TV SLO, Tednik: Umor zakoncev Hribar

3

Prispevek Erike Žnidaršič za oddajo TV Slovenije Tednik o umoru zakoncev Hribar na gradu Strmol in prekopu okostij pokojnih v arhivu RTV Slovenija.

3 KOMENTARJI

 1. V prispevku o grozljivem umoru je nastopila oseba, ki je – kakor se da razbrati – bila zraven. Zanima me, v katerem preiskovalnem zaporu se danes ta oseba nahaja in katero tožilstvo ta primer obravnava.
  Ker je to v tej deželi lahko le retorično vprašanje, dodajam, da je itak vse nezakonito, odkar velja zakon o volitvah v državni zbor (Člen 7.).

  • Še huje. Novinarko je ta oseba vprašala zakaj je treba vedeti ime tistih, ki so izvršili likvidacijo. Se je čudil, zakaj sprašuje.

   • Če bi ju samo likvidirali. Zverinsko so se izživljali in mrcvarili žensko pred očmi zavezanega moža, preden so ju pokončali. Bilo je menda mnogo huje kot med norimi islamskimi fanatiki ISISa, kadar režejo vratove “nevernikom”.

    Ti naši sonarodnjaki so za slovenske organe pregone in pravosodje še danes nedotakljivi tipi. Za razliko od recimo Janeza Janše. Ko končajo življenje, celo oni ga prej ali slej končajo, je velika verjetnost, da jih počasti z udeležbo na pogrebu tudi posebej popularna oseba, ki ji dominantni medijski svet prideva svetniški šajn, zadnji šef slovenskih udbokomunistov in večkratni ( z več mandati kot jih predvideva ustava) predsednik Milan Kučan.

    Evo, to je “demokrastična” Slovenija še v letu 2015. 🙁

    p.s. seveda čestitka Eriki Žnidaršič in uredniku.

Comments are closed.