Radio Ognjišče: Iščejo mesija …

5

Predsednik SDS, Janez Janša je v oddaji “Pogovor o” izrazil prepričanje, da je novih šest milijard evrov državnega dolga poglavitna slovenska težava, ki pa državljanom od daleč ni vidna. Vlada se s tem ne ukvarja, saj ne računa na še en mandat, troši brez večjega premisleka in ne vlaga v to, da bi kaj zraslo, je nadaljeval.

Več: Radio Ognjišče 

5 KOMENTARJI

  1. Aha. In voda je mokra ter sneg je bel. Ko le ne bi nasvetov dajal nekdo, ki je k danemu stanju v veliki meri prispeval in ki je leta 2008 skupaj z najboljšim finančnim ministrom Evrope zagotavljal, kako v SLoveniji ne bo krize.

    Ekonomsko znanje bivšea Titovega mladinca in osumljenca kriminalnih dejanj, je pa opisano tudi v knjigi Mića Mrkaića: To so bile svete krave.

  2. Razpis za delovno mesto: iščemo Mesija; izobrazba ni pomembna (dovoljen tudi rdeči lemenat); nujni pogoji: avtoritarnost, od samega sebe priznana karizma, sposobnost spreminjanja barv, sposobnost letanja po zraku. Kandidati naj se javijo na tramvaj komandi, zaželjeno v obleki, ki jim je vsaj dve številki prevelika, rokavi pa vsaj pet centimetrov predolgi. Smisel za barvne kombinacije ni zaželjen, vsekakor pa dodatne točke prinaša napačna izgovorjava samoglasnikov.

  3. Carlos, pozabil, da se kot dodatna izkušnja upoštevajo reference politkomisarjev brigad na poteh Avnoja. 🙂

Comments are closed.