Imeli so nas za norce, živali in bedake. Sedaj naj priložnost dobijo drugi!

30
Šarčeva vlada je dokazala, da je delala za stare obraze preživelega sistema. Veliko je potrebno za njimi v Sloveniji popraviti in izboljšati. Zdaj naj priložnost dobijo drugi, prvi so jo že imeli, pa se niso izkazali. To je demokracija.

Ni še dolgo nazaj, kar smo se volivci odločili in izvolili sedanjo postavo Državnega zbora. Kot že na prejšnjih volitvah smo tudi tokrat, iz efekta »proti« in nikakor ne »za« – iz strahu pred Janezom Janšo, dobili vlado Marjana Šarca. Ta pa je po dobrem letu dni obupano ugotovil, da ne more več. In je odstopil. In v letu in pol obstoja Šarčeva vlada ni naredila ničesar, kar Slovenija že več let potrebuje, da bi šel njen razvoj naprej. Nameščali so svoje ljudi po vseh mogočih državnih podjetjih in v javni upravi. Socialni demokrati so si, kakor to vedno uspejo, zagotovili nadzor nad šolstvom in kulturo, da bi še naprej »oblikovali« naše mišljenje. Levica ni hotela nobene odgovornosti in so se vedli kot razvajeni pubertetniki, kar dejansko tudi so, nekateri že kar v visokih srednjih letih. Karlovih komedij so se naveličali celo v Desusu. Da o Alenki Bratušek niti ne govorimo.

Vlada »anti JJ« je bila polna egomanov, ki gledajo samo nase

Pri vseh stvareh so se delali pametne in nas vračali v socialistični raj. Iz takih držav, ki ohranjajo socialistično »blaginjo«, pa vsi nenehno bežijo. Tudi mladi iz Slovenije množično bežijo! Kdor hoče in se vsaj malo pozanima, ve, kako se v njenih resorjih delijo prijateljske pogodbe. Vlada je bila razglašen orkester, ki je populistično delil povišice in z medijsko podporo samega sebe hvalil. Ankete javnega mnenja so uspeh levičarskega PR dobro merile. Slovenija je spet leto in pol stagnirala, a številni visoko leteči politični analitiki sadijo rožice in nam pripovedujejo pravljice.

Nihče pa ni računal, da bo Marjan vrgel puško v koruzo tako hitro. Miro je zdržal skoraj do konca. Očitno 8-letni neuspešni župan ni politik, je bolj kolerik kakor igralec, ki je v navalu »anti JJ«, v stalno generiranem strahu pred zmagovalcem, postal s 13 poslanci prvi v vladi. Vlada »anti JJ« ni bila dobra za Slovenijo. Vlada »anti JJ « ni naredila nič, kar potrebujemo, čeprav vemo, da bo bolelo in si delamo utvaro, da lahko še počaka. Vlada »anti JJ« je bila zato tam, da so si večni abonenti na naš proračunski denar še eno leto in pol delili denar za osebno bogatenje. Ves čas pa so govoričili o socialni pravičnosti, enakopravnosti, enakosti in drugih lepih besedah, ki so v njihovih ustih samo milni mehurčki. Vlada »anti JJ« je bila polna egomanov, ki gledajo samo nase.

Velik del javnosti naseda nenehnemu pranju možganov in sejanju strahu pred »desnico«, ki je v Sloveniji sploh ni, pred nacionalizmom, pred pobitimi domobranci, pred vardami in pred Cerkvijo, pred samim seboj in našo narodno identiteto. Sejanje strahu na eni strani in besedičenje o vseh mogočih lepih stvareh na drugi strani. Pa vemo, da so besede eno, dejanja pa nekaj povsem drugega.

