar bebavosti(sprožitev vojne z Rusijo leta 2008) je Gruzija dokončno izgubila več kot petino svojega ozemlja. Res moder in uspešen državnik, ni kaj!

  • Očitno si ti nek prosovjetski provokant, kakršnih zadnje čase mrgoli po Sloveniji, čeprav ne vem, od kod ste se vzeli. 🙁

   Gre za voditelja gruzijske demokratične revolucije vrtnic in nato 9 let demokratično izvoljenega predsednika Gruzije. Šolal se je pa na najboljših ameriških univerzah in na francoskem inštitutu za človekove pravice. Če je zate agent CIA nekdo zato, ker je prozahoden in vidi prihodnost svoje domovine v EU in NATO, potem mirno imej tudi mene za agenta CIA.

   Sicer pa ste luzerji vi, ki vam gre v nos, da je Slovenija v EU in Nato. Če se še tako trudite, če vam rata celo šefa opozicije strpat v zapor, pa vam odhod Slovenije iz EU in Nato vendar ne bo ratal. Garantiram. Preko mojega trupla. 😉

 2. Leve stranke, tudi Cerar, pravijo, da rušijo pravno državo tisti, ki opozarjajo na zavlačevanje sodišča pri obravnavanju krivične sodbe, ne pa tisti, ki takšno ravnanje sodišča zagovarjajo.

 3. Shoda sem se udeležil, gruzinski državnik pa ni prišel. Nič hudega, smo imeli dovolj slovenskih, ki so zelo dobro govorili.
  Verjamem pa, da je vse, kar je bilo povedano, šlo zelo na živce raznim hudojamarjem. O tem ne dvomim. Zato danes tako pobesnelo napadajo.

Comments are closed.