Vabilo na otvoritev novih poslovnih prostorov Zavoda Živim

Katarina Nzobandora, direktorica Zavoda živim

Sedaj je prišel čas, da naše veselje podelimo tudi z Vami  in Vas povabimo na uradno otvoritev novih prostorov Zavoda Živim, ki bo v soboto, 9. 12. 2017, ob 15.30 uri na Potočnikovi 8a v Ljubljani.

Prostore bo blagoslovil msgr. mag. Alojz Uran.

Vsa zahvala gre sestram Usmiljenkam, ki so skozi molitev sprejele odločitev, da nam ponudijo te prostore. Aleluja!

Toplo vabljeni!

Katarina Nzobandora, direktorica Zavod ŽIV!M

Novi poslovni prostori Zavoda Živim so na Potočnikovi 8a v Ljubljani.
Novi poslovni prostori Zavoda Živim so na Potočnikovi 8a v Ljubljani.

Zavod ŽIV!M se je preselil na novo lokacijo. Odslej jih lahko obiščemo na Potočnikovi ulici 8a v Ljubljani. Na spletni strani zavoda so zapisali, da se sedaj privajajo na razkošje bivanja, saj so do sedaj imeli poslovne prostore v enosobnem stanovanju. V novih prostorih si obetajo še kvalitetnejše uresničevanje poslanstva, ponudile so se priložnosti za gradnjo še bolj povezane skupnosti ter za razvoj novih oblik storitev in programov.

Pri opremljanju novih poslovnih prostorov so jim so nam na pomoč priskočili mnogi dobrotniki s podarjenim pohištvom in drugo potrebno opremo, osebje zavoda in številni prostovoljci pa so poprijeli za čopiče, žage in metle in tako nastaja udoben ter prijazen prostor povezovanja.

Ob vselitvi so sklenili, da z uradno otvoritvijo nekoliko, da se privadijo na nove prostore in priložnosti za delo, ki jim jih ti ponujajo.

Zavod ŽIV!M Potočnikova8a, 1000 Ljubljana

tel.: 040 577 468; e-pošta: zavod.zivim@gmail.com; Facebook: Zavod ŽIV!M;

Twitter: Twitter Zavod ŽIV!M; spletna stran: www.zavod-zivim.si