Spomenice

2

Avtor: Tomaž Štih. Vir: Libertarec.

“Ne vem, zakaj bi tujcem prodajali nekaj, kar lahko prinaša dobiček. Bančništvo najbrž ni tako zapleten posel, da ga ne bi znali opravljati sami.”
— Jože Mencinger, 9.7.2010

“Nesodelovanje države pri dokapitalizaciji Nove Kreditne banke Maribor (NKBM) in s tem bistveno zmanjšanje deleža države po ponujeni ceni osem evrov na delnico, ekonomsko ni upravičeno.” (…danes jo lahko prodajo po 1,7 evra)
— AUKN, 15.4.2011

“Pomoč Grčiji je vzpostavljena z ustreznim institucionalnim okvirom in pričakujem, da bo z vidika davkoplačevalcev donosna!”
— France Križanič, 7.9.2010

 


2 KOMENTARJI

  1. MENCINGER , kot glavni nadzornik v ” ISRATELU ” ne ve nič , da se muje pred očmi sesula firma katera ga je bogato nagrajevala !
    BIL je proti slovenski moneti , TOLARJU ! uMAKNIL , odstopil je iz odgovornrga položaja v demosovi vladi zaradi nesposobnosti , da boste vedeli !

    Tehnološko pa je bil toliko izobražen , da ni vedel zakaj je vrtljivi ” kolešček ” v števcu iz ALUMINIJA , SICER BI GA LAHKO USTAVLJALI KAR Z NAVADNIM MAGNETOM !

  2. Menci, bančništvo res ni zapleten posel, če ga izvajajo poštenjaki. Mi pa smo tja nastavili podaljšek Foruma 21, ki pa to ni. Kapišo?

Comments are closed.