Pozivamo Vlado, naj odstopi od podpisa Marakeške deklaracije

10

Islamizacija Evrope - ne obstaja dober in slab islamPridružujemo se pozivu Vladi Republike Slovenije, da po zgledu Madžarske in še nekaterih držav odstopi od podpisa Marakeške deklaracije, ki pod pretvezo humanitarnosti pripomore k nadaljnjemu zaostrovanju migrantske krize, saj se Slovenija s podpisom dokončno odpoveduje suverenosti na področju reševanja migracijskih vprašanj, čeprav je, resnici na ljubo treba priznati, da prejšnja (Cerarjeva) in sedanja (Šarčeva) vlada že do sedaj nista pripomogli k zavarovanju Slovenije pred negativnimi posledicami migracij.

Dejstvo je, da tudi s krščanskega vidika ni mogoče upravičiti nekontroliranega množičnega priseljevanja v Evropo. To dokazujejo tudi izjave številnih škofov in celo kardinalov v Afriki ter Bližnjem vzhodu. Če želijo evropske države iz solidarnosti pomagati pri reševanju problemov, naj to storijo tako, da bodo prebivalci držav, iz katere odhajajo ilegalni migranti v Evropo, lahko ostali doma.

V Krščanskem forumu SDS tudi ugotavljamo, da namen režiserjev migracijske krize v resnici ni spodbujanje multikulturnosti, pač pa uničevanje evropske identitete ter sprožitev t. i. trka civilizacij, za čemer se skriva tudi cilj, da bi bilo krščanstvo v Evropi po več desetletij trajajoči sekularizaciji in laicizmu dokončno izbrisano. Tega ne smemo dopustiti. Tudi zato je potrebno naše osebno spreobrnjenje in vrnitev k molitvi in postu.

10 KOMENTARJI

 1. Sorosovi plačanci in njegovi somišljeniki nas želijo prepričati, da je Marakeška deklaracija nepomembna, toda prinaša revolucionarne spremembe v zvezi z nelegalnimi migracijami, ki so nadnacionalnega značaja.

  Po tej deklaraciji nelegalne migracije ne bodo več delo trgovcev z belim blagom, ampak bodo to človekove pravice. Država, v katero bodo vdrli, bo dolžna poskrbeti za njihovo bivanje in izobraževanje (kar za lastne reveže ni dolžna storiti). In vsako nasprotovanje množičnim imigracijam se šteje kot kriminalno dejanje in bo zato kaznivo.

  Za enkrat deklaracije ne bodo podpisale ZDA, Avstralija, Avstrija, Madžarska, Poljska, Češka in Hrvaška. Najbrž tudi Italija. Naši hlapčki bodo verjetno to podpisali. Sreča v nesreči je, da je verjetno nobeden izmed naših sosedov ne bo podpisal.

 2. Pozivamo Vlado, naj odstopi od podpisa Marakeške deklaracije

  Mislim, da bi glagol “pozivamo” morali nadomestiti s kako primernejšo besedo.

 3. Po gonji proti uporabi nagrobnih sveč “ekološkemu marksizmu” ob dnevu vseh svetih …

  … sedaj tudi gonja proti turistom “turistični marksizem”:

  http://www.rtvslo.si/tureavanture/vagabund/foto-kaj-storiti-da-bo-turistov-manj-ne-vec/470314

  Na RTV portalu v 5 letih nisem spustil več kot kakih 20 komentarjev (moram biti pač prijavljen, če želim spremljati video arhiv) pa so mi jih večino (več kot polovico) izbrisali. Pod to novico so mi izbrisali dva komentarja:

  #1 Ali bi me, če bi napisal “Kaj storiti, da bo migrantov manj ne več”, proglasili za fašista?
  #2 Ali bi me, če bi napisal “Koliko migrantov je preveč? 2.000, 5.000 dnevno? In kako zajeziti negativne vplive, ki jih prinašajo s seboj” proglasili za ksenofoba?

  Odganjati turiste in vabiti migrante, enostaven recept za uničenje države.

 4. Pridružujem se zahtevi, da Slovenija Marakeške deklaracije ne podpiše. Bojim pa se, da je tale poziv premalo, je bolj šepetanje v gluho noč. Naj se spremeni v peticijo s podpisovanjem – z vsemi osebnimi podatki. SDS naj zahteva sklic odbora za zunanjo politiko in razpravo v Državnem zboru. Podpis deklaracija je zame veleizdaja Slovenije. Naj se levičarska koalicija s tem ne igra!

 5. Podpiram vse zgoraj napisane komentarje in seveda članek in nimam kaj dodati. Mogoče le pesimistično misel, da nam glede na stanje duha v Sloveniji najbrž ne bo uspelo.

 6. A naj ponovimo vajo?
  Pa pravijo, da je spomin volilcev enak spominu zlate ribice.
  in da še osel ne gre dvakrat na led.

  Elementi razpoznave:
  #1 Leto 1994
  #2 Oglejski sporazum
  #3 zunanji minister Lojze Peterle
  #4 slovenske nepremičnine
  #5 italijanski interesenti tudi t.i. optanti
  #6 Janez Drnovšek predsednik vlade in član LDS

  Vlada pod #6, se je dogovorila za podpis #2 in se odločila tja poslati #3
  Sledilo je ogorčenje javnosti in napadanje in diskreditacija #3, dokler #3 ni enkrat v parlamentu (končno) izgubil živce in zavpil na strankarske poslance iz stranke #6 približno takole: “Kaj se vendar greste, saj sem naredil samo to kar ste se vi dogovorili naj naredim”

  Vstavi pod #1 2018, pod #2 Marakeš, pod #3 Miro Cerar pod #4 bodoče muslimanske NO GO cone v Sloveniji, pod #5 migranti muslimanskih in afriških držav pod #6 Marjan Šarec in LMŠ …
  … in dobiš standardni vzorec komunističnega bleferstva.
  Osel je tukaj seveda Miro Cerar, zlate ribice pa slovenski volilci.

Comments are closed.