Vabilo: Koncert Srca za hiše hospica

0

Hospic_2014-letak_mail-2

V nedeljo, 26. januarja ob 18h v SNG Opera in balet Ljubljana bodo na dobrodelnem koncertu Srca za hiše hospica nastopili: Marko Hatlak & Funtango z gosti Danijel in An Černe, Goran Bojčevski, Saša Pavček, učenci Walfdorske šole Ljubljana Baletni ansambel SNG Opera in balet Ljubljana in Zdravniški orkester Camerata Medic.

Gala koncert v najlepši slovenski operni hiši postaja tradicionalen. Opogumljeni od lanskoletnega čarobnega večera gremo naprej, s strastjo, čustvi in temperamentom srčne glasbe tanga v izvedbi skupine Marko Hatlak&Funtango in vrhunskih baletnih plesalcev ljubljanske Opere, uvodno pa bo nastopil Zdravniški orkester Camerata Medica z dirigentom Francem Avsenekom.

Pridružili se jim bodo še: An Černe in Danijel Černe – Mystica (Terrafolk), mladi An je že na lanskoletnem koncertu za hospic s svojim angelskim glasom ganil občinstvo, Saša Pavček, dramska igralka in pesnica, ki vselej zdrami z interpretacijo svoje pretanjene poezije, Goran Bojčevski, mojstrski klarinetist, ki je na lanskoletnem koncertu navdušil v zasedbi Terrafolk, tokrat pa se bo pokazal v novi vlogi, učenci Walfdorske šole Ljubljana, ki bodo s petjem prepletli himno za hiše hospica Srčna hiša avtorja Danijela Černeta.

Vstopnice lahko kupite na blagajni SNG Opera in balet Ljubljana in na Petrolovih bencinskih servisih.

Slovensko društvo hospic