Prav zaresna likvidacija

3

Pogledi Slovenije nad RTV Slovenija so v meni pustili bedne občutke. Žal, Uroš Slak ne zna zastaviti ključnih dilem in voditi udeležence k temu, da pridemo do jasnih dejstev in odgovorov. S provokativnimi  vprašanji in trditvami ter s svojim načinom vodenja vzpostavlja živalski vrt, ki gledalcem nudi možnost opazovanja, kako se zveri koljejo med seboj. Tolažbo človek najde kvečjemu v Razumnikovi ugotovitvi: “Tačas ko se rdeči in oranžni kregajo med seboj, se jim bo manj denarja prilepilo na prste. Pomislite kaj bi bilo, če bi bili v svojih namenih složni?”

Golobič in njegovi ministranti so še enkrat nazorno prikazali Kučanov recept diskreditacije in likvidacije. Direktorja TEŠ so odstranili, ker slabo vodi projekt. Zdaj bodo ustanovili komisijo, da bo ugotovila, ali je direktor slabo vodil projekt. Komisija bo ugotovila, da je direktor projekt zares slabo vodil, kar bo le potrdilo tisto, kar že vsi vemo: da je Golobičeva ekipa vsevedna, ker je to vedela že pred komisijo. Koliko časa bomo potrebovali, da pridemo do naslednje logične ugotovitve: Strokovnjakov, sodišč in konkurenčnih političnih strank ne potrebujemo, saj imamo vendar Drnovškove mladce, ki vse itak bolje znajo in obvladajo.

V vsakem primeru pa bomo čez en teden itak vsi pozabili, za kaj je pravzaprav šlo.

3 KOMENTARJI

 1. “POGLEDI SLOVENIJE” , JE PO MOJEM MNENJU, DOBRA ODDAJA ! SEVEDA SE VČASIH NE

  POSREČI, ČISTO PO NAŠIH ŽELJAH, PA TUDI NE PO ŽELJI VODITELJA , JE PAČ ODVISNO

  TUDI OD SOGOVORNIKOV !

  ŽE LETA OPAZUJEM GOLOBIČA, POPREJ ROPA IN ŠE NEKATERIH Z LEVE, KAKO TAKTIČNO

  SKUŠAJO ČIMVEČ ČASA NA ODDAJI “POKURITI ” SAMIZASE IN BI JIH MORAL VODITELJ

  ZAUSTAVITI ! OPAZUJTE, JIH ! MEDTEM, KO RESNI, PO VEČINI DESNI, ODGOVARJAJO

  ZGOŠČENO, RAZUMLJIVO IN NA KRATKO, POSEBNO GOSPOD JANŠA, PETERLE, ZVER, ŠTURM

  ITD., IN NE NAKLADAJO !
  STE OPAZILI, SE STRINJATE ???

 2. Cactus, se povsem strinjam! Odgovor obrnejo tako, da sploh ne odgovorijo na zastavljeno vprašanje ali pa namečejo nekaj floskul.
  K izboljšanju razmer v omenjeni oddaji bi pripomogla šahovska ura!

Comments are closed.