Pranje glav z LGBT “praškom” na Pedagoški fakulteti

17

Plakat na Pedagoški fakulteti

Brainwashing

Še tole mi je priletelo v e-predal: fotografija plakata in njegovega detajla, ki je postavljen v avli Pedagoške fakultete, ki promovira LGBT ideologijo. Takole se pere glave bodočim učiteljicam, da bodo pripravljene “oznanjevati” teorijo spola.

Kaj bi bilo, če bi se pojavil v avli še plakat, ki bi promoviral družino očeta, mame in otrok? Zdi se mi, da bi bil napaden kot homofoben.

Predvidevam, da bo dekan fakultete, gospod Janez Krek, organiziral razpravo na temo družinskega zakonika in na svoji fakulteti zagotovil enakovredno zastopanje vseh pogledov na problematiko družine. Tako kot je to storil glede nedolžnega “seksističnega” plakata.

17 KOMENTARJI

    • Maks: “Vi očitno pozivate k rušenju ustavne ureditve RS! A poznate kazenski zakonik?”
     ==============

     Očitno ste popolnoma nepismen!!!!

     To kar sem napisal je moja ugotovitev (ocena) stanja v državi in NE POZIVANJE!

     SSKJ pozívati -am nedov. (í) navadno s prislovnim določilom 1. javno izražati željo, da kdo kaj stori, se česa udeleži: pozivati k uporu; pozivati ljudstvo na boj; prebivalce pozivajo, naj se udeležijo zborovanja / pozivati k delavnosti, disciplini / članek poziva k strpnosti 2. izražati zahtevo po a) prisotnosti na kakem mestu: pozivati na sodišče / pozivati fante k vojakom / mati poziva otroke domov kliče b) z glagolskim samostalnikom kaki dejavnosti: sodišče ga poziva za pričo / pozivati na pomoč klicati pozívati se zastar. sklicevati se: pozivati se na predpise / pozivati se na uglednega znanstvenika ♪
     ==========

     V vašem histeričnem izpadu pa se jasno kaže stara komunistična manira, želja po odstranitvi vsakega, ki vam ni všeč zaradi bilo česa.

 1. Povem še mojo izkušnjo.Ta teden se je moja hči,ki obiskuje prvi letnik gimnazije ,s svojim razredom udeležila ure knjižnične vzgoje v ljubljanski knjižnici Šiška.Doma reče,da ne ve zakaj se ura tako imenuje,saj so jim ves čas kazali le knjige o gejih. Ko postanem pozorna pove še,da je vsak dijak dobil v dar knjigo Ime mi je Damjan avtorice Suzane Tratnik.To je zgodba o Vesni,ki to ne želi biti,ampak hoče biti Damjan.Prebrala sem le spremno besedo,kjer je obširno razložena teorija spola.njen avtor je Roman Kuhar.Ko v teh dneh stalno poslušamo zgražanje nad tem,kdo bo plačal referendum, se zavedam ,da smo to knjigo prav tako plačali mi vsi, čeprav se mnogi z njeno vsebino globoko ne strinjamo.Knjiga je izšla pri založbi Mladinska knjiga v 22 000 izvodih.Sprašujem se,kdaj v Sloveniji izide kakšno kvalitetno delo v takšni nakladi.Mene kar zmrazi,ko vidim kako se skuša naše otroke po tihem prevzgojiti s to novo ideologijo.

  • Predlagam da prostestirate pri ravnatelju gimnazije. To se ne bo nehalo. Zdaj so komunisti ponovno dobili krila.

 2. To niso prostori samo Pedagoške fakultete ampak tudi Srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana…

 3. Absolutno pravilno! Bravo Pedagoška fakulteta! Zakaj bi se morali normalni ljudje in institucije ozirati na bebaste in sovražne predsodke, ki izvirajo iz že neštetokrat predelane “svete” knjige nekega semitskega plemena?

  • To ni propagiarnje strpnosti in ljubezni, ampak propagiranje sovraštva in nestrpnosti – do drugače mislečih.

   Lep primer tega sovraštva je Maks.

  • Bistvo razmišljanja gospoda Romana sem dojel razglašanje, da je klasična družina, to so moški, ženska in otroci, najboljša združba ljudi za vzgojo moralnih ljudi. Zato je nepravilno, da se za zvezo dveh homoseksualcev uporablja isti izraz, ta je poroka. Po gospodu Romanu naj homoseksualci uvedejo nek nov izraz za ta obred, izraz poroka pa naj pustijo pri miru. Naj svoje zadeve zapišejo v posebnem zakonu, ki se tiče njih.

   Poleg tega pa je še odkrito obdolžil in to z besedami levega sodnika Boštjana Zupančiča, da so predlagatelji tega zakona sociopati (psihopati?), saj iščejo luknje v zakonu, da se lahko maščujejo za klofuto na referendumu.

   Zanimivo razmišljanje gospoda Romana, predvsem pa je zanimiva logična utemeljitev, da homoseksualne zveze niso enake heteroseksualnim in zato ne morejo prevzeti pravila v družbi, ki veljajo za heteroseksualne zveze.

Comments are closed.