Prejeli smo: Za vladavino prava – 8. 9. 2014, ob 17h pred 11 sodišči

6

VABILO_na_shode_za_vladavino_prava_001Slovenija je danes še vedno edina država v zahodnocivilizacijskem krogu, ki ima političnega zapornika in kjer se sistematično kršijo človekove pravice in temeljne svoboščine. Prav tako je Slovenija država, kjer prav sodišča množično kršijo človekove pravice in temeljne svoboščine.

Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin se zahvaljuje vsem, ki vsakodnevno sodelujete pri aktivnostih v Ljubljani, vsem tistim, ki se nam zaradi oddaljenosti ne morete pridružiti, dajemo priložnost, da se nam v ponedeljek, 8. septembra, ob 17. uri, pridružite pred 11 sodišči po Sloveniji.

Odbor 2014

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.


6 KOMENTARJI

  1. Trinajstega septembra bo minilo leto od smrti prve žrtve revolucionarne justice dr. Jožeta Zagožna! Počivaj v miru!

  2. Vine. Vljudno prosim, da uporabljaš bolj človekoljubne izraze in da ne groziš s smrtjo, kar ima obraten učinek.

    Administratorja pa prosim , da ne dopusti takšnih in podobnih komentarjev!

  3. Desnica bo storila vse, da niče ne bo zlorabljal njeno človekoljubnost in miroljubnost. Ne na levici in ne na desnici!

    Človekoljubnost in miroljubnost, je najboljša naložba za duhovni in materialni preporod Slovenije!!!

  4. Zakaj? Zato, ker smo med drugo svetovno vojno in po njej, doživeli barbarsko brutalnost nad slovenskimi soljudmi, ki se nikoli več ne sme ponoviti!!!

Comments are closed.