Prejeli smo: 1. javna tribuna proti davku na nepremičnine

1
240

Nepremicninski davekPobudniki in prvopodpisniki peticije »Proti predlogu zakona o davku na nepremičnine« organizirajo prvo javno tribuno, ki bo v ponedeljek, 4. novembra 2013, ob 17. uri v restavraciji Gaj Mozirje, Cesta v Loke 7, v Mozirju.

Na njej bodo predstavniki pobudnikov in prvopodpisnikov: predsednik SLS Franc Bogovič, predstavnik OZS, predsednik Sindikata kmetov Slovenije Roman Žveglič, župan Občine Litija Franci Rokavec, predstavnika KGZS in Zadružne zveze Slovenije in predstavnik Civilne družbe za pravično Slovenijo predstavili razloge za nasprotovanje predlaganemu zakonu o davku na nepremičnine ob vseh drugih novih davčnih ter drugih obremenitvah, ki bremenijo slovensko gospodarstvo, podjetništvo, obrt, kmetijstvo, občine ter državljanke in državljane ter v zvezi s tem predstavili tudi zahteve ter predloge Vladi RS.

Služba za odnose z javnostmi SLS


1 komentar

  1. upam, da bomo kmalu prejeli tudi te “zahteve ter predloge Vladi RS”, da se ne bomo greli le ob dračju…

    (ne vem, čemu je treba ustvarjati tako napetost s temi predlogi, ki se jih tišči v žepu – če je kaj za povedat, se naj nabije na wwwrata, da vidimo ali je špičasto ali ploščato;)

Comments are closed.

Prijava

Za komentiranje se prijavite