Reporter: Janša in strah pred resnico

36

Predsednik SDS Janez Janša se je na spletni strani stranke odzval na pisanje Dela o ponarejanju dokumentov v aferi Velikovec. “Vse je bilo že velikokrat videno. Slovenija je še vedno talec oblastnikov, ki skrivajo svojo preteklost. Iz strahu pred resnico se vedno znova sproža obrambni refleks tranzicijske levice, ki uporablja metode totalitarnih režimov,” piše Janša.

Več: Reporter

36 KOMENTARJI

 1. Kaže, da se levica poslužuje vseh podlosti, da bi Janšo očrnila.

  Dejstvo je, da je lažnivec Türk lagal – to je neodvisno od ostalih dokumentov. Zdaj se pa vsi obešajo na dokument, ki sploh ni pomemben pri vsem tem.

 2. LAŽI, kraje , vohljanje pa tudi ubijanje je stalnica, tudi post-

  komunistov in te mahinacije so bile stalnice in garant

  njihovega obstoja ! ! TA narod so spravili na tla, okradli in

  osiromašili ! Hišno //narodovo // srebrnino so kučanovi zapravili,

  nazadnje se bodo odselili v BRAZILIJO , za KUČAN-ovimi sorodniki,

  vsi po vrsti, JANKOVIĆ-i na CYPRUS, GANTAR na neke otoke , z

  denarjem, državo in ljudi pa pustili v nemilosti !

 3. Ne pomnim, kdaj je bil zadnjič Janša tako izčrpen , tako oster.
  Slovenci sicer ne marajo ljudi, ki iztopajo,, ampak vreeno. Ko je potrebno staviti na koga, bo to prej Janša, kot pa falanga salonskih politikov, ki v svojem življenju, niso nikoli postavili na kocko nič svojega.
  Taktično odlična Janševa poteza, ker še enkrat več izkazuje hrabrost, ko ima pred seboj usklajeno mašinerijo, ki melje. Neustrašnost je vrlina redkih in ta bo presodna v času , ki prihaja..

 4. Tadej, Janša odkrito in naravnost laže, to da je odlična taktika? Iz določenega zornega kota nedvomno je, toda mi na tovrstno taktiko nikakor ne moremo pristati, če želimo, da od te naše države še kaj ostane. Ker ravno tak način političnega boja vodi naš narod v moralni propad.

  Nasprotniki na levi pa lahko samo uživajo, kako jim desnica s podpiranjem tovrstne taktike jé iz rok. Imajo res lahko delo, ni kaj. Zatorej desnica, zresni se že enkrat in ne padaj na tako enostavne “fore”!

 5. Janko

  Prepričan sem, da tvoja trditev o laži temelji zgolj na instninktu ali na mneju medijev. Sam tega ne moreš preveriti. Uprablajš mi, kar pa je absolutna napake. Na podlagi svojih ocen se odločaš lahko samo za sebe, Agitacija, ki sloni na mi, je zelo levičarska*.
  Ljudje se odločajo po instinktu in vsak čas potrebuje določene vrste junakov. Na vodi čutim, da je čas salonskih zelo passé.

  * Pred dnevi sem bral analizo govorov evropskih politikov. Levi striktno uporabljajo izraz “mi”, desni “jaz”. Mi dobro prikrije osebna stališča, osebno odgovoronost., osebno agažiranost,….

 6. Delo je včeraj na prvi strani na najvidnejšem mestu zapisalo, da je SDS PONAREDILA dokumente. Na osnovi tega ćlanka se je sprožil plaz levih novinarjev, ki so kar tekmovali, kdo bo izčrpneje opisal ponaredek. Opoldne je novica razgrela tudi levo politično srenjo.
  Končno so za definicijo ponaredka pridobili tudi bivšega direktorja arhiva.
  Potem je bilo potrebno ponaredek pokazati. Ni ga bilo. Noben od objavljenih dokumentov ni bil ponarejen.
  Končno so levičarji uvideli, da so se prenaglili.
  Ponaredka ni, zato so se morali zadovoljiti le z izjavami o manipulaciji, o lažeh in o nenehnih aferah, ki jih Janša producira. Torej so se spustili na trdna tla, kjer so doma že skoraj 20 let.
  To, da je predsednik lagal in da še vedno laže, pa ostaja dejstvo, ki se ga z manipulacijami ne da negirati.
  In kdo je sedaj v stiski?
  Na vse to, pa je Janša še podrobno opisal delovanje levičarjev zoper njega in njgovo stranko. To je preveč bleščeče zrcalo, da bi pustilo ravnodušne večne moraliste levice.

