Vabilo: Pogovor z dr. Katarino Kompan Erzar

1

kako najti pravo ljubezenPri založbi Družina je izšla knjiga Jasona in Crystaline Evert z naslovom Kako najti pravo ljubezen; 21 skrivnosti za ženske.

O tem, kako najti pravo ljubezen, se bomo pogovarjali s psihologinjo in družinsko terapevtko dr. Katarino Kompan Erzar na predvečer valentinovega v četrtek, 13. februarja, ob 19. uri v Galeriji Družina (Krekov trg 1) v Ljubljani.

Založba Družina


1 komentar

  1. Do Kompane in Gostečnika sem bil v štartu kar naklonjen, ker sta katolika. Tudi danes imata še vedno marsikatero stvar pravilno. A na nekaterih področjih pa sta neprofesionalna in podlegata mainstream psihologiji in filozofiji in gnosticzmu.

    Tipičen primer je idealno partnerstvo, idealna ženska. Kdor je trden v sebi naj pazljivo posluša in bere te sttvari. Kdor pa premalo ve in je netrden in zmeden od poplave inženirjev človeške duše, pa naj si raje prebere tale intervju o veliki razliki med ljubeznijo, erotiko, škodljivosti “romantičnega ” sanjarjenja, škodljivosti “zaljubljenosti” in posledično kako narediti dober zakonski odnos ( “partner je kot čevelj ” z iskanjem partnerja, ki mi v večini vrednot udobno prilega in posledično kako vzgajati.

    Če sledimo besedi Hollywooda v partnerstvu in zakonu, kako šele sledimo besedi Hollywooda pri vzgoji. Gnostiki sledijo mainstreamu, katoliki pa Holy Bible. Podobno je v temeljnem vprašanju dela: ali delam in ustvarjam in sem ekonomsko sovobode, ali sem odvisen od Države in zagovarjam socializem ( večje davke, večji državni sektor).
    http://pavel.blog.siol.net/2014/02/10/sv-valentin-in-popacenj-ljubezni-in-erotike-z-zaljubljenostjo/

Comments are closed.