Rajši nekaj milijonov za predčasne volitve, samo da preprečijo Janševo vlado

Vlada Marjana Šarca je diskriminirala, ni spoštovala Ustavnega sodišča, ni spoštovala vernih (zanjo smo živali), tujce je razvajala in domačine zatirala … Marjan Šarec se je torej naveličal, spoznal, da ne gre, in je odšel. Zdaj imamo torej priložnost, da postanemo malce bolj normalna država. Imamo možnost, da zmagovalec volitev, ki so bile spomladi 2018, oblikuje vlado. Ker ga poznamo, vemo, da jo bo voditeljsko vodil, vladno ekipo pa motiviral za uspešno delo. Pri tem bo uporabljal svoj intelekt, svoje znanje ter izkušnje, ki jih pridobil z vodenjem že dveh slovenskih vlad in evropskega sveta, ki ga je vodil v času, ko je Slovenija predsedovala v EU.

Vemo, da se Janševe vlade ves levi blok boji. Naredili bodo vse, kar je mogoče in kar je dovoljeno. In tudi vse tisto, kar si niti ne znamo predstavljati v zakulisju (globoka država oz. UDBA še vedno deluje!), da se to ne bi zgodilo. Rajši vržejo stran nekaj milijonov za predčasne volitve kakor, da bi dovolili, da bi Janša postal mandatar.

Predčasne volitve niso potrebne, ker volivci nismo norci, da bi svoje mnenje drastično spreminjali po letu in pol

Predčasne volitve ne bi prinesle ničesar novega. LMŠ, Levica, SAB in SNS so kadrovsko povsem prazne, vodijo jih poraženci volitev. Predsednica  SAB ni bila izvoljena niti v parlament. Šlo bi zgolj za še enega od poskusov, si z »anti JJ« propagando zagotoviti, da bi bilo lahko še naprej vse po starem. Levičarski blok bo še vedno deloval kot eden. Po eni strani bo kanibaliziral samega sebe, po drugi pa ne bo dopuščal, da se končno vzpostavi resnično liberalni blok, ki lahko preživi sam od sebe in z lastno močjo, ne pa umetno napihnjen od vsakokratne gratis kampanje za »nove obraze«.

Volitve niso potrebne, ker volivci nismo norci, ki bi svoje mnenje drastično spreminjali po letu in pol! Vsako navijanje za nove volitve je v službi istega, kar imamo sedaj. Slabo vlado z obupnim vodenjem in dobro organizirano krajo. Če hočemo, da se to spremeni, potem moramo dobiti normalno vlado. Če bodo dobro delali, lahko mandat nadaljuje tudi po rednih volitvah.

Nova vlada nam lahko prinese normalnost, saj bo sestavljena »ZA« nekaj in ne »PROTI« nekomu. Prinese nam lahko sprostitev krča, v katerem levi blok drži Slovenijo za talca, ker razglaša Janšo za »največje zlo«. Po krivici!

Biti proti in se ne pogovarjati, je smrtni greh v vsaki demokraciji. Vsi, ki nasprotujejo pogovorom z zmagovalcem volitev, dokazujejo, da v njih ni demokratičnega duha. Demokracija je namreč družbeni sistem, v katerem mora biti mogoče, da vsak sodeluje z vsakim. Da vsak lahko nekaj doseže in nekje popusti, vsak posluša drugega in z njim poskuša sodelovati. A ves levi in Šarcu naklonjen medijski aparat spet deluje v smeri »anti JJ«. Sejejo strah s številnimi napihnjenimi zgodbami. Seveda pa vsi ti levi mediji o katastrofi njihove zadnje, Šarčeve koalicije pišejo v rokavicah in po tihem.

Šarčeva vlada je imela priložnost, pa se niso izkazali, zdaj naj priložnost dobijo drugi

Levi politični in medijski blok Slovenijo pojmuje kot svoj fevd in vsak, ki se temu upira mora proč. Če je to slovenski narod, ga pokončajo v Rogu. Če je to pomladni volivec, ga izolirajo in mu prilepijo etiketo z napisom »skrajnež«. Javni katoliški šoli ne dajo denarja za izvedbo celotnega veljavnega programa. Privatno gospodarsko iniciativo zadušijo z državnim monopolom.