 7. Sicer pa:
  251. člen

  (1) Kdor ponaredi listino ali spremeni pravo listino, zato da bi se taka listina uporabila kot prava, ali kdor ponarejeno ali spremenjeno listino uporabi kot pravo, se kaznuje z zaporom do dveh let.

  (2) Poskus je kazniv.

  (3) Kdor ponaredi javno listino, oporoko, javno ali uradno knjigo ali kakšno drugo knjigo, ki se mora voditi na podlagi zakona, spremeni tako pravo listino ali kdor tako ponarejeno ali spremenjeno listino hrani zaradi uporabe ali jo uporabi kot pravo, se kaznuje z zaporom do treh let.

 8. rx170 – Tudi po opravičilu SDS ostajajo zadeve nespremenjene in sicer:
  – predsednik Tuerk je lagal, ko je trdil, da je za dogodke v Velikovcu zvedel iz časopisov
  – preprečitev vpogleda v arhive UDBE Igorju Omerzi je bila in je še vedno protizakonita. Protizakonitost izvajajo državne inštitucije z vlado na čelu.
  Ugotavljam pa, da se je zelo zgodaj začela predvolilna bitka, ki bo do izvolitve nove garniture s predsednikom države načelu popolnoma ohromila politiko na področju financ in gospodarstva. To bo pospešilo gospodarski zlom Slovenije. Ob trdnih ukopih levih in desnih bi lahko bil predsednik države jeziček na tehtnici, ki bi jo nagibal ob sporih na pravo stran. Pokazal pa je, da tega ni sposoben narediti in zato je vprašljivo, če si zasluži ponoven mandat.

 9. Če ignoriramo problem, ki ga ima SDS z datumi, je dobival Turk klipinge (oziroma povzetke člankov) iz medijev, ki pa jih je pripravila jugoslovanska ambasada, enako kot npr. jaz dobivam klipinge s članki o moji firmi vsako jutro. Torej o dogodkih me obvešča služba, ki pripravlja klipinge, informacije o samih dogodkih so pa še vedno iz medijev. Kapiš? GRe za nepomembno podrobnost, ki pa seveda na vsebino ne vpliva.

  Če si Turk zasluži še en mandat, se bom odločil takrat, ko bom videl kaj so alternative (npr. pred leti je rx170 glasoval za Barbaro Brezigar), vsekakor pa si nekdo drug, ki prireja dokumente v nasprotju z 251. členom in s tem stori kazenski delikt, še enega mandata ne mestu predsednika vlade ne zasluži.

 10. Malikovalci grosupeljskega Cthulhuja bi pač ne verjeli, da je njihov fetiš sposoben storiti kaj žalega, pa če tudi bi ga zasačili nad okrvavljenim trupelcem dojenčka, čigar srce bi goltal. Toliko že vemo.
  In seveda, tovariš APM, listina *je* ponaredek, pa čeprav je sestavljena iz resničnih delov (zato ponaredek tudi je). Če pa želite natančnejšo opredelitev, je pa šlo za interpolacijo. Saj veste, tako kot so srednjeveški menihi potvorili Jožefa Flavija. Hecno, ljudje, ki se sklicujejo na visoko moralo, se pri lastnem ravnanju zanjo ne zmenijo. O tempora, o mores!
  Sicer se pa jako smejim okornemu sestavku obramboslovca z Dolančevega lemenata: kaže, da je kosmato rokico v kalimerovski jezici nekam zaneslo, kajti pričela je udrihati po celo po nekdaj tako občudovani ameriški zunanji politiki. Tsk, tsk, Ivan zvani Janez, tsk, tsk. 😉

 11. V časih, ko je tovariš Tuerk dobival klipinge tujih časopisov, običajni občani v Sloveniji še niso imeli dostopa do tujega tiska, če ga predhodno ni odobrila cenzura.
  Lep primer svobodnega dostopa do tiska je akademik Drago Jančar, ki je zaradi vnosa prepovedane literature šel sedet. Tudi klipingi, ki jih je prejemal tovariš Tuerk, so bili prepovedani za normalne občane.
  O tem se da tudi narediti zgodbo, pa iz nje ne bo nič, saj so na oblasti še vedno tisti, ki so bdeli nad vnosom tuje litarature, ki bi lahko škodila dosežkom Titove revolucije.
  Sicer pa o tem ve mnogo več naš znanec Carlos Contreras, ki lahko zadeve pojasni iz prve roke.

