Reporter: Medijski in politični umor Janše

9

Levica skuša s političnim in medijskim umorom Janeza Janše ponovno prevzeti oblast, Janšo pa označiti za trgovca z orožjem, duševno nestabilnega in zagovornika totalitaristične politike, ugotavlja evropski poslanec dr. Milan Zver. Napadajo ga že od osemdesetih let, ko je komunistična oblast zaslutila, da ji bo nevaren, konec osemdesetih so se ga skušali tudi “obredno žrtvovati, a “tolikšne intenzivnosti napadov na Janeza Janšo in SDS, kot zadnji mesec, še nisem zaznal”, pravi Zver.

Več: Reporter

9 KOMENTARJI

 1. Laž ima kratke noge. Tega se komunisti ne zavedajo in zato kar naprej lažejo. Lažejo, ko govorijo o tem, da je komunizem brezrazredna družba v kateri vlada demokracija in blaginja. Še bolj lažejo, ko nevednim državljanom preko svojih agitpropovskih trobil ustvarjajo notranje in zunanje sovražnike, proti katerim se je potrebno boriti in jih zatirati, veskakor pa jim ne prepustiti oblsti.
  Žal za izvajanje gonje ne izbirajo sredstev, v gonjo pa ne vključujejo samo novinarčkov, ki se za ljubi kruhek pripavljeni pisuniti in obrekovari. V nečedne posle vključujejo tudi takoimenovano levo inteligenco. To da ta pristane , da sodeluje v takšnih nečednih poslih je ena največjih sramot. Kako bodo svoje neumnosti pojasnjevali Dr, Štrajn, Dr. Hribarjeva, dr. Miheljak, dr. Gantar in podobni pokvarjenci? Če se že kitijo z doktroskimi naslovi, naj bodo vsaj toliko previdni, da ne sramotijo doktorskih naslovov in šol, ki so jim podarile takšne naslove. Vsakemu od navedenih lahko očitam, da jih vodi nizkotno politikantstvo in ne akademska raven razprav.
  Ti so zaničevanja vredni in ne pošteni politiki, kakršni so Peterle, Janša in pokojni Pučnik.
  Prav neverjetno je, kako si mali humunkulusi okiteni z doktorskimi naslovi slovenskih humanističnih fakultet za majhen košček kruheca dovolijo, da jim javne nastope diktira propadla udbovsko partijska svojat z Milanom Kučanom in Danilom Tuerkom na čelu.

 2. LAŽ IN KUČAN, IMATA KRATKE NOGE ! Tako je glasil transparent

  razkačenega protestnika ob odstavitvi JANEZA JANŠE ,kot

  obrambnega ministra ! JANŠA JE KLPTOMANSKI KONTINUITETZI TRN V

  PETI, KAJTI ON JIH JE EDINI ZMOTIL PRI PRIHVATIZACIJI !

 3. Izjema potrjuje pravilo!
  Je pa sedaj napočil čas, da se ob teh aferah razkrinkajo udbovske zveze in celotno podzemlje, ki je že pred osamosvojitvijo delovalo v škodo Sloveniji in Slovencem, saj je na vsakem koraku zaviralo pot do osamosvojitve, ter zasmehovalo osamosvojitelje pri pripravi osamosvojitve.
  Spomnimo se člankov v Mladini, spomnimo se akcij Milana Kučana, spomnimo se izigravanja komunističnih poslancev slovenskega parlamenta, spomnimo se viharja, ki so ga povzročili komunisti, ko je Petrle, kot legalno izvoljeni predsednik vlade odnesel iz svoje pisarne Tita, ki v novi državi pač ni mogel ostati državni simbol. To naštevanje je možno nadaljevati in mu ni videti konca ne kraja.
  Ob takšnih nagajanjih, da ne rečem fakinažah, so se čez čas vsi ti nasprotniki osamosvojitve zavihteli na visoke položaje. Kučan je bil izvoljen za predsednika države s pomočjo mogočne propagande, ki je dobro zakrila njegova prizadevanja za propad osamosvojitve.(odvzem orožja teritorialni obrambi, podpis mirovniške deklaracije, ki bi onemogočila oborožitev Slovenije in s tem tudi izgon JLA)! Spomnimo se govorov in agitiranja Franka Jurija, ki se je nato zavihtel na veleposlaniški stolček, sedaj pa je poslanec v parlamentu države, kateri je z vesmi silami hotel onemogočiti osamosvojitev. Spomnimo se zafrkantskih nastopov Jožefa Školjča in njegovega priveska Andrliča, kako sta zbijala šale na račun osamosvajanja in osamosvojiteljev. Mar ne počneta to še sedaj, ko brez sramu zasedata visoke državniške položaje v državi, ki sta ji preprčevala osamosvojitev.
  Želja naroda po osamosvojitvi in ciljih osamosvojitve, ki so predvidevali pot Slovenije med evripske demokratične države, je bila večja od norčevanja in tudi zavestnega zaviranja, osamosvojitve, pri kateri je izredno aktivno vlogo odigrala udba in njeni člani, ki so sedaj glavni nasprotniki Janeza Janše.
  In zakaj?
  Zato, ker bo pod njegovo vlado, ob pogoju 50+1%, razkrinkano delovanje te podtalne organizacije, ne samo od vojne do osamosvojitve, temveč do sedaj. Potrebno bo enkrat za vselej razčistiti, kdo je odgovoren za uničenje Slovenske industrije, kdo je odgovoren za uničenje slovenskega bančnega sistema, kdo je odgovoren za to, da se sodstvo vse do danes ni demokratiziralo, kdo je odgovoren, da predstavljao mediji še vedno komunistična trobila,čeravno izkoriščajo bedne novinarje in še bolj novinarčice pohlepni in pogoltni komunistični tajkuni v podobi urednikov, ki jih nastavlja udba preko svojih kanalov.
  Razgradnjo sloveskega gospodarstva in slovenske družbe počne ta ista klika tudi sedaj, danes, zato to ni raziskovanje za nazaj, temveč mora za to odgovarjati in biti razkrinkana kriminalan združba, ki se hoče kazati, kot socialna, v bistvu pa ke kriminalna, pohlepna, kradljiva in zato ne zadostuje menjava na volitvah, temveč sodni pregon pred neodvisnim sodstvom.
  Kdo je odgovoren za apatičnost mladine, ki se ne znajde in jo zaposljujejo brez odločb, brez plačil prispevkov in brez kakršnih koli pravic? To zopet počne kasta priviligirancev, ki koreninijo iz družin z zalato preteklostjo intekovinama revolucije.
  Dvomim, da ima rx 170 kakšne velike koristi od tega, da pljuva po desnici, cerkvi, Janazu Janši in vsemu, kar ni pod marelo preoblečenih komunistov, je pač tipičen opranoglavec, ki čivka to, kar čivkajo občila, hkrati pa ne vidi, da Slovenija propada in da iz te globoke gospodarske in moralne krize lahko izide samo,ča nažene komunistične prevarante z Milanom Kučanom na čelu.
  Zakaj Milan Kučan? Morda v nadaljevanki!