Veliko je potrebno v Sloveniji popraviti in izboljšati. Sedanja Šarčeva koalicija je dokazala, da dela za stare obraze preživelega sistema. Zdaj naj priložnost dobijo drugi, prvi so jo že imeli, pa se niso izkazali. To je demokracija.

Zato si želim, da bi se zreli in odgovorni politiki znali dogovoriti in bodo sestavili novo vlado. In ti nas ne bodo imeli za norce, živali in bedake.

30 KOMENTARJI

 1. Tudi jaz upam, da Janezu Jansi v tej sestavi parlamenta uspe oblikovati operativno vlado z dovolj cvrsto parlamentarno vecino. Samo ne se slepiti, da je to lahka naloga in da bo to lahko monolitna reformno in proti starim silam in monopolom usmerjena vecina. Podporo niti ene stranke JJ se nima zagotovljene. Niti N.Si.

 2. Strast možnosti vladanja zamegli možgane. Kako bo Janša zaprl južno mejo pred nasilno migracijo – v koaliciji z levimi, ki so ostro in odločno ZA prepustno mejo?

  Na tem vprašanju se lomi vse, a mislim da Janši še ni jasno, da bo nenehno talec vsakega bedaka. Vključno z NSi.

  Ni dobre rešitve. Zadnja se je končala prejšnjič, tudi po zaslugi mečkavega škofovstva, ki ne ve, kaj je prav in kaj ne in da je Jezus na strani pravičnosti, ne pa mešetarjenja z zlom.

 3. V bistvu se z napisanim člankom strinjam, le zaključke imam žal drugačne. Slovenija je žal v lose-lose-lose situaciji:
  1. Predčasne volitve bodo prinesle ponovno zmago konsolidirane leve kontinuitete brez nekaj manjših strank, katerih volilci se bodo preselili v večje leve stranke. Torej nič novega ampak status quo.
  2. Nova koalicija brez SDS, ki je zelo verjetna bo tudi zagotovila dosedanjo kontinuiteto.
  3. Nova koalicija z SDS na čelu bo doživela strahovit revolt levičarjev s sabotažo v vseh družbenih podsistemih, kjer imajo popolno prevlado, demonstracijami vstajnikov in rovarjenjem koalicijskih partnerjev in globoke države. Zdi se, da se JJ tega popolnoma zaveda in v to past ne bo stopil.

 4. Res? Poznič zagovarja vlado s SMC komunističnimi slinavci? In “borci za svobodo” iz DESUSA? In Alenko “VI NID TAJM”?

  Noro

  • “LMŠ, Levica, SAB in SNS so kadrovsko povsem prazne”, se meni bere, kot bi si predstavljal koalicijo brez teh in še nekaterih (SD, Desus) strank.

 5. Se strinjam z: “Slovenija je žal v lose-lose-lose situaciji.” Demokracija je pač pokazala, kaj zmore:

  »Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim ga bo dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot starejši, ženske bodo hotele biti kot moški, tujci bodo hoteli staroselske pravice in demokracija jim bo to dala. Tatovi, goljufi in moči željni kriminalci bodo želeli pomembne državne funkcije, kar jim bo demokracija omogočila, in ko bodo ti demokratsko prevzeli oblast, se bo rodila hujša tiranija, kot je vladala za časa katere koli monarhije ali oligarhije.«

  Tako Sokrat v petem stoletju pred Kristusovim rojstvom.

  Sokrat je zahteval intelektualno demokracijo – glasujejo lahko samo tisti, ki zadeve družbe dobro poznajo in ki so o posameznih problemih temeljito premislili. Bi mar ladjo družbe na viharnem morju prepustili neuki množici? Ne. Za to sta potrebna znanje in spretnost.

