Jokanje za mednarodnimi zločinci je vgrajeno v DNK slovenskega naroda

12
V Sloveniji povsem normalno, da se mednarodni terorist na nacionalni televiziji prelevi v uglednega generala in državnika, ameriška odstranitev le tega v vojni zločin, naslovnico pa tako na komercialni televiziji kot nacionalki krasi slika arabskih množic, z gorečo angleško in ameriško zastavo.

Zanimivo, kako priljubljeno se je pritoževati nad ameriško prisotnostjo na Bližnjem vzhodu, čeprav je ta daleč najbolj zmerna stran v konfliktih, nikogar pa ne moti iranska ekspanzionistična politika v regiji. Vprašajmo se, kaj je Solejmani iskal v Iraku?!

Tirane bo zdaj bolj strah mogočnega ameriškega stroja

Iran je preko svojih skritih zastopnikov med šiitskim prebivalstvom eden glavnih netilcev napetosti v tem nemirnem delu sveta. Obamin načrt, da bi jih zasuli z ljubeznijo, popuščanjem, sočutjem in ameriškimi dolarji je bila strategija za deset let. Dolgoročno pa bi to pomenilo geopolitično katastrofo – ko bi si Iran ekonomsko opomogel, bi svet imel po Sovjetski zvezi prvo zares nestabilno, avtokratsko jedrsko silo.

Ameriško sporočilo je pomenljivo – iranske proxy vojne je s tem dnem konec. Kdorkoli se bo na Bližnjem vhodu še igral šiitskega Ramba v tujih državah in podpihoval globoko zakoreninjene verske napetosti, si bo podpisal smrtno obsodbo. Leta 1979, ko so se perzijski kleriki prvič podali v svet širit svoj gospel, takšnih operacij tehnologija ni zmogla. Danes jih – in prav je, da jo ZDA za dolgoročno varnost vseh nas uporabijo. Morda se bo za kratek čas varnost Američanov in zahodnjakov, nasploh v teh že tako po naravi nevarnih predelih sveta, poslabšala. Dolgoročno pa je to edini način, da se po genocidu hlepeči državi prepreči ekspanzija in zastrupljanje okolice. Tirane bo zdaj bolj strah mogočnega ameriškega stroja. Putin, Xi, Un in Maduro opazujejo.

Jokanje za mednarodnimi zločinci je vgrajeno v DNK slovenskega naroda

Naj povem še par jeznih o Slovencih, ki jih je teroristova smrt bizarno prizadela. Mi smo posebna resničnost, zmrznjena v času. Čas, kjer je SFRJ, skupaj z arabskimi despoti, bila del gibanja neuvrščenih. Od tod še danes bizarne težnje po simpatiziranju s skrajnim islamom različnih okusov – od šiitskega Hezbolaha do sunitskega Hamasa in Islamske bratovščine. Anti-imperialistični nagon Titove Jugoslavije je balkanske komuniste po inerciji združil z islamskimi skrajneži. Jugoslavija je bila ena redkih držav na svetu, ki je priznala tedaj še predvsem civiliste morečo teroristično organizacijo PLO.

Ko so palestinski teroristi klali izraelske turiste na letališču Schwechat, je bila SFRJ edina država na evropskem kontinentu, ki morije ni uradno obsodila. Tudi po Titovi smrti se je flirtanje s skrajnim islamom nadaljevalo vse do razpada federacije. Najbolj očitno leta 1985, ko je Jugoslavija sprejela in pred Američani zaščitila teroriste palestinske osvobodilne fronte pod vodstvom mednarodnega terorista Abu Abasa, potem ko so ugrabili ladjo Achille Lauro in umorile ameriškega invalida Leona Klinghofferja.

Jokanje za mednarodnimi zločinci je vgrajeno v DNK slovenskega naroda. Z njim so odrasle generacije. Z njim bodo vzgojili svoje sinove in vnuke, da bodo veselo naprej blejali zlajnano anti-imperialistično pesem ruskih nastavljencev na Balkanu.

Odkar se je Tomaž Terček pred kamero zjokal, ko je umrl glavni balkanski vojni zločinec, je v Sloveniji povsem normalno, da se mednarodni terorist na nacionalni televiziji prelevi v uglednega generala in državnika, ameriška odstranitev le tega v vojni zločin, naslovnico pa tako na komercialni televiziji kot nacionalki krasi slika arabskih množic, z gorečo angleško in ameriško zastavo.

Slovenija je otok skrajnosti in koketiranja z islamskim radikalci, ki se po ideologiji prav lepo razumejo s socializmom. Zelo liberalno od vas kvaziliberalci. LGBTQ skupnost iz Teherana vam pošilja lepe pozdrave iz vislic.

Več tukaj

12 KOMENTARJI

 1. Če sem prav videl, je na sliki izraelska (poleg ameriške) zastava in ne angleška. Sicer pa popolnoma soglašam z napisanim. Kar je nastalo v krvi, bo v krvi tudi končalo (boljševizem, džihadizem).