 4. Ma kakšen političen umor. Nihče ne uspe zanimirati volilcev levice bolj kot Janez Janša. Enkrat neposredno, drugič pa posredno. V tem trenutku, kakor tudi že marsikdaj v preteklosti, dela levi politični opciji Janez Janša neprimerno več koristi kakor desni.

 5. Janko Korošec, se strinjam. Na žalost je pač tako, da desna opcija NIKOLI ne bo prišla na oblast, dokler bo za njenega voditelja priznan Janša. Enkrat ji je to sicer uspelo, a ne brez pomoči DeSUS-a, pa tudi dediščina prejšnje vlade je za moje pojme bolj klavrna.
  Nasploh pa je opisovanje Janše kot žrtve deplasirano do fundamenta. Dr. Zver, ki menda namerava kandidirati za predsednika države prihodnje leto, pa seveda dela veliko napako, ker na vse pretege brani svojega strankarskega šefa. Star pregovor pač pravi, da kjer je dim, je tudi ogenj – in če bi imel Janša res čisto vest, potem vseh teh orožarskih zgodbic ne bi bilo. Iskanje krivcev v komunistih, udbi, Kučanu in podobno pa je že prav otročje (kajne, APM?). Pač, treba se je vprašati, kdo je prvi začel. Janša je prvi začel z obujanjem pozabljenih afer (Velikovec), dobil pa je nazaj bumerang – trgovino z orožjem. Kdor seje veter, žanje vihar!
  In še to. Danes je pepelnična sreda. In upam, da boste vsi tisti katoličani, ki tako zavzeto branite Janšo, vsaj malo premislili o svojem početju, o vrednotah, ki jih zastopate, o razmerju med besedami in dejanji. Stvari je treba postaviti na svoje mesto in reči bobu bob, ne pa nadaljevati z gojenjem kulta osebnosti, tako kot za čase Tita. Malikovanje je malikovanje, pa naj gre za čaščenje Tita ali Janše.

 6. Tovariš APM je s pomočjo klobuka iz aluminijaste folije ter podrobne analize kofetovega zoca sicer korektno povzel načrte Sionskih modrecev, ni nam pa še podal indicev za semitski izvor Milana Kučana, ki je razen majhne postave videti sumljivo arijski (toda morda je prav v tem naglavna prevara!). Tudi povezava z malimi sivimi iz Roswella zaenkrat še vedno ostaja nerazkrita.

 7. Res je več kot očitno, da so se zdaj na Janšo spravili po nareku lažnivega Türka čisto vsi komunajzerji.

  In kako hitro so se izdali. Zdaj že slepo verjamejo levičarskim trobilom in lažejo, da, so levi mediji pa ja objektivni.

  Jasno je kot beli dan. Janša je v orožarski aferi nedolžen. Če ne bi bil, se mu ne bi upali podtikati tega, ker bi enostavno udaril nazaj in obtožil še koga z leve.

  In največji greh zanje je opozarjanje na zločine v času komunizma. Komunajezrskega precednika se pa ja ne sme omadeževati.

  Dobra stvar pa je, da se je zadeva začela prekmalu. In ob tako silovitem napadu je Janša v očeh mnogih postal žrtev – saj tudi je. In dovolj časa je, da se vse obtožbe proti njemu pokazale kot laž.

  Vsi, ki se imate za kristjane in se postavljate na stran napadalcev (komunajzerjev) se zamislite nad sabo. Dejstvo namreč je, da kdorkoli bo ogrozil komunajzerje na njihovi oblasti, bo enako napaden kot Janša. Razlika je le v tem, da so se do sedaj politično umorjeni potem umaknili – Janša se pa ne.

Comments are closed.