Sram, strah, jeza: kdo da več?

5

Marta Kos Marko špara za nov oglas. Tako kot leta 2008 bo naslov spet “Sram me je.” – naprej pa takole: “Sram, ker me je bilo pred prejšnjimi volitvami sram tedanje vlade. Sram, ker sem pozvala h glasovanju za tiste, ki me jih je sram zdaj.”

A če bi že kaj podobnega storila, bi skoraj stavil, da se bo naslov letos glasil: ” Strah me je.” Itd.

Strah letos bolj vžge, ga že podžigajo. Recimo Janko Lorenci v Mladini – pa saj ni edini -, ki opozarja na Janšev primitivizem in najnižji možni politični nivo, ki da se nam obeta.

Več: tiskana izdaja, Delo, Sobotna priloga

5 KOMENTARJI

  1. Marko odlično. Vsak zapis je boljši. Sicer to ne bo spremenilo stanja. Važno je , da tako razmišljanje streneni lastni svet.

  2. Seveda je komuniste strah Janeza Janše. Oni še predobro vedo zakaj. Ampak zakaj bi si belili glavo, saj jih je menda samo še 10 odstotkov.

  3. GUFY, biti komunist je način parazitskega življenja in jebivetrovstva, zato njihovo število krepko presega tvojih 10%.

  4. Tvoj zadnji komentar je pa “mimo” osebno poznam kar precej komunistov, ki so živeli odgovorno, delovno, ustvarjalno in pošteno!!!!

    Barabe najdeš povsod!

  5. Komunistov, ki bi delali ustvarjalno in pošteno in odgovorno ni. So samo ljudje, ki to počnejo in zmotno mislijo, da so komunisti. V resnici so komunisti te ljudi imelu za koristne idiote.

Comments are closed.