Reporter: Preglasiti KGB, F-21 in F-571

3

Eno je treba sedanji vladajoči koaliciji tranzicijske levice in njenemu zaledju v Forumu 21 ter Forumu 571 odkrito priznati: Nič več se ne sprenevedajo. Odkrito priznavajo, da jim gre samo še za golo oblast. Ne glede na ceno, ki jo zanjo plačuje cela Slovenija. V evrih to znese skoraj 200 milijonov mesečno novih zadolžitev. Slovenska vlada porabi za četrtino več sredstev, kot jih zbere v proračunu. Že tretje leto zapored. Izjave liderjev vladnega KGB trojčka, predsednika F-21, Spomenke Hribar, Grega Repovža, Janka Lorencija, Cvete Zalokar Oražem in mnogih drugih iz tega tabora so popolnoma jasne. Samo ne predčasnih volitev, kajti na njih lahko zmaga SDS oz. Janša.

Več: Reporter

3 KOMENTARJI

 1. ” Odkrito priznavajo, da jim gre samo še za golo oblast. ”

  Da, da… ker Janes s tem, ko minira pokojninsko, kaže eno samo ljubezen do dobrobiti Slovenije. Slabše je, bolje je.

 2. Slovenska tako imenovana levica je popolnoma zabredla.
  Ko je bila ustoličena, so vsa trobila, vsi mnenjski voditelji, doktorji sociologije in doktorji ostalih humanističnih ved, celo večina akademoikov, ugotavljali, da bo od ustoličenja dalje Slovenijo vodila najboljša ekipa doslej. Upanje je tem “razumnikom” vlivalo dejstvo, da gre za izpričane levičarje, ki ne le da so sposobni zatolči reakcionarje, sposobni so celo povrniti komunizem na slovenska tla.
  Boljše ekipe ni, so trdili. V sanjski vladi prekaljeni in predani trojček: Golobič, Kresalova in Pahor. V parlamentu pa mlade moči kot so Frangeš, Jurij, Levanič in Župevečeva. Ti so ponos levice, tiste levice, ki bo demonstrirala uspešnost in demokratičnost!(prosto po Borisu Ježu iz Dela)
  In kaj se dogaja sedaj po dveh letih in pol?
  Slovenija je na robu propada. Vse avtoritete in akademiki iščejo misijo. Kje pa naj najdejo nove obraze, če navedeni štirje niso pravi?
  Preostane jim le še obisk porodnišnic. Tam se rojevajo mladi in novi obrazi. Kučan, Tuerk in Hribarjeva, po Pampers in hitro na pot, če ne bo prej Janša prevzel oblast!

 3. Ne glede na to, za kaj se gre stranki SDS, je edina stranka, ki je po Demosovi vladi iz primankljaja naredila presežek. Gaspari, ki je bil nekaj časa zelo glasen, je v podobni konjunkturi ustvaril 3,1% primankljaj, poleg tega je pa znan po goljufiji.

Comments are closed.