Pravočasno izstopil iz Liste G. Viranta

5
227

IZJAVA DNEVA. “Imel sem srečo, da nisem glasoval za odhod iz koalicije in pravočasno izstopil iz Liste Gregorja Viranta. Mnogi te sreče niso imeli.”

Tomaž Štih (Libertarec) na družbenem omrežju Twitter.


5 KOMENTARJI

 1. Ne Virant, goljufi so glavna »afera« za premiera!
  Ne Virant, on ni glavna afera za premiera in preostalo vlado in politiko, temveč so za njih sramota nikoli sankcionirani primeri neizplačila plač in socialnih prispevkov, kot to zopet gledamo te dni na TV.
  To se je dogajalo in se še dogaja več kot 15 let, in to na predlog levice, vlade mag. A. Ropa, odobravala in dopuščala pa je to goljufanje tudi vlada Janeza Janše in še danes to počne. Pahorjeva vlada, minister prof. dr. Franci Križanič, je še v okt. 2011, tip pred odhodom vlade še zadnjič poskušal zopet uvesti neplačevanje prispevkov, pa ga je ustavilo Ustavno sodišče in zakon “spremenilo”, izničilo.
  To je največja sramota za slovensko levo in desno pravo in politiko, zlasti za levico, tudi za predsednika republike Boruta Pahorja!
  Kdor te goljufije delavcev ne razume in jo dopušča, nima »dometa« za razvoj države prava!
  To dokazuje že 20 let samostojne Slovenije, ko se goljufa predvsem najšibkejše, delavce in navadne državljane! Pa poklicane in odgovorne ni prav nič sram!?
  Predsednik ustavnega sodišča prof. dr. Ernest Petrič je nedavno na TV dejal, direktor, ki ne daje plače in ne plačuje prispevke je goljuf!
  Brez celovite obsodbe »ropanja stoletja« Slovenija nima prihodnosti, ne danes, ne jutri ne nikoli! Mag. Rop je sprejel zakon o neplačevanju prispevkov, Janša ga ni odpravil, nazadnje je predlani jeseni Pahorjev minister Križanič zopet poskušal uvesti neplačevanje prispevkov!
  O neplačevanju socialnih prispevkov delavcem, sramoti stoletja, ne Janša, ne SDS, ne NSi, tedaj pred volitvami pa niti besede, saj je minister mag. Janez Drobnič, NSI, javno dejal,«Delavci so sami krivi!« Jože Tanko, SDS, pa celo še vedno trdi: »Bilo je prav!«
  Večna sramota za vse, predvsem pa za levico!
  Kdaj bo katera vlada, končno sanirala in sankcionirala takšne nezaslišane goljufije? Saj ima vlada ministra za delo in delovne inšpekcije, ministra za notranje zadeve, kriminaliste in tudi tožilce?
  Kaj vsi ti počnejo, koga čakajo, nič ne vidijo, medtem ko so ti delavci vsak dan bolj ogoljufani, ogrožena jim je osnovna eksistenca?
  Ali premier Janez Janša, vlada, ministra mag. Vizjak, dr. Gorenak in drugi politiki, res nimajo čisto nič empatije in odgovornosti do ogoljufanih delavcev, jih ni nič sram, tudi njihovih privržencev ne?
  Kdo jim bo še zaupal? Ne znajo ali nočejo, oboje je vsega obsojanja vredno, neodgovorno! Enako kot ta čas lani! Nič ne moremo? Ni spremembe! Zakaj sploh imamo oblast?
  Preprosti ljudje več ne vedo, čemu in kdo je njihova oblast?

  • Ah, poštenje, kaj je že to? Važna so strankarska “prepucavanja”, kdo je naš, kdo je njihov, kdo je kdaj izstopil in kdo je kam vstopil, kdo je koga imenoval, kod koga kadroval? Očitno se je Časnik za zgled vzel največjo tabloidne grznico pri nas, Reporter, sedaj imajo tudi oni nalogo, da pomažejo in pobljuvajo vse, ki se zamerijo vodji.

 2. NE VEM , KAKO LAHKO OB VSEM VEROLOMJU VZDRŽI OB VIRANTU, V DL , gospodarstvenik , rešitelj ” MURE ” , človek zdrave logike g. STARMAN !?
  Če bi ostal pri JANŠI , bi zagotovo vodil kakšen resor v njegovi vladi , tako pa ga je PRE-VIRANT zvabil v krog DL , kamor ne spada !

Comments are closed.

Prijava

Za komentiranje se prijavite