Urad vlade za komuniciranje, Černač in Lukšič o uspešnosti Vlade RS

6

Janša pri plačah na ministrstvih prihranil štiri milijone mesečno. Minister Černač: Družinski proračuni razbremenjeni tudi za 3.000 evrov. Lukšič: Janševa vlada je nesposobna.

Avtor: Andreja Lončar. Vir: Finance. Julijska masa plač za zaposlene na ministrstvih je glede na julij 2011 manjša za 3,85 milijona evrov, kar na letni ravni pomeni prihranek v višini 46,2 milijona evrov, so sporočili z vladnega urada za komuniciranje.

Avtor: Uroš Kokošar. Vir: Siol. Z novim načinom subvencioniranja prevoza za dijake in študente se je cena na posameznih relacijah znižala tudi do sedemkrat. Minister Černač: “Nekateri bodo prihranili tudi do 250 evrov na mesec.”

Avtor: Damijan Toplak. Vir: Vecer. Slovenska vlada dela slabo, “ker je nesposobna”, zato bo tudi pridelek slab. Leta 2011 smo šli na volitve, ker je bil en del političnega telesa prepričan, da zna bolje upravljati državo.


6 KOMENTARJI

 1. Ce je Janseva vlada nesposobna, kdo je pa potem sposoben? Zagamani ateisticni levicarski fasisti, ki skrbijo samo za svojo rit? Ti so se najmanj sposobni…

 2. Pa še kako so sposobni! Saj jim je uspelo v kratkem času poneumiti večino slovenskega naroda, ki še vedno misli, da so oni tisti, ki delajo za njegovo dobrobit. Svinjarije, ki so jih desetletja počeli (saj je bilo znano, da so imeli v VSAKEM slovenskem podjetju finančnike in direktorje, ki so morali brez besed nakazovati sredstva tja, kamor jih je diktirala Udba) pa Slovenci radi pozabljamo. Ta denar bi sedaj krvavo potrebovali.
  Kdaj bodo začeli “uradno” brskati po tem gospodarskem kriminalu in kaznovati storilce? Tu bi si Janša naredil medvedjo uslugo, če bi dregnil v to osje gnezdo. Saj pravzaprav nima več kaj izgubiti.

 3. Slovenci smo že pozabili:

  – Da je Lukšič-Pahor-Jankovic vlada zadolženost države dvignila iz 22,1 % BDP na preko 49 % BDP. Dolg države dvignila za 9 milijard.

  – Da je povečala nezaposlenost iz 53000 na 118000.

  – Istočasno pa je murgelski bunker samo v letu 2010 v davčne oaze nakazal 1,64 milijarde eur.

  Kdor pa še ni, bo pa do volitev. In izvoljen bo gospod Danilo Türk. Kvečjemu gospod Borut Pahor.

 4. Ce Jansa nima vec kaj izgubiti, potem pa naj kar dregne v vsa ta levicarska bunkerska gnezda, ampak naenkrat s splosno racijo. Lazje reci kot storiti. Gotovo je, da ti levicarski paraziti ne bi kar tako po krscansko, vdano pricakovali svoj “konec sveta”. Da bi sli spet v gmajno? Ali, da bi se kdo od njih po budisticno zazgal za “tekovine” revolucije? Ta propadla avantgardisticna levicarska generacija se je zavezala samemu hudicu, da vodi njihova nehanja in dejanja. Propalic je dovolj. Nevarno bi bilo, da preko teh Jansi nastavijo kaksno staro jugo- bombo…

  • Če je vsa naša prihodnost odvisna od JJ, potem gorje nam! Ena sama bomba in to še iz Yuge pa nas je konec! Groza!

   Šalo na stran! Prepričan sem, da gospod Janez ne zna.

 5. Tu se ni za salit, ce je Jansa po levicarski zaslugi najbolj osovrazen clovek v Sloveniji. Na drugo mesto so po milosti dali katolisko cerkev. Menda je Opus Dei tudi zelo nevaren. Nisem vedel, da v Sloveniji sploh obstaja. Baje je najvecja konkurenca framazonom…

Comments are closed.