Tina Maze, zlato in nekdo tam zgoraj

9

Čestitke Tini Maze za zlato medaljo v veleslalomu, ki jo je osvojila na svetovnem prvenstvu v Garmisch-Partenkirchenu. Po tekmi je dejala: ”Končno! Očitno je nekdo tam zgoraj uslišal moje prošnje.”

Čestitke tudi italijanskima trenerjema (Andrea Massi in Livio Magoni), ki sta Tino uspela pripraviti za velike podvige. Res so pravi “Team to aMAZE” (moštvo, ki osupne), kot pravi Tina na svoji spletni strani.

Vir izreka: Siol.net

Foto: Spletna stran Tine Maze


9 KOMENTARJI

 1. No ja, človek bi pomislil, da ima tisti tam zgoraj pametnejše in pomembnejše opravke kot pa je ukvarjanje s popolnimi banalnostmi, kakršna je tekmovalno smučanje … oziroma komercialni šport v celoti.

 2. Bravo Tina. Sicer je pa zanimivo sedaj opazovati spletne komentarje, ko ji ni šlo so vsi metali naprej tisti denar…:)

 3. Zopet se bodo lahko levosučneži slikali, hvalčili in kitili s

  tujim perjem ! Ma kaj neki, Stanovnik in njegove borćetine bi

  vse to povezali z enobejem !!

 4. Razmišljanje CARLOSA, je oportuno -ateistična, kar je na koncu

  tudi zaverovanost, vera ! On se zanaša, mu je odrešenik , samo

  PAHOR ali KUEČAN !

 5. Presenetil me je še ne tri leta //konec maja // star vnuk,

  FILIP ! Ko je TINA stala pred stopničko je vskliknil, sedaj

  bo pa himna ! IN se strumno pridružil v petju !

  TO JE PA VPLIV PRAVE KRŠČANSKE DOMOVINSKE VZGOJE, IZ

  KATOLIŠKEGA VRTCA !

 6. Čudovito! Zato močno upam, da mali Filip, ko se odpravi k verouku, ne bo naletel na kakšnega patrona, sličnega Frantarju ali Joštu.

 7. Končno stavek, v katerem razen napačno postavljenega presledka ni pravopisnih napak. Kljub temu upajmo, da bodo malega Filipa opismenjevali drugi. Je pa zanimivo, da bi imeli nekateri raje, če bi njihovi vnuki prišli v roke pedofilom, da so le prave vere, kot pa da bi njihove duše spridili hudobni judeoboljševiki …

Comments are closed.