Vabilo: Dan odprtih vrat v Skavtskem okoljskem centru

0

socVabimo vas na dan odprtih vrat Skavtskega okoljskega centra v Kočevskem rogu. Za nevladne organizacije, šole in vrtce bomo vrata odprli v petek, 5. septembra 2014 ob 10.00 in 16.00 uri. Za člane in druge sorodne skavtske organizacije pa v soboto, 6. septembra ob 10.00.

Skavtski okoljski center v Kočevskem rogu je prostor razvijanja in podajanja okoljske vzgoje po skavtski metodi in v skladu s skavtskimi vrednotami. Prepoznan je kot pomemben okoljski center s kakovostnim programom in je namenjen skavtinjam in skavtom ter povezovanju s sorodnimi organizacijami in lokalno skupnostjo.

ALI STE VEDELI …

… da naš Skavtski okoljski center (SOC) ponuja 32 udobnih ležišč, opremljeno kuhinjo, jedilnico, veliko skupno sobo, kopalnice s tuši …?

… da taborni prostor v okolici hiše sprejme do 60 taborečih?

… da okoljski center ponuja številne programe, ki jih lahko v SOC in njegovi okolici izvedete sami ali pa jih za vas izvedejo usposobljeni skavtski vodiči?

… da je SOC odprt tudi za druge organizacije, katerim poleg prostora lahko nudimo tudi podporo pri programu, predvsem na področju okoljske vzgoje.

… da lahko v SOC preživite svoje načrtovalne vikende, zimovanja, izhode, poletne tabore za mlade, duhovne vaje, sečanja mladinskih skupin, mladinske izmenjave …?

Program Dneva odprtih vrat, 5.september:
– predstavitev Skavtskega okoljskega centra skozi čas
– ogled Skavtskega okoljskega centra
– ogled muzejske sobe Žaga Rog
– predstavitev programov okoljskega centra
– druženje

Program Dneva odprtih vrat, 6.september:
– predstavitev Skavtskega okoljskega centra skozi čas
– ogled Skavtskega okoljskega centra
– ogled muzejske sobe Žaga Rog
– predstavitev programov okoljskega centra
– okoljske delavnice za udeležence
– druženje

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Več informacij na povezavi.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.