V Ljubljani bodo še pridno gradili

1

Novinar koroškega Kleine Zeitung je navdušen nad številnimi gradbenimi projekti, ki se že izvajajo in se še obetajo. Poleg športnega parka Stožice, Opere  in stolpnice v BTC navaja še Emoniko, Severna vrata, novi letališki terminal in letališki stolp.

Za investitorje v projkete bo kar koristno, če se med Korošci in Štajerci v Avstriji naredi malo reklame. Morda se bo število obiskovalcev na Carerasovem koncertu povečalo za nekaj deset. Na žalost avstrijske banke (ena, nekoč Koroška banka je še posebej prednjačila) niso več tako radodarne s posojili za  megalomanske načrte slovenskih nepremičninskih investitorjev.

Celoten članek lahko preberete tukaj: In Laibach wird fleissig gebaut.

1 komentar

  1. ##Na žalost avstrijske banke (ena, nekoč Koroška banka je še posebej prednjačila) niso več tako radodarne s posojili za megalomanske načrte slovenskih nepremičninskih investitorjev.##

    Nič hudega, bo že NLB na osnovi “strokovnih analiz” naše Partije posodila. Ker se bo lahko potem, kot je to v naši džamahiriji že v navadi, za tisti denar pod nosom obrisala, bo naša modra, oziroma rdeča Partija v ljudski skupščini poskrbela za dokapitalizacijo. Tako gre to pri nas in čisto nič ne kaže, da bo v naslednjih 50 letih kaj bistveno drugače.

Comments are closed.