  “Če tisti trije“, ob čemer je pokazal na pastirje na bližnjem hribu, “lahko preglasujejo Platona in mene, potem se ti poščijem na demokracijo“, je strokovno, filozofsko in modro pojasnil Sokrat. In tisoče let kasneje dejstva to dokazujejo…..

 6. Poznič, se podpišem! Problemi pa so v strankah desnega bloka.NSi je že sprofilirana stranka, ima dober program, zdaj naj le Tonin udari po mizi in Milka naj “za trenutek odloži delo”.Za dobro države bo treba pač “vzljubiti” Janšo.Edina šansa za novo pomlad. Počivavšek je za vse letne čase, DeSUS pa ima veliko dela, če misli res na upokojence.Doslej pač ni!

 7. Odlična avtorjeva diagnoza. Podpišem! Ampak prognoza za Slovenijo, kakor koli obračamo, ni dobra. Če bomo po mukah že dobili Janševo vlado, bodo totalitarni poškodovanci (beri: levaki) storili vse, da jo onemogočijo, če je treba, tudi s plačano zakrinkano drhaljo z granitnimi kockami v rokah. Antijanševski sindrom ni samo odraz nezrele demokracije, ampak je tipičen primer političnega primitivizma. Tudi “novi obrazi” so zgleden primer popolne nezrelosti slovenskih volilcev. Samo bedakom se lahko prodajajo. Potem pa gledaš, kako njihovi poslanci še napisanega ne znajo prebrati. Če kot lutke v rokah mogotcev mafijske globoke ali vzporedne države še enkrat s prevaro in ob podpori režimskih medijev pridejo na oblast, potem je stvar za Slovenijo zgubljena. Potem pa se ne čuditi, da nas po levi in desni prehitevajo tisti, ki so nas še pred desetletjem gledali v hrbet, da po vrsti zgubljamo sodbe na mednarodnih sodiščih, da smo po nezmožnosti plačevanja položnic že čisto v evropskem vrhu, da nimamo več nobenega resnega zaveznika, da smo tam, kjer smo.

  • Gospod iz Kopra,
   govorite o “nezreli demokraciji”. Predlagam vam pa sledeči pogled:

   Ja, v nekaterih demokratičnih državah so ljudje kar lepo živeli, to pomeni, da je bil jutri boljši od včeraj. Ampak to ni zasluga demokracije, to je zasluga ljudi, ki so v teh državah vsaj delno spoštovali Boga. Velja stara ljudske modrost: “Če je Bog na prvem mestu, je vse ostalo na pravem mestu.” Celo demokracija!

 8. Bravo Alfe! “Tisti trije pastirji…”Bravo Sokrat! Ampak narod ne bo poslušal modrecev.Nasedel je revolucionarjem in še naseda.Kako smo lahko Slovenci ob tolikih velikih možeh v zgodovini tako za luno!? Ob zgodbi gospoda Leona Štuklja mi gre na jok.In tolikih drugih zgodbah…!! V okoljih kjer sem delovala in delujem sem kot človek zelo dobro sprejeta, moje prepričanje in drža pa sta doslej ” ganili” le eno osebo.

  • Lahko predlagam nekaj za razmislek iz: “… Ampak narod ne bo poslušal modrih.”

   Torej! Treba je imet svet modrih, primerno vzgajanih že od malih nog in seveda so modri le za neko področje.

 9. Kapodistrias, žal imaš prav. Kaj predlagaš, da ne ugasne upanje tistim, ki nam je mar? Slutim, da bo demokracijo požrla revolucija.Mladina v nezrelosti naseda.Kdo bi jim zameril?Naša šola jih vzgaja.Pokončne drže jih ne zanimajo, ker hočejo imeti vse všečno zdaj in takoj.Garanje zanima le redke posameznike.Zelo računajo na socialne transferje, ki so postali tako rekoč samoumevni.Jasno, da bodo volili oblast, ki to omogoča!Moj polovični penzion je nižji od socialne podpore.Kuham kašnato želje in sem precej žalostna.Pa ne zaradi zelja!!

