Kako naj ravna politika po padcu Šarčeve vlade

Simpozij o Slovencih v znamenju devetic 20. stoletja Foto: Hiša Plečnik
Slovenski krščanski izobraženci menijo, da bi bilo vredno poskusiti v Državnem zboru oblikovati novo vladno koalicijo, ki bi med drugim sprejela konkretne spodbude za povečanje natalitete in tako začeti reševati katastrofalno demografsko stanje. Foto: Hiša Plečnik

Prepričani smo, da naša mlada država potrebuje varnost, politično stabilnost in dolgoročni nacionalni program, ki bi skrbel za resnične nacionalne interese in bi presegal zgolj strankarske in ideološke namene. Postati bi morala verodostojen partner v mednarodnih povezavah, katerih članica je.

Zdi se nam, da bi bilo vredno poskusiti v državnem zboru oblikovati novo vladno koalicijo, če bi bilo mogoče doseči naslednje:

  • Najprej uveljaviti odločbe ustavnega sodišča, da bomo pravna država. Posebej državotvorno bi bilo sprejeti nov volilni zakon z možnostjo preferenčnega glasu.
  • Nadaljevati in pospešiti izgradnjo glavnih infrastrukturnih projektov.
  • Sprejeti zakon o trajni oskrbi in zakon o zdravstvenem varstvu in zavarovanju.
  • Uvesti konkretne spodbude za povečanje natalitete in tako začeti reševati katastrofalno demografsko stanje.

Vsekakor pa bo potrebno biti tudi vedno pripravljen na nove volitve, če pride do blokade, ki bi ogrožala doseganje zgornjih ciljev.

2 KOMENTARJI

  1. A Kako ?? Predvsem Ne tako Slabo kot vse Doslej !!! ! !!!
    In, “katastrofalno demografsko stanje” ?? Nemore biti nič drugače, če pa se razmetava “seme” stran Zaradi prevladovanja zasledovanja lastnih-sebičnih mesenih užitkov z kontracepcijo, namesto za Koristno Reprodukcijo !!! ! !!! Zato Nezmore priti drugega kot žalosten Propad naroda če se to ne Zaustavi. Žal. Ampak, Četudi bi namesto razmetavanja Duševne Energije ki jo Oba spola Izgubljata z spolnimi izločki , vse to vlagali v reprodukcijo brez Nadzora-Omejitev (brez Zdrave pameti) , bi pa spet dobili lakoto z Krizo, tako kot smo jo videli v Črnskih Afriških državah. Sedaj veste Kaj vam je Storiti. Vsaka nekontrolirano razpuščena oziroma nebrzdana sexualna aktivnost ki ni namenjena za reprodukcijo, prinese Najprej Duhovno smrt Vsakega naroda, nato pa Kamlu še Materialno smrt !!! ! !!! In Slovenija ni nobena izjema !!! ! !!! Žal. Mir naj vam bo , vse do Drugega Prihoda v tem desetletju, takoj za Koncem “sveta” v tem desetletju.

  2. Dandanašnji Pokvarjeni Zlobni politiki pa žal Ne delujejo Narodu v prid , v Narodov interes , Narodotvorno, ker delujejo Sebično – Samo za svoje lastne interese . Vendar pa jih Vsak narod dobi glede na Narodovo lastno Pokvarjenost. In, glede na to, Kako Pokvarjene politike imamo v Sloveniji sedaj, lahko dobro izračunamo (vidimo), Kako Pokvarjen je postal naš celoten narod , ki si kakih Boljših voditeljev pravzaprav Žal niti ne Zasluži. Žalostno. Mir naj vam bo.

Comments are closed.