Prejeli smo: Sodelovanje na Svetopisemskem maratonu

0

svetopisemski maraton 15V tednu med 11. in 18. oktobrom 2015 bo pri Sv. Jožefu v Ljubljani potekal Svetopisemski maraton – neprekinjeno celotedensko branje Svetega pisma. Letos nosi naslov V ljubezni ni strahu.

Branje na Svetopisemskem maratonu v Ljubljani:

O podrobnostih odprtja, zaključka ter spremljevalnih dogodkov vas bomo še sproti obveščali, zaenkrat vas vabimo le, da se k branju pri Sv. Jožefu v Ljubljani prijavite preko seznama branja na naslednji povezavi.

Organizacija ‘mini’ svetopisemskega maratona v vašem kraju:

Da pa bogata duhovna hrana ne bi bila na voljo le prebivalcem osrednje Slovenije, vas toplo vabimo, da se nam (ponovno) pridružite in pomagate pripraviti mini svetopisemski maraton tudi v vašem kraju! Veseli bomo, če bo tudi vaš dogodek potekal v času Ljubljanskega maratona – torej med 11. in 18. oktobrom.

Prepuščamo vam, da se sami odločite, koliko časa bi želeli brati – lahko sta to tudi samo po dve uri; lahko berete zvečer do polnoči, preko cele noči ali pa 24 ur! Izbira je vaša.

Koordinator za mini Svetopisemske maratone g. Bojan Doljak (bojan.doljak@guest.arnes.si; 040/432 475) vam bo na podlagi spodnje prijavnice poslal vse potrebne informacije – kako pripraviti prostor, kako organizirati seznam branja, kako povabiti ljudi, ipd. Prejeli boste tudi plakate.

Lokalni organizatorji lahko maraton v svojem kraju prijavite do 1. oktobra preko spletne prijavnice na povezavi.

Benjamin Siter, koordinator svetopisemskega maratona

www.svetopisemskimaraton.si