 10. Janša je velik luzer in njegova politika je luzerska in predvsem zelo žaljiva, do velike večine Slovencev. Za tako imenovano anti janša in anti desničarsko koalicijo , je v največji meri kriv sam. V Evropi ni tako neuspešnega politika. V 30 letih je več ali manj v opoziciji. In tam bo tudi ostal, čeprav bi v neki zahodni demokraciji tako neuspešen politik že zdavnaj odstopil.
  Da je velik politični oportunist (in majhen človek) pove že dejstvo, da je v začetku bil velik zagovornik predčasnih volitev zdaj, ko se je pokazala možnost, da sestavi šibko vlado s komaj 46 glasovi, podpira to možnost samo, da se ”dočepa” oblasti.
  To, da je nesposoben retardiran diktator in nazadnjaški klero nacional socialist – pravi komunajzar – so ugotovili že premnogi vidni člani SDSa s materjo SDSa gospo Vero Ban na čelu. Zapustil ga je Hvalica, Mate, Ž. Turk, Virant, Ćuš, z. Zinrajh, R. Jordan, M. Brejc, Z. Lah, F. Pojbič, Rupar, Černač, P. Damjan, D. Rupel, Jambrek itd.
  In že davno izrečene besede dr Rupla so še danes zelo aktualne in bodo za vedno ostale aktualne. Dr Rupel je izjaavil:
  “Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj stane, kar hoče. Njegov bistveni cilj je v Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.”

  • Haha, tole brati … Pa nisem fen nobenega politika …
   Kakšen kup FDV dreka je za seboj pustil Zivo, ki je Mrtvo! Najprej sem mislil, da nekdo o Kučanu in tovarišiji piše …

   Zgoraj so komentatorji pravilno ugotovili, kakšen satanski plaz se bo sprožil. Evo ga, tudi na tem kvazikatoliškem portalu.

   Še vedno smatram, da je za takšno levo-fašistično besnilo v veliki meri krivo tudi to, kako so škofje vzgajali svoje bedno občestvo zadnjih 80 let.

   • Kot običajno, vi desni samo nekaj nakladate tja v tri dni. Odlično bi bilo, če bi pojasnil, kaj takega sem napisal, kar ne drži. Seveda, tega ne zmoreš pojasniti, ker vse kar sem napisal, je čista resnica. Bom pa zelo presenečen (in srečen), če mi pojasniš, kaj sem napisal, kar ne drži. Že v naprej vem, da ne bo nič iz te moje želje. Pa lep dan še naprej.

    • Vi desni, vi levi … V tvojem komentarju to nima nobene veze, kajti dokazal si bazično diagnozo ateističnega levaštva: mental disorder. Duhovna diagnoza pa jasno kaže na obsedenost s hudim duhom. Kot pri psih: nesigurnost vase + teritorialni nagon skupaj povzročata veliko agresivnost. A to je znak obolelih psov, narobe vzgojenih.

     Ljudje pa nismo kaj dosti drugačni, če o svojem sovražniku napišeš toliko dreka. Ne barantaš z argumenti ampak s totalno diskvalifikacijo osebnosti. Če že nekoga sovražiš, vseeno ne pišeš take demonske stavke o njem, če si vsaj malo normalen, in ne retardiran, Mrtvi.

     • Se strinjam. Sicer naslovnik ne bo razumel, ampak to je njegov problem. Mi še lahko kaj molimo zanj, kaj več pa ne moremo.

