Prejeli smo: Ustanovni kongres LGS

5

lgs logoVabimo Vas na ustanovni kongres Liberalno Gospodarske Stranke, ki bo v soboto, 12. oktobra 2013, ob 10.uri, v Levstikovem domu, Stritarjeva cesta 1, v Velikih Laščah.

Vabljeni vsi ustanovni člani in tisti, ki bi se želeli včlaniti ter tudi tisti, ki bi želeli delovanje stranke podpreti. Po uradnem delu bo manjša pogostitev in druženje.

Čas je, da politika neha oblikovati gospodarstvo po svoji podobi in da gospodarsko politiko začnejo voditi gospodarstveniki!

Čas je, da večinski lastniki podjetja (ki mu pravimo država) prevzamemo odgovornost in imenujemo svojega člana uprave!

Iniciativni odbor za ustanovitev LGS

LahkoGradimoSkupaj!

5 KOMENTARJI

  1. (zakaj niso barve črk v zaporedju slovenske trobojnice?)
    (zakaj je lipov list obrnjen narobe?)

    veliko sreče.

  2. Prvič slišim za to. Tudi tekst je zelo reven, saj govori o gospodarstvenikih, kar je tipičen socialističen izraz za rdeče direktorje, ki so ves čas po nareku Politike, artije vodili podjetja. Pa čeprav so jih veliko uničili, jih je Partija ponovno ustoličila na drugo podjetje. Tu je podobno kot Cerkev nekoč, ko je pedofilskega duhovnika samo umaknila na drugo župnijo.

    A je sploh še kakšno državno podjetje ( kolhoz), ki je zdravo danes v Sloveniji? Gledam podjetje Sava Kranj, katerega delnica je vredna 1€, nekoč je bil 400€. Še dobro, da ga je kupil Goodyear v celoti. V ortokomunističnih časih so “sodelovali” s Semperitom in nato Continentalom, a vedno samo tako, da so dobili del tretjerazrednega trga, stare stroje, medtem, ko je managerski ustroj v celoti ostal v rdečih rokah, prav tako večinski delež kapitala.

  3. Upam, da bo nova stranka imela program, ki bo temeljil na principih klasičnega liberalizma in ne bo zgolj kopirala dosedanje psevdo-(tovarišijsko)kapitalistične prakse. DL je dajala na začetku vsaj nekaj upanja, pa se je vse skupaj izpridilo. PS: Igor Đ: ne vem, če je to res na desnici, kajti takrat se je govorilo, da bo predsednik nove stranke na "desnici" postal Jože Možina. Čakamo. 😉

Comments are closed.