Vabilo: Gloria Polo Ortiz

2

gloria_polo_051V petek, 19. julija, in soboto, 20. julija 2013, bo Slovenijo obiskala znana kolumbijska zobozdravnica dr. Gloria Polo Ortiz, ki bo vodila duhovni seminar v Logu pri Vipavi, Mariboru in Ljubljani.

Pred nastopi bo spregovorila tudi na novinarski konferenci, ki bo v petek 19.7.2013 ob 11.30, v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa v Ljubljani, Cankarjeva 1/IV. Ob gostji bosta spregovorila v imenu organizatorjev Janez Cerkovnik in po strokovni plati predvidoma psiholog prof. dr. Janek Musek.

Leta 1995 je v Glorio Polo Ortiz udarila strela in jo težko poškodovala. Več dni je v bolnišnici hudo poškodovana ležala v komi, priključena na medicinske aparate, vendar brez upanja na preživetje. Med klinično smrtjo je stala na drugi strani resničnosti, doživela je onostranstvo. Po čudežni vrnitvi v tuzemsko življenje in popolni obnovi njenega telesa, sedaj že vrsto let hodi po vsem svetu in pričuje o svoji pretresljivi izkušnji posmrtnega življenja.  Svojo izkušnjo je opisala v knjigi z naslovom »Zadela me je strela«, ki je že pred leti izšla tudi v slovenščini.

Izjemno aktualno pričevanje dr. Glorie Polo Ortiz bo za javnost potekalo v petek 19.7.2013 ob 16.30 v Logu pri Vipavi, v soboto 20.7. ob 8.30 v stolni cerkvi Janeza Krstnika v Mariboru in isti dan ob 15.30 še v cerkvi sv. Jožefa v Ljubljani.

 Društvo Prenova v Duhu

2 KOMENTARJI

  1. Vsem nam je jasno, da je življenje resna stvar, mi pa ga velikokrat polomimo. Gloria Polo Ortiz je prišla iz drugega konca sveta, da nam pove, kako pomembni so lahko najbolj ubogi ljudje za našo rešitev. Ali ji verjamemo? Povsem očitno je, da potrebujemo Nekoga, da nas reši.

Comments are closed.