Prejeli smo: Predstavitev Praznične Družine

4

PRAZNICNA_POST_NASLOVNICAOb materinskem prazniku vas v ponedeljek, 24. marca, ob 19. uri vabimo v galerijo Družina na kulturni večer. Predstavili bomo revijo Praznična – post in velika noč, ki je v začetku postnega časa izšla pri založbi Družina kot priprava na največji krščanski praznik.

K besedi bomo povabili nekatere intervjuvance iz revije: gospa Milica Šturm bo predstavila kratko razmišljanje o postu in križevem potu, o lepoti zakona in starševstva nam bosta na predvečer materinskega dne spregovorila zakonca Urša in Jure Sešek, vokalna skupina Krila pa nam bo odprla vrata pomladi.

Odprli bomo tudi razstavo Anamarije Štunf »Velikonočna pisanica«, s katero se avtorica prvič predstavlja v Ljubljani z unikatno poslikanimi pirhi in slikami hišk iz pravljične pokrajine.

Več: Družina


4 KOMENTARJI

  1. Sem prelistal revijo na spletni strani http://www.druzina.si/flip/revije/praznicna-druzina/2014/index.html#p=1 . So besede duhovnika Karla Gržana: “Kako pomirjujoće je, ko si v miltvi s tistimi, ki so samo na videz odšli, a so s teboj, saj so angeli tvojega življenja.”

    Pa besede kapucinskega patra Miha Sekolovnika: “Telo komaj čaka post … post nam pomaga odkriti naše resnične želje in potrebe.”

    In pa kot izjemno … kako se že slovensko reče ekskluzivno … intervju z družino Urške in Janeza Janše, ki v svojem domu v Šentilju živijo povsem običajno družinsko življenje.

Comments are closed.