     • David! Jasno sem te vprašal, kaj od tega kar sem zapisal ne drži. In tvoj odgovor? Je neko kvazi intelektualno nakladanje in da uporabim tvoje besede,… mental disorder. Duhovna diagnoza pa jasno kaže na obsedenost s hudim duhom. Kot pri psih: nesigurnost vase + teritorialni nagon skupaj povzročata veliko agresivnost. A to je znak obolelih psov, narobe vzgojenih….
      In kako ti sovražiš drugače misleče si povedal s tem … Če že nekoga sovražiš, vseeno ne pišeš take demonske stavke o njem, če si vsaj malo normalen, in ne retardiran, Mrtvi.
      Po tvojem so tvoji stavki čista dobrohotna poezija. V njih ni nič demonskega. Samo angelska pesem, daj no, zbudi se.
      Še enkrat te jasno vprašam: ”Kaj od tega kar sem zgoraj o Janši zapisal ne drži. Kaj je laž? Kaj je tam demonskega dreka?
      Že v naprej vem, da razen nekega angelskega, dobrohotnega poučevanja in opisovanja mojih mnenj ne bo.

     • #1 Prvih 6 vrstic je neko mnenje in nekaj faktograskega.
      #2 Naslednje 3 vrstice vsebujejo eno žalitev in dve domnevi (da si ne želi volitev v nasprotju s prejšnjimi izjavami in da se na vse načine želi dokopati do oblasti)
      #3 Naslednjih 6 vrstic vsebuje skrajno nesramno žalitev in eno laž (da naj bi te žalitve izrazile omenjene osebe)
      #4 Zadnje 4 vrstice naj bi bila izjava Rupla

      O #1 se ne splača diskutirat, ker gre za subjektivno mnenje negativno nastrojenega človeka in ga s polemiko nima smisla spreminjat in s tem izgubljat čas.

      Za #2 velja podobno kot za #1, z dodatkom, da se z domnevami negativca ne splača ukvarjati, ker ne kažejo želje po resni analizi pač pa so samo v funkciji diskreditacije. Itak je neumnost tudi politiku očitat da si želi na oblast, podobno kot bi kamionarju očitali, da vozi kamion ali pa športniku da želi zmagat.

      Za #3 velja enako kot za #1 in #2, z dodatkom izmišljotine kaj naj bi neke osebe izjavljale o neki osebi.

      Za #4 velja, da si je Zivo izposodil tuje negativno stališče o neki osebi, da bi s tem potrdil (argumentiral) svoje negativno stališče do te osebe.

      Skratka, taka brezvsebinska kakofonija da je skrajna domišljavost ali neumnost od njenega avtorja, da si domišlja da ima sploh kak smisel razen plaza žalitev in laži.

 11. Strinjam se s pronicljivo ugotovitvijo g. Pozniča: “Nova vlada nam lahko prinese normalnost, saj bo sestavljena »ZA« nekaj in ne »PROTI« nekomu.” Hkrati me je strah tako imenovanih dominantnih medijev. Sam že dolgo ne berem več Dela, Dnevnika, Mladine, že več let niti Reporterja. Komaj kdaj gledam javno TV. Edino, kar še levičarskega spremljam, je teletekst. A tukaj praktično dobim vzorčne levičarske informacije in sem natančno seznanjen z razmišljanjem celega levega bloka. Janševi poskusi sestavljanja nove vlade imajo šele prve obrise, toda v prispevkih na teletekstu je že čutiti spreminjanje tonov in še bolj podtonov. Medijski stres je že blago tresti Slovenijo. Tudi če pišejo o gripi in poročajo o koronavirusu, je to napisano drugače kot so to objavljali pod antifašističnimi vladami. V aktualnih prispevkih je že vgrajen prikrit eksploziv, ki bo, v primeru potrebe, prispeval svoj delček medijske eksplozije in posledično granitne ali podobne revolucije, ki bo na brutalen vrgla Janševo vlado. Po mojem občutku je podoben scenarij kot leta 2012-13 ne le verjeten, ampak neizogiben. Za to imajo levičarji zelo konkretne razloge. Janševa vlada se bo zagotovo spopadla s korupcijo, ki je v Sloveniji dobila rakaste razsežnosti. To pomeni, da bo potrebno rezati pri živem mesu. Težko si predstavljam, da bodo mafijci to dopustili brez boja. Kot pravilno ugotavlja Poznič, imajo ti ljudje demokracijo in človekove pravice samo na ustih, dejansko gre za milijarde. Od pohlepa imajo zamegljene oči in zamaščena srca. Zato so zelo verjetne celo fizične likvidacije. Vse, kar piše Poznič zelo drži. Janša je izjemno sposoben in bi zagotovo Slovenijo popeljal na pravo pot. Problem pa je sestava vlade npr. z Desus in NSi (ali kaj podobnega), saj te takšne stranke, v kateri mrgoli podkupljivih ljudi, mimogrede pustijo na cedilu. Sam sem zato za nove volitve. Ne glede na milijone, ki jih – to je zelo res – negospodarno zapravljamo. Za volitve sem zato, ker kot optimist pričakujem še večje število mandatov SDS v parlamentu ter kakšno novo stranko na desnem polu (npr. Primčevo), s katero bi SDS, seveda ob sodelovanju kakšne leve stranke, oblikovala čvrstejšo vlado. Vlada, ki se trenutno izrisuje, bo doživeli enako usodo kot vlada 12-13. To je moja žalostna napoved.