 12. Še vedno pa so klipingi po definiciji narejeni iz medijskih zapisov. Turk bi torej lagal, če bi kategorično trdil, da je o dogodku bil obveščen samo iz domačih medijev. 🙂

  Vse to pa ne spremeni dejstva, da je S(D)S prirejala dokumente.
  Če se še gremo igrico okrog besedovanja.

 13. Lažnivec Türk je lagal. To je dejstvo, ki ga niti najbolj zagrizeni komunajezrski jurišniki ne morejo zanikati.

  APM je pravilno povedal.

 14. Klipinki in poročila so bili narejeni in zbrani iz časopisov, vendar tujih, ki so bili v Jugoslaviji prepovedani. Njihovo distribucijo in celo posest pa je prepovedala UDBA ali, da ne bo ugovora Služba državne varnosti, ki je imela v vsaki najmanjši celici takratne družbe svojega predstavnika, špiclja.
  Popolno brez smisla je danes trditi, da v takratnem vrhu SZDL ni bilo Udbovcev. Če ne bi lavreat Ertl skuril arhivov, bi se jasno videlo, da so bili skoraj vsi funkcionarji republiških organov člani te elitne partijske organizacije.
  Zakaj torej visoki funkcionarji takratnega časa tega nočejo priznati?
  Mar je to podobno junaštvo, kot povojni poboji?

 15. Eh, tovariš APM jaz o enem, vi o nečem čisto četrtem. Sicer pa, irelevantno je, da drugi državljani niso imeli dostopa do teh klipingov. Tudi vi ga nimate do mojih. Še vedno pa gre zgolj in samo za medijske zapise, v obravnavanem primeru pač za avstrijske.

 16. rx170, kako bedno se vlečeš ven.

  Do tvojih klipingov nimamo dostopa, imamo pa do vseh medijev, do katerih imaš dostop ti.

  Medtem, ko v Jugoslaviji navadni državljani dostopa do tujih medijev nismo imeli oziroma nismo smeli imeti.

  Po drugi strani pa prvi dokument dokazuje, da je bil Türk uradno obveščen od svojega nastopa funkcije, kot je kot sekretar imel te dokumente na vpogled že prej.

 17. Ja Franček Anček :). Ker tuji mediji pa niso “mediji”.

  Sicer pa ti je še Kršinar včeraj na Odmevih na Odmevih povedal :).

 18. Interesantno, tovariš APM, kateri časopisi so bili pa leta 1980 prepovedani? Bodite no tako prijazni in jih naštejte. Oh, kakšni listi z onkraj luže že, kakšen Tabor in Svobodna Slovenija. Ampak tu je govora o tujih časnikih. Hudirja, saj je v Ljubljani celo stala Ameriška knjižnica, tam, kjer danes domuje neka izvenparlamentarna stranka, kjer so bili na voljo listi Velikega Šejtana. Seveda le tistemu, ki je znal angleško. No, da ne boste še za kronično slabo znanje tujih jezikov med volilci SDS obtožili grdega komunizma! 😉
  Ampak, kokolo, moram Vam z žalostjo v srcu priznati, da se iz leta 1980 “iz prve roke” spomnim samo pogreba tovariša Tita, ki nam je v mlade duše zasadil bridki meč, kajti ob vsem ceremonijah, ki so jih prenašali po TV, so odpadle risanke. Sam sem imel najraje tiste o Palčku Smuku, dandanes pa gledam samo še South Park. Vam priporočam, marsikatero novo idejo boste lahko posvojili. 😉

 19. CC, ne se sprenevedati. Dobro veste, da je tajni uradni list mesečno objavljal tiskovine, katere je bilo prepovedano vnašati v SFRJ.
  Najverejetneje ste tudi sami bili zadolženi za izvajanje takšnih prepovedi, zato je nečastno zanikati delo, ki ste ga opravljali, podobno, kot se predsednik spreneveda, da ni poznal delo UDBE, ki je čuvala življenje njegove šefice, potem pa tudi njega. Čuvali pa ga niso od tujega sovražnika, temveč pred vsem od lastnega naroda.

