Vabilo: Pričevanje spreobrnjenega Juda

0

03-plakat_jud-ki_lowresZaložba Emanuel ob izidu knjige Jud, ki je vzljubil Kristusa vabi na pričevanje spreobrnjenega ultraortodoksnega Juda.

Jean-Marie Elie Setbon se je rodil v francoski judovski družini, ki ni obhajala nobenih verskih obredov, kljub temu pa je fanta že zgodaj začel poleg nogometa zelo zanimati Bog. Pri osmih letih ga je prevzel križ, preko katerega je spoznal Jezusa, vendar ga je pot prej vodila v drugo smer: postal je ultraortodoksni Jud, ki je natanko izpolnjeval postavo. Kljub zvestobi judovski veri pa je njegovo srce vedno hrepenelo po ljubljenem Jezusu.

Pričevanja bodo po naslednjih krajih v Sloveniji:

Bled: sobota, 7. 6. 2014, v Marijinem domu (Partizanska 6) ob 20.00

Grosuplje: nedelja, 8. 6. 2014, v župnijski cerkvi sv. Mihaela ob 15.00

Maribor: ponedeljek, 9. 6. 2014, v župniji Sveta Marija (pri frančiškanih, v dvorani) ob 20.00

Ljubljana: torek, 10. 6. 2014, v Antonovem domu na Viču ob 19.30 (v sodelovanju s Svetopisemsko družbo Slovenije)

»Pri Svetopisemski družbi Slovenije se veselimo obiska spreobrnjenega Juda v Sloveniji, saj njegovo pričevanje predstavlja izjemno priložnost, da se kristjani v Sloveniji bolje seznanimo z izjemnim bogastvom starozavezne judovske tradicije. Jean-Marie Elie Setbon nam bo kot odličen poznavalec Stare in Nove zaveze razložil tudi, kaj ga je prepričalo v zgodovinsko verodostojnost novozavezne pripovedi o vstalem Mesiju.« (Benjamin Siter, Svetopisemska družba Slovenije)

Založba Emanuel

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.