Radio Slovenija: ”Katastrofa kozmičnih razsežnosti – Brett Kavanaugh je izvoljen za vrhovnega sodnika”

8

Krivoverstvo in inkvizicija v 21. stoletju na zahodni polobli nista več povezana z religijo. Danes so žrtve novodobne inkvizicije (predvsem inkvizitork) tisti nesrečniki, ki ne razumejo, da paritveni ples ni namenjen komurkoli, in tisti, ki se ne strinjajo s frankfurtsko šolo in kulturnim marksizmom.

Inkvizicija v 21. stoletju

Zgodovina človeštva je zgodovina preganjanja. V teku stoletij so se zvrstili najrazličnejši preganjalci in preganjanci pa tudi raznovrstni motivi za preganjanja, med njimi zelo pogosto krivoverstvo. Kdor meni, da je bila inkvizicija ustanova naših srednjeveških prednikov in ne dojema, da se njena spremenjena pojavna oblika ohranja v današnji čas, je v hudi zmoti. Inkvizicija je bila rojena s papeško bulo Ad abolendam (Za odstranitev) davnega leta 1184. Evropski parlament je oktobra 2017 sprejel resolucijo proti spolnemu nadlegovanju, v teh dneh pa je še ustanovil blog MeTooEP. Tako v Evropskem parlamentu nadaljujejo nečastno tradicijo preganjanj oseb ter njihovih resničnih in predvsem izmišljenih besed in dejanj. Krog preganjanj je tako po več kot osemsto letih sklenjen.

Na glavo postavljeni sodni procesi v zahodnem svetu

Gibanje »MeToo« dosega pandemične razsežnosti. Le kako naj opazovalec iz vesolja dogajanje na planetu Zemlja razume drugače kot norost, ki se zgleduje po zgodovinskem izročilu inkvizicije? Armada emancipirank in zmagovalk seksualne revolucije na svoja stara leta spoznava, da naj bi bila zlorabljena, posiljena. Zlasti tiste v filmski  industriji bi rade anekse k »prodajnim pogodbam«, ki so jih sklepale v mladih letih. Kupile in s svojimi mladimi telesi so plačale naklonjenost producentov in režiserjev, dobile pomembne filmske vloge, zdaj ko so amortizirane, pa bi rade še denar. Z zahtevami po denarju se spuščajo na raven navadnih prostitutk.

Sta se gibanju MeToo že pridružili ljubljanska farmacevtka in Američanka Kathryn Mayorga? Prva je zašla v sobane ljubljanskega magistrata, druga v Ronaldovo hotelsko sobo. Prva je iztržila službo, druga 375.000 dolarjev, kar je bila dogovorjena cena za molk. Do sem bi lahko rekli, da sta bili obe ranljivi osebi uspešni. Velika razlika se kaže v nadaljevanju obeh zelo podobnih zgodb. Ljubljanski seksist bo verjetno nagrajen z novim mandatom, a nogometnega zvezdnika bo po vsej verjetnosti sodišče olajšalo za pomemben znesek pribrcanega denarja.

Drage žrtve seksizma, ste se že kdaj vprašale, kaj pravzaprav hočete in počnete. Od osnovnošolskih do poznih srednjih let uprizarjate paritveni ples, in v strahu, da ne boste opažene, si pomagate z ličenjem, oblačenjem in razgaljanjem. Če se na vaše izzive odzove napačni moški, pa je takoj ogenj v strehi, jadikujete MeToo, blatite žrtve svojega zapeljevanje, izsiljujete, onemogočate jim kariero in jih tožite.

Sodni procesi na Slovenskem

Slovenija ni bila in tudi danes ni osamljeni otok v morju preganjanj. Čarovniški procesi se niso končali z Marino Češarek, zadnjo čarovnico, ki so jo sežgali na grmadi leta 1701 v gospostvu Ribnica. Razni procesi so se nadaljevali skozi devetnajsto in krvavo dvajseto stoletje in se še kar vršijo tudi v enaindvajsetem stoletju. Vsem procesom je skupno krivično preganjanje nedolžnih. Nesprejemljive misli, besede in dejanja ter dozdevni grehi in pohujšanja (ob)sojenih na procesih se prilagajajo času in pričakovanju zavedenih državljanov ter seveda oblasti. Pater Tadej Strehovec je trenutno zadnji, ki ga ja doletelo sodno preganjanje inkvizitork. Nezavidljivi položaj mu močno otežujejo njegove ideje, ki so v nasprotju s kulturnim marksizmom, ideologijo, ki je na pohodu po Evropi in vsej zahodni civilizaciji.

