Prejeli smo: Mazaška akcija na kapelici v Kamniški Bistrici

2

mazastvo kamniska bistricaNa večer državnega praznika so »neznanci« oskrunili kapelico, posvečeno žrtvam revolucionarnega nasilja v Kamniški Bistrici in posebej črnogorskim žrtvam.

“Žrtvam vojne in revolucionarnega nasilja” je citat iz Zakona o vojnih grobiščih in ‘packači’ so s pripisom »SRAMOTNA LAŽ BEGA SDS« napadli Republiko Slovenijo.

Spodnji napis je manj razumljiv, verjetno sramoti črnogorske žrtve.

Naj opozorimo, da so pri postavitvi spomenika sodelovali organi Republike Slovenije, Občine Kamnik, predsednik Republike Slovenije Borut Pahor pa je obeležje počastil z vencem in častno stražo.

Mazaška akcija v Kamniški Bistrici ima verjetno svoje očete v strupeni propagandi in lažeh, ki jih širijo g. Turnšek, g. Vrhunec in drugi vidni člani Zveze združenj borcev za vrednote NOB. Pridružili so se jim tudi drugi ekstremisti, ki so v kamniškem primeru svoj domet pokazali že z sramotenjem Franceta Balantiča.

Dr. Jože Dežman

Predsednik Komisije Vlade RS za reševanje vprašanj prikritih grobišč

2 KOMENTARJI

  1. Psihopatologija vsakdanjega življenja pri nas. Upajmo le, da se še kakšna izpostava policije v teh čudnih oblastniško skrajno mesečnih časih ne identificira z ljudsko milico, kajti potem bi bilo pa res žalostno.

  2. “… ‘packači’ so s pripisom »SRAMOTNA LAŽ BEGA SDS« …”
    ================

    … packaše pa bega NEIZPROSNA RESNICA!

Comments are closed.