Umetniški navdih (foto): Apocalypto

3

Janez Mihovec – Apocalypto

Malce obrabljena fraza, a vendar: sedaj je trenutek odločitve. V zadnjim desetih dneh je vsem, tudi največjim dvomljivcem, postalo jasno, da bo virus usodno zaznamoval naša življenja. Ne samo s človeškimi žrtvami, pač pa tudi z neizmerno gospodrsko škodo. Enkrat bomo tega kljub vsemu konec in takrat bo treba stvari spet postaviti na noge. Nekako se zdi, da bo to nov svet, drugačen kot smo ga poznali še pred mesecem dni.

 

3 KOMENTARJI

 1. Prispevek:
  »[…] sedaj je trenutek odločitve. V zadnjim desetih dneh je vsem, tudi največjim dvomljivcem, postalo jasno, da bo virus usodno zaznamoval naša življenja. […]«.
  ——-

  A. MIT O VODSTVENIH SPOSOBNOSTIH MAG. TONINA

  Sedanji usodni trenutek odločitve med drugim označuje šokantna pravica, ki veje iz izida, da je mag. Tonin pristal v mitološko diskvalificirani poziciji ministra za obrambo.

  Ob suportu določenega medijskega aparata se ga namreč zadnja leta brezvsebinsko prikazuje kot osebo z vodstvenimi sposobnostmi, čeprav se je dejansko uveljavil z grobim diskvalificiranjem Janeza Janše, ki je mitološko uveljavljen prav od funkcije osamosvojitvenega ministra za obrambo. Navedeno diskvalificiranje je eskaliral v trenutku najbolj zaostrenih okoliščin zaradi eskalacije mnogodesetletno sistemskostrukturnih protipravnih napadov zoper Janeza Janšo s potuhnjeno diskvalificirajočo floskulo, da sistemskostrukturno protipravno napadani – “ni politični zapornik, temveč politik v zaporu”. To je šokantno nepravična politika.

  Zato je sedanja okoliščina, da je mag. Tonin pristal prav na mitološko diskvalificirani poziciji ministra za obrambo, šokantna pravica.

  Pojdimo naprej.

  Šele v novi državni poziciji mag. Tonina kot ministra za obrambo je mogoč objektiviziran preizkus navedenega mita o njegovih vodstvenih sposobnostih. Preizkus poteka v sedanjih okoliščinah hude državne krize zaradi pandemije koronavirusa ob temeljnem. Ob tem je posebej zaostrena okoliščina akutni kratkoročni problem zaradi manjka zaščitnih mask, ki življenjsko ogroža zdravstveno osebje Slovenije.

  Neugoden izid tega preizkusa in s tem mita o vodstvenih sposobnostih mag. Tonina pa je razviden iz včerajšnjih Odmevov:

  »[Zaščitne maske] jih Slovenija resnično, resnično zelo potrebuje. Potem se nam je zgodu danes nek drug incident, z zahodne smeri, bi reku, preko Italije bi moralo v Slovenijo danes, najkasneje jutri priti 3.000.000 mask. Danes smo bili, poskušal bit konstantno v stikih z voznikom, ki te maske vozi. Ne boste verjeli, ampak v teh kriznih časih se tudi to dogaja. Ta stik s tem voznikom smo izgubili. Ne vemo ne kje je, ne javlja se. Upam, da bo ta stik vendarle izpostavljen, ker v nasprotnem primeru smo lahko vsi zelo žalostni, če bi kdo izkoristu, če bi kdo izkoristu to krizo za dobesedno vojno dobičkarstvo. Torej, da bi država plačala 3.000.000 mask, potem bi pa te maske kr nekam poniknile. Bomo videli, spremljamo situacijo, jutri bo več znanega, kaj je zdej s temi, temi 3.000.000 mask. […].«

  (cit. po mag. Toninu v Odmevi, RTVSLO, 18. 3. 2020, čas od 6:52 do 7:49, dostopno na spletni strani: https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174679801).

 2. Duhovno pred matzerialnim ječlovka postavilo na noge in bo šel nazaj -naprej ali bo nepotreben -eden od parazitov Zemlje.

  • Materija Mora Slediti Duhu, ne pa tako, kot je bilo vse do sedaj – ravno Nasprotno !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

Comments are closed.