 12. Anti drže so problematične, ker nimajo bogate vsebine. Tudi anti komunizem je problematičen. Zato ni čudno, da vlada pravzaprav ni nič storila, sa je bila v osnovi proti nečemu.

 13. RIKI: tvoja ”analiza” mojega komentarja, je pač prilagojena tvojim pogledom in mnenju. Je pa daleč, daleč od objektivnosti. Kar se tiče žaljenja, sem morda res uporabil bolj krepke opise, vendar on tak je. Je klero nacional socialist, ki ima za seboj komunistično šolo in manire stalinovega komunista.
  Osebe, ki so ga zapustile, ki so odšle iz SDS so resnične. Izjava dr Rupla je resnična.
  In Janša hrepeni po oblasti. Je kot pokvarjen športnik, ki uporablja vsa nedovoljena sredstva, samo zato, da bizmagal. Je kot pijan kamionist, ki hoče voziti kamion, čeprav je potencialna nevarnost za vse,
  In ponovno ali je laž, ko napišem, citiram to kar je izjavil dr Rupel? Ali je laž, ko napišem to, da je Janšo zapustila t.i. mati SDS gospa Vera Ban?
  Tvoja ”analiza” mojega komentarja, je enaka tistim analizam, ki dokazujejo, da je planet Zemlja ravna plošča.

  • Pa še to. Popravljam, Janša ni retardiran, retardirani ste tisti, ki verjamete v njegove nebuloze kot naprimer: ”Če bom premier, bom neprodušno zaprl mejo proti Hrvaški.” Že dejstvo, da nikomur do danes ni uspelo neprodušno zapirati mej je neumnost. varšavski paktje poskusil neprodušno zapirati meje, Berlinski zid, Kitajski zid, Hadrijanov zid in celo iz Alcatraza, ki je bil neprodušen, so pobegnili. In še večja neumnost, zaprl ga bo proti Hrvaški. A to pomeni, da noben begunec ali ilegalni migrant ne bo izročen Hrvaški. Ali to pomeni, da Slovenci ne bomo mogli več na morje v Hrvaško? Seveda to ne po meni to, pomeni samo, da karkoli Janša izjavi vi retardiranci verjamete. Ne Janša ni retardira. Je dokaj spreten manipulator, ki že 30 let s 100% podporo članov (še korejskega Kima podpira nekaj % manj) vlada stranki (sekti) SDS. Ima najdaljši staž med evropskimi politiki in kot kaže bo prehitel, samo po stažu, celo maršala Tita. Retardiranci ste vi, ki mu verjamete. Janša je manipulator.

Comments are closed.