 2. Iz zapisa se da razumeti, da je avter hudo omejen. Njegova rezmišljanja sopreprosto povedano zelo semplicistična. Tako kot v pravljicah. Je belo in črno. Rad bi, da ta isti ”mislec” pojasni zakaj je dobil Arafat Nobelovo nagrado za mir. Zakaj jo je dobil Obama. Najpojasni, kako inna katerm ozemlju je nastal Izrael in zraven naj pojasni kaj delamo Slovenci na današnjem ozemlju. Smo namreč tu manj časa, kot so palestinci na teritoriju Izraela. Naj pojasni, zakaj za Boga so Američani bili nekajletno vojno v Vietnamu in kar nekaj njihovih oficirjev je bilo vojnih zločincev. Naj pojasni, zakaj so zrušili Huseina in kasneje Gadafija. Sta bila nevarna za Zahod? Pravzaprav naj pojasni, zakaj Američani dobesedno jebejo v glavo vse arabske države. Naj pojasni zakaj so in še prodajajo orožje vsem sprtim stranem. Ne tega ne bo pojasnil. Zakaj? Zato ker je butec ali pa zato ker je enostavno velik desničarski ignorant.

  • Gospod Zivo,
   zadeli ste, kot pravijo stari modri očetje, glaviček na žebljiček! TAKO!!!! Naj ta hudo omejeni avtor pove vse, vse od začetka, ko je nastal svet. Šele potem dobi pravico komentiranja novejših dogodkov.

  • Komunizem je iz Slovencev napravil prave duhovne invalide. Sovražijo kapitalizem, brez da bi vedeli zakaj. Sovražijo desničarje, brez da bi vedeli zakaj. Jaz teh ljudi ne bi trpal v gulage, pač to, kar bi oni brez sence dvoma počeli z nami. Bi pa organiziral obvezne ekskurzije v Venezuelo, Severno Korejo, Iran, Irak, Pakistan …. Tam bi morali obvezno živeti med navadno rajo. Neozdravljiva invalidnost se kaže v tem, da jih ne prepriča prav noben neizpodbiten dokaz, številka, pričevanje … Tupijo svoje in tupijo svoje, kot pokvarjena plošča.

   • In še to. Vprogramirano imajo tudi to, da vsakogar, ki kakor koli drezne v komunistično “resnico”, ki je ena sama krvava, lažniva, smrdljiva pravljica, takoj opsujejo za “pravljičarja”. Najnujnejša politična stranka, ki jo potrebujemo, je stranka poštenih psihiatrov.

 3. Pa še to. Iršič se sprašuje, kaj je počel Sulejmani v Iraku. Je res smešen. Zakaj se ne vpraša, kaj počenjajo Američani in Britanci v vseh arabskih državah. Zakaj je Iran popolnoma obkoljen z Američani. Nek kanadski politik je izjavil, da on ne pozna nobene iranske vojaške baze v Kanadi ali Mehiki, ki bi ogrožala ZDA. Iršič ne nakladaj in odgovori na ta vprašanja.

  • Gospod Zivo,
   dovolite mi, da vas opozorim na izpad odgovora na vprašanje: “Kaj je počel Sulejmani v Iraku?” Vem, da je kriv Iršič, ker vam povzroil zastrje vašega pogleda s svojim nakladanjem.

   Torej: “Kaj je počel Sulejmani v Iraku?

  • Slovenski levičar ne bi bil slovenski levičar, če ne bi zagovarjal totalitarnih režimov s komunističnim kot prvim, socializma, antiamerikanizma ter vseh vrst načinov uničevanja ideoloških nasprotnikov. V teh ozirih bi se slovenski levičar kar dobro razumel z islamskim skrajnežem.
   Le glede prava bi morala doreči, ali je bolj učinkovito šeriatsko ali revolucionarno pravo s primesmi naravnega.

   Slovenskemu levičarju bi se zasvitalo, kaj je pomenila ameriška vojaška prisotnost na Bližnjem vzhodu, šele ko bi mu iransko jedrsko konico razneslo nad njegovo betico… upajmo, da zahvaljujoč ameriški vojski in zavezništvu NATO, nikoli ne bomo deležni takšne “razlage”, ki bi razsvetlila slovenskega levičarja.

   • Meni se ob vprašanjih tega gospoda odpira težko vprašanje, kaj hudiča so Američani (in Angleži) počeli med prvo in drugo svetovno vojno v Evropi?
    A to sploh kdo ve?
    Saj Evropejci nismo nikoli lomastili po Ameriki (niti po Angliji), še Napoleon se je temu odpovedal in raje šel na sv. Heleno!

 4. Malikovanje komunističnih zločincev in njim podobnih je značilnost slovenskih levičarjev. Zato nasprotujejo sprejemu deklaracije o obsodbi totalitarizmov.

Comments are closed.