Težave vrhovnega sodnika

Pred dnevi je Radio SLO v jutranjih poročilih na prvo mesto postavil katastrofo kozmičnih razsežnosti – Brett Kavanaugh je izvoljen za vrhovnega sodnika kljub obtožbam spolnega nadlegovanja. Obtožba –ne obsodba, obtožba ob kateri se ni izmikal in jo je FBI obravnaval z vso resnostjo. Vse kar so večinska javna občila poročala o novem ameriškem vrhovnem sodniku je to, da je skrajno nazadnjaških nazorov, še zlasti glede splava. Seveda niso pozabili poročati tudi o histeričnih demonstrantkah, ki jih je policija odpeljala na umiritev. Dosedanja bleščeča strokovna pot ameriškega vrhovnega sodnika pa naj za Slovence ne bi bila zanimiva.

8 KOMENTARJI

 1. Kdor je spremljal izvolitev Brett-a Kavanaugh-a ve, da je vse skupaj velika umazana igra demokratske strani, ki je izkoristila Fordovo in z njo dobesedno igrala poker. Senatorka Feinstein je za njeno zgodbo vedela že 2 meseca prej, zakaj ni sprožila zahteve po preiskavi? Šele po končanih zaslišanjih na dan glasovanja je ga. Ford prišla na dan. Prav tako je iz senatorkine pisarne “ušlo” pismo, za katerega je senatorka trdila da ga ni predal medijem nihče iz njene pisarne – tako rekoč lagala je v obraz! Obtožba pa 36 let nazaj na neznanem kraju ob neznanem času… Vam je znano? Poleg tega je bilo pričanje Fordove nekonsistentno in je z njim izdala umazane igre demokratov, ki so seveda izgubljali živce in šli do konca! V bistvu je v tem primeru šlo za taktično umazano igro, ki bi omogočila, v primeru zmage demokratov v novembru, izvolitev “bolj primernega” (beri: našega) sodnika in s tem večino na vrhovnem sodišču, tako pa ima večino konzervativna stran, ki seveda ne podpira splava. O RTV pa ne bi izgubljal besed – pralnica možganov.

  • Članku si dodal bistvo: umazana igra demokratov in umazano početje RTV. Dopisnika Žitnika bi morali iz ZDA ne samo poklicati, ampak ga od tam nagnati, brcniti v rit! Ko sem gledal posnetek protestov na ulici po izvolitvi Kavanaugha, mi je bilo takoj jasno: drhal!

 2. Vsekakor je bila izvolitev Kavanaugha velika Trumpova zmaga in hud udarec za aktiviste degenerativnega kulturnega marksizma. Zato toliko srda in manipulacij zoper njega. Umazana igra demokratov se je obrnila zoper njih. To je animiralo konzervativno volilno telo in sedaj zmaga demokratov ni več samoumevna.

  Očitno je bilo v ZDA ob koncu Obaminega mandata doseženo dno degenerativnega razvoja, s prihodom Trumpa se pa krivulja začenja dvigati v zdravo smer. Tudi v mnogih evropskih državah smo priča podobnim procesom. Slovenija, ki spada med najbolj zaostale države, tudi tu caplja zadaj.

  • Hm. Ce bi iz osebnega zgleda ocenjevali, bi degenerativnost v odnosu do zensk pripisovali prej Trumpu in se nasprotno odnos Obame do svoje Michelle zdi zdrav, ce ne zgleden, zvest, ljubec. Oba predsednika Busha, oce in in seveda Ronald Reagan so bili v tem pogledu tudi zgledni. Trump pac ne in je zal tezko voditelj izhoda iz degeneracije.

   • Medijske in politične manipulacije zoper Trumpa pač ne morejo biti merila uspešnosti. Relevantni so lahko samo rezultati politike. In ti so na njegovi strani.

 3. Glede novoizvoljenega sodnika upam, da se bo izkazal za spodobnega glasnika konzervativnosti. Levicarska divjanja ob njegovem imenovanju me sicer malo ganejo, se manj prepricajo.

Comments are closed.