 20. Veš kaj rx170, to izmikanje z besednimi igricami nič ne pove.

  Dejstvo je, da le lažnivi tretjerazredni Türk lagal.

 21. Tovariš APM, resno me zanima, na podlagi česa ste prepričani, da je UDBA novačila štiri-, pet- ali šestletne otroke? Spomnim se sicer neke knjižice za otroke, v kateri je nastopal mali dojenček, v čigar voziček so skrili partizansko pošto, ampak domnevam, da imate v mislih kaj drugega?

 22. CC, vi se sprenevedate, tako kot se sprenevedajo vsi Udbovci. Danes nihče od njih ne ve več, kako je UDBA delovala in čemu je bila namenjena. Moja pojasnila niso namenjena vam, ki ste zanseljivo bili v tej organizaciji, temveč generacijam, ki niso doživljale časov v katerih je doživljala razcvet.
  Dovolim si še enkrat kratek pregled zgodovine.
  Že med vojno so revolucionarna sodišča pod vodstvom komunistov preko svojih eksekutorjev Knoja odstranjevali svoje nasprotnike, ki so sicer bili narodno zavedni, niso pa se hoteli ukloniti revolucionarnim diktatom. Po vojni se je revolucija razbesnela do skrajnih meja in je bilo na področju Jugoslavije pobitih nad milijon ljudi. To je delo Tita in jegovih pomočnikov, med katerimi je bilo tudi mnogo slovenskih narodnih herojev, od katerij jih peščica še živi. Tako silni pomor je nagnal strah v kosti tudi najbolj hrabrim in so se zato obkrožili s politično policijo UDBO. Ta je skrbela, da ne bi notranji sovražnik, ki ga je predstavljal tisti del naroda, ki je z represalijami bil neposredno ogrožen in ni bil naklonjen revoluciji. Tukaj ni šlo le za kolaborante, ampak za vse tiste, ki jim je bila storjena krivica ob divjanju revolucionarnih tolp. Pojavila se je tudi emigracija, saj so ljudje množično zapuščali državo v kateri je vladal teror.
  Tako je UDBA dobila še dodatno nalogo, da je zalezovala emigrante, ki se niso strinjali ne z oblastjo, še manj pa s terorjem tako ljubega tovariša Tita in njegovih podrepnikov. Mimogrede pa je UDBA dobila še nalogo širjenja revolucije po svetu, pri čemer pa je bila dokaj neuspešna. Eden glavnih neuspehov je več kot prepolovljeno število zamejskih Slovencev v Italiji in Avstriji. Med večje neuspehe sodi tudi incident v Velikovcu. Poglavje UDBA in zamejski Slovenci še ni razkrinkano, zato se krivci še skrivajo, prav gotovo pa bodo med njimi tudi predsedniki komisij za manjšinska vprašanja pri SZDL. Slovencem bo pač enkrat potrebno pojasniti, zakaj je se je v Italijanskem zamejstvu število Slovencev drastično zmanjšalo in zakaj se sedaj nočejo več preimenovati in spremeniti poitalijančena imena v Slovenska. Zakaj je neki Lakota vodja italijanskih neofašistov?
  Podobna, če že ne hujša je situacija v Avstriji. Tam živijo še skoraj vsi Slovenci. Kljub toliko opevanih nacističnih grozot, so poboji Slovencev na Koroškem minorni v primerjavi z genocidom nad nemško govorečimi ljudmi v Sloveniji. Skoraj vsi Slovenci še živijo tam, vendar jih polovico noče več niti govoriti slovensko, tisti, ki še govorijo slovensko, se pa v večini izdajajo za Windišarje. Mar je to uspeh komisije za manjšinjska vprašanja pri SZDL?
  Kot Slovenca me tudi skrbi, kako to, da nas najbližji sosedi sovražijo?
  Ko pa preletim poročila gospoda Kosa iz RTV , ki nam jih je pošiljal zadnjih 25 let iz Raven na Koroškem pod krinko avstrijskega dopisnika v njih niti z nablažjim pristopom ne odkrijem najmanjše dobronamernosti, kaj šele kakšne prijazne besede do sosedskega naroda. Mar je to tista želja ali zapoved iz naše himne : Ne vrag, le sosed bo mejak? Tovariš Carlos, morda celo mali Karlek, tukaj nekaj ne štima. In krivci za takšno stanje ste prav vi, ki ste v tej organizaciji delovali in delujete še danes po enakih načelih kot jih je zapovedala Komunistična partija pod vodstvom tovariša Tita, ki pa so prvovrstne laži.

 23. Tadej, Ančka in APM,
  Vse vaše govoričenje ne more opravičiti kaznivih dejanj, ki jih je zagrešila SDS v svojem brezobzirnem pohodu na oblast. Pa da ne boste mislili, da sem neki levičar – daleč od tega. Toda kar je preveč, je preveč. Osebno sem trdno prepričan, da je kolaps krščanskodemokratske opcije na Slovenskem predvsem posledica tega, da se je preveč identificirala z Janšo in njegovimi dejanji. Zato med ljudmi nima več zaupanja, ali pa raje volijo original (SDS) kot pa kopijo (NSi). Sam sem bil nekaj časa volivec NSi, vendar me je tudi ta stranka strahovito razočarala in si niti ne zasluži, da pride spet v parlament. Morda je edino upanje KDS, vendar je zaenkrat prešibka. Morda mi je še najbližja SLS, če bo šla dovolj stran od Janše. Sicer bom moral na volitvah obkrožiti katero izmed levih strank.
  Opravičevati Janševa dejanja in se obenem sklicevati na krščanska načela pa je moralno zavrženo dejanje.

 24. Tovariš APM, dragi kokolo, spoštovani modrijan. S strašno lahkoto uporabljate besedico “zanesljivo” za nekoga, ki je za Vas pravzaprav le zbirka črk na ekranu. Kdo ve kakšne fantazmatske predstave ste si že ustvarili o moji malenkosti! Naj Vam pomagam: malce spominjam na Seana Conneryja v njegovih mladih letih (vidite, tudi on je imel opravka s škrateljni v enem svojih prvih filmov, nedvomno Kučanovimi sorodniki in pravzaprav irskim podaljškom UDBE). In prav tu tiči srž problema: prav malo mi je mar, če me razglašate za udbovca in zločinskega komunista (sam imam sicer raje starosvetni naziv “judeoboljševik”), toda s tem hudobno implicirate, da sem nekakšen starec, morda še grd po vrhu! To pa Vam *jako* zamerim! Na svetu živi še kdo drug kot zgolj pripadniki Vaše generacije!

 25. Najprej naj Janaz našteje kaznjiva dejanja, ki jih je zagrešila SDS. Zavedati pa se mora še nečesa, kar ga lahko obremeni, namreč, kaznjivo dejanje je tudi prikrivanje kaznjivega dejanja!
  Dragi Carlos Contreras, poučiti vas moram o tem, da ste Udboci bili šolani po enakem kalupu in nastopate sicer kot individualisti, vendar vam je šola vtisnila tako globok pečat, da se tega niti v teh zrelih letih ne morete otresti. Zakaj gre? V prvi vrsti želite kot provokatorji nastopati kot vrhunski intelektualci. Večina med vami to tudi je, saj so vas zalotili pri za njih spornih zadevah in vam najprej pretili z dolgimi zapornimi kaznimi, ali s prangerjem, na katerem bi vas obmetavali z dejanskimi delikti, zaven pa tako kot pri Janši dodajali, še afere in grdobije, o katerih se vam še sanjalo ni.
  Potem, ko so vas ukrotili in vas na ta način prisilili k molčečnosti, ste se zavezali slepega sodelovanja, kateremu pa se ne morete odpovedati, saj se vam je zalezlo pod kožo in vam pokvarilo gene.
  Žalostno je, da v svoji zasleplejnosti ne vidite, kam vas in tudi nas vodi ta pokvarjena komapnija.
  Zradi objektivizacije pa mi dovolite, da povem še to: V dvajsetih letih samostojne Slovenije še ni bila na oblasti pomladna opcija(vulgo-desnica). Med vlado Demosa si jo je morala deliti z na hitro prebarvanimi komunisti v zboru združenega dela, pod vodstvom vašega kolega Zupannčiča iz Celja, ob zadnejm štiriletju vladavine, ko je vlado vodil strašni Janša, pa je koalicijo sestavljal tudi DESUS, ki je bil ob osamosvojitvi formiran iz partijcev starejših od 50 let. Saj se tega verejtno še spomnite, spoštovani Carlos Contreras?
  Zatorej kaos, ki ga izvaja sedanja socialno čuteča levica, je posledica neizvedene demokracije in repa partijske in Udbovske druščine iz propadlega komunističnega režima.

 26. Zupančič? Kdo, hudirja, je bil pa ta? Ja, vidite, v najstniških letih, tam okoli “lêta devêdeset” (kot se glasi strokovni grasupeljski izraz), me je zanimalo vse kaj drugega, kot pa nekakšni Zupančiči in njim slični.
  Vam pa čestitam za kleno vztrajnost pri lastnih deluzijah, čeprav mora biti Vaše življenje sila težko, če se ob vsaki uri obremenjujete z UDBO in malimi sivimi iz Roswella. A nič ne de: ker vidim, da Vas v Vaši sivi glavi porojena utvara, češ da je moja malenkost nekakšen udbovec, jako pesti in Vam spati ne da, me to kvečjemu veseli. 😉

 27. Kontriranje takšnim, kot je Caralos Contreras mi je v neskončno zabavo in ker se rad zabavam, si ur za zabavo ne določam v naprej. Obsedenost z Udbo pa me skrebi toliko, kot mora skrbeti praktično vse državljane Slovenije, saj je Slovenija pred kolapsom, ki je posledica nesposobnih levičarjev. Tem pa še vdeno poveljuje UDBA iz ozadja, tako kot zadolžuje našega vnetega Carlosa Contrerasa.
  Takšnih kot je on v Časniku, je polno tudi drugih podobnih tribunah.
  Ni jih težko prepoznati. So stalnica, kadar pa levičarjem gre hudo za nohte, ojačajo obseg diskusij in tudi število.
  Sedaj pa se zanje sploh začenja sezaona, saj smo že očitno vstopili v predvolilno obdobje in bo poleg novih afer potrebno ljudstvo zavajati z diskusijami, kakršne dodobra obvladuje naš cenjeni Carlos Contreras.

 28. Med kontriranjem in konfabuliranjem obstaja velikanska razlika, dragi moj. Na srečo takšni, kot sem sam, ne “kvarimo” samo ljudstva ženeralno, ampak mladino sosebno. Medtem ko se, žalibog, biološki rok trajanja nekaterim jurišnikom izteka. 😉

 29. ….in bodo s svojimi marksistično leninističnimi zablodami in prevarami o poštenem levičarstvu, odšli na smetišče zgodovine. Žal nam bodo zapustili nepozabne dolgove, ki jih bodo odplačevale še naslednje genracije, med tem, ko se bodo njihovi tajkuni greli na toplomorskih otokih in uživali sadove gnilega komunizma.

 30. Janez, tvoje skrivanje pred tem, da si komunajzer, ne more prikiriti tega dejstva. Tako neverjetno si naklonjen vsem levim politikom, in tako sovražno do desnih. Zraven pa hvališ še KDS, ki so jo naredili izdajalci samo zato, da bi bolj za ziher izrinili NSi iz parlamenta.

  V čem te je tako razočarala NSi? Ker ni dovolj komunajzerska ali socialistična? SLS – a bi ti spet rad, da gre v koalicijo s še slabšimi?

  Praviš, da boš prisiljen voliti kakšno levo stranko? Kljub temu grehu, ki ga je zagrešil Janša, so pa leve stranke še bistveno slabše – torej boš volil še manj krščansko, kot, če podpreš Janšo.

 31. Se mi zdi, da je Janez en podtaknjenec. Odkar se je zgodilo to s pomešanimi dokumenti, so se na večini portalov kar naenkrat pojavili vse sorte čisto novi pisci, ki zdaj pišejo ene in iste laži o Janši in hvalijo Türka.

  Zraven so tudi taki, ki pravijo, da so sicer desničarji, ampak po spletu okoliščin – ne, da ne bodo šli voliti – volili bodo še slabše – levico.

 32. Takih častilcev ni. Jaz ne poznam nikogar. Mi pa je jasno, da vsi častilci komunajzerjev nasprotnikom takoj pripišejo častilstvo Janše.

  Komunajzerji so poleg svojih idolov Tita, Kučana, Türka, ustvarili še “princa teme” Janeza Janšo. In če nisi njihov, si Janšev.

Comments are closed.