Javna slovenska sramota – kultura kot komunistični plen

7

Stranka SD se skupaj s somišljeniki ekstremne stranke Levica tudi danes, leta 2021, javno zavzema za privilegiranje kriminalnih prestopnikov.

Izpad poslanca Koprivca (stranka SD), enak obrambi nacistov za požig Reichstaga

Po vsem, kar sem v življenju doživel, sem prizadetostjo spremljal potek seje DZ RS ob interpelaciji ministra za kulturo dr. Vaska Simonitija. Nastop poslanca Marka Koprivca, ki je javno kot zgleden primer propagiral nastop neke osebe, raperja, ki je kriminalno razgrajal lani na državni proslavi ob prazniku državnosti Republike Slovenije, je jasna vzporednica strahotni kriminalni politični praksi komunistov, fašistov in nacistov.

Državni zbor vsake demokratične države bi poslanca, ki javno govori takšne slavospeve osebi, ki pohodi in javno žali izvedbo proslave v čast lastne države, odstranil iz razpravne dvorane in uvedel disciplinski postopek zoper njega.

Raperjevo dejanje si je zaslužilo podporo poslanca Matjaža Nemca (tudi stranka SD)

Tudi poslanec SD Matjaž Nemec je v svojih napadih na ministra za kulturo dr. Vaska Simonitija nekajkrat posebej izpostavil zadevo plačevanja prispevkov za samostojnega delavca v kulturi, raperja Zlatana Čordića – Zlatka, ki se je kriminalno vtihotapil na prostor slavnostne državne proslave dneva slovenske državnosti in razgrajal na njej. Žal to njegovo dejanje v našem kazenskem zakoniku ni opredeljeno kot kaznivo dejanje, je pa nedvomno bilo prekršek zoper javni red in mir. Zlatan Čordić – Zlatko je kasneje nekega oktobrskega petka na demonstracijah še vzel tv-kamero snemalcu televizijske hiše Nova24TV – ki je danes na ravni javnih prejemkov v primerjavi z RTV Slovenija žal še vedno popolnoma podrejena. Tudi to junaško dejanje očitno zasluži vso javno podporo rdeče stranke SD v Državnem zboru.

Stranka SD se skupaj s somišljeniki ekstremne stranke Levica torej tudi danes, leta 2021, javno zavzema za privilegiranje kriminalnih prestopnikov.

Kdaj bomo Slovenci obsodili komunizem kot zločinski politični režim

Prizori teh interpelacij spominjajo na dobo borbe za oblast nacistične stranke v Nemčiji v tridesetih letih prejšnjega stoletja ali razgrajanja prav tako rdečih komunistov v času netenja revolucionarne delavske revolucije pred in med drugo svetovno vojno in po njej. To dogajanje kaže bistvo aktualne revolucionarne politične situacije pri nas. Poslanci stranke SD, dediči nakradene pogače komunizma krčevito branijo svoj plen – v resnici na področju njihove »kulture« (v smislu revolucionarne prakse).

Ko bo v Sloveniji enako kot nacionalsocializem in fašizem tudi internacionalni komunizem obsojen kot zločinski politični režim, ki je s strahotnimi zločini obremenil preteklost naše države, bomo šele postali kulturna država.

7 KOMENTARJI

 1. “Kdaj bomo Slovenci obsodili komunizem kot zločinski politični režim”

  Nikoli. Ker so nam prepovedali odpirati ideološke teme. Še onega razgrajača ne smemo prijaviti policiji … pardon! Miličnikom.

 2. To so njihove “vrednote NOB”, ki so jo izkriščali za revolucionarno nasilje nad Slovenci.

  Slovenski narod je že itak trpel zaradi okupacije tujcev, komunisti pa so to izkoristili za revolucionarno nasilje nad Slovenci in med vojno in po vojni pobili na desettisoče Slovencev in Slovenk.

 3. Vseskozi preminule Jugoslavije, so sovražili Slovence in tujce, ki niso enako razmišljali kot oni.

  Enako očitno nadaljujejo tudi danes.

 4. Komunisti in ostali ekstremni levičarji so člani najhujše zarotniške skupine po vsem svetu. Take skupine svet še ni imel. Množični morilci, roparji in tatovi največjega kalibra, hkrati pa hinavci z najlepšimi besedami na (umazanem) jeziku. Nacisti, fašisti so proti njim pravi angelčki.
  Kar poglejte, kaj so v Sloveniji delali med 2.vojno in še 45 let po tej vojni. Oni so zavezani Satanu, niti malo pa ne prebivalcem tega planeta. Zaslužijo samo prezir!

 5. Neverjetno, danes se tolčejo po prsih, da so ponosni nasledniki komunistične partije, ki je nasilno prevzela oblast, oblikovala totalitarno politični sistem in totalitarno državo, ki je množično kršila človekove pravice.

  Torej je na dlani, da hočejo to vzpostaviti v Sloveniji tudi danes.